![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 2. Beefsteak (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-02) Çok iri ve etlidir. Salata, sandiviç ve konserve için iyi bir seçimdir. Olgunlaşma süresi: 75 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 3. Brandy Wine Red (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-03) Ağırlığı yarım kiloya kadar ulaşabilir. Lezzetli ve çok etlidir. Salata, sandviç ve konserveye uygundur. Olgunlaşma süresi: 75 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 4. Cuor Di Bue (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-04) İtalyanları favori domateslerindendir. Orta irilikte, kalp şeklinde çok tatlı ve lezzetli bir domatestir. Nadir cinslerdendir. Taze ya da yemeklerle tüketilebilir. Olgunlaşam süresi: 70 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 5. Debarao (Kırmızı Salçalık, Erkenci) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-05) Koyu kırmızı renkte, bol ürün veren salçalık bir cinstir. Orta büyüklükte ve ovaldir. Çatlamaya dayanıklı ve lezzetlidir. Soslar, salatalar ve atıştırmaya uygundur. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 6. Delicious (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-06) Çok iri ve etlidir. Yaklaşık 3kg. ağırlığa ulaşarak dünya rekorlarına imza atmış bir türdür. Salata, domates suyu, sandiviç ve konserve için uygundur. Çatlamaya karşı dayanıklıdır. Olgunlaşma süresi:75 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU High Carotene Tomato (Yüksek Karotenli) (Sırık) (GEÇİCİ OLARAK STOKTA YOK) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-07) Diğer domates türlerine göre 2-3 kat daha fazla beta-karoten içerir. Verimlidir. Orta büyüklükte kırmızı bir domatestir. Taze tüketilir. Yüksek asit seviyesi sayesinde konserveye de uygundur. Olgunlaşma süresi: 76 gün (STOKTA KALMADI!) ![]() Düzenleyen Douglas Fir : 13-11-2021 saat 21:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 8. Marglobe Supreme (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-08) İri kırmızı renkte bir domatestir. Lezzetlidir. Salatalar ve konserve için idealdir. Olgunlaşma süresi: 70 gündür. ![]() ![]() Düzenleyen Douglas Fir : 20-02-2012 saat 17:12 Neden: İmla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 9. Marmande (İri Kırmızı, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-09) Koyu kırmızı oldukça iri bir domatestir. Hafif basıktır. Etli bir domatestir. Salatalar ve sandviçler için uygundur. Erkenci bir cinstir. Serin bölgelerde daha iyi yetişir. Olgunlaşma süresi: 67 gün. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 10. Money Maker (Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-10) Çok verimli bir türdür. Bu özelliği sayesinde sadece tarla yetiştiriciliğinde değil seracılıkta da tercih edilir. Orta büyüklükte kırmızı bir domatestir. Salatalara lezzet katar. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 11. Mortgage Lifter (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-11) Tatlı zengin aromalı pembe/kırmızı bir domatestir. Oldukça iri ve etlidir. Salatalar ve sandiviçler için uygundur. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 12. Omar's Lebanese (Kırmızı-Pembe Dev) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-12) Lübnan'a has bir domatestir. Ağırlığı 1 kg. kadar ulaşabilen hatta geçebilen dev domatestir. Tatlı ve lezzetli bir aromaya sahiptir. İri ve etli olduğu için salça yapımı, salata ve sandviçler için idealdir. Bitkisi, hastalıklara dayanıklı, güçlü bir yapıya sahiptir. Olgunlaşma süresi: 80 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 13. Oregon Spring (İri Kırmızı, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-13) Erken olgunlaşan soğuga dayanıklı iri çins bir domatestir. Etli ve az çekirdeklidir. Salata, ketçap ve sos yapımı için idealdir. Olgunlaşma süresi: 60 gün. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 14. Oxheart Pink (İri Pembe Kalp Şeklinde) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-14) İri, pembe kalp şeklinde bir domatestir. Etli ve sıkı bir domatestir. Çok lezzetlidir. Salatalara renk ve tat katar. Olgunlaşma süresi: 80 gün. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 15. Principe Borghese (Kırmızı İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-15) Çok verimli domatesi türüdür. Meyveleri yumurta büyüklüğünde koyu kırmızıdır. Salatalar ve özellikle kurutma için idealdir. Çocuklar tarafından da çok sevilir. Olgunlaşma süresi: 70 gün (STOKTA KALMADI!) ![]() ![]() Düzenleyen Douglas Fir : 13-11-2021 saat 21:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 16. Roma Organic (Kırmızı Organik Salçalık) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-16) Erken olgunlaşan salçalık domatestir. Konserveleme ve soslarda da kullanılabilir. İnce uzun ve etlidir. Verimli bir türdür. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 41. Roma VFN (Kırmızı Dayanıklı Salçalık) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-17) Salçalık domates çeşitidir. Ketçap, sos ve konserveleme için idealdir. Etli ve koyu kırmızıdır. "Roma Organic" e göre hastalıklara daha dayanıklıdır. Olgunlaşma süresi: 75 gün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 18. Rutgets (İri Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-18) Koyu kırmızı iri bir domatestir. Oldukça etlidir. Hastalıklara ve çatlamaya dayanıklıdır. Yemeklerde ve salatalarda kullanılır. Olgunlaşma süresi: 75 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 19. San Marzano 2 (Kırmızı Salçalık İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-19) Klasik ince uzun salçalık İtalyan domatesi. Etlidir. Sos yapımında da kullanılır. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 20. San Marzano Nano (Salçalık İtalyan) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-20) İnce,uzun,oval, kırmızı salçalık İtalyan domatesidir. "Roma Organic" le birlikte en gözde salçalık domatestir. Sos yapımı için idealdir. Kurutmalık olarak da tüketilebilir. Lezzetlidir. Az asitlidir. "San Marzano" ya göre daha küçüktür. Olgunlaşma süresi: 70 gün (STOKTA KALMADI!) ![]() ![]() Düzenleyen Douglas Fir : 13-11-2021 saat 21:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 21. Siberian (İri Kırmızı Domates, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-21) Soğuk iklime ve kısa ekim dönemlerine uygun, erken olgunlaşan bir türdür. Orta irilikte ve suludur. Olgunlaşma süresi: 50 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 22. Saint Pierre (Kırmızı Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-22) Orta büyüklükte verimli kırmızı domatestir. Etli ve sulu olmaları sebebiyle salata ve domates çorbası için uygundur. Ayrica sos ve konserve yapımı için de kullanılabilir. Soğuk iklimlerde bile verimliliğini korur. Olgunlaşma süresi: 75 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 23. Sub-Arctic Plenty (Kırmızı, Erkenci) (Oturak) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-23) Kanada'ya özgü bir türdür. Dünyanın en erkenci domateslerinden biridir. Serin ve soğuk bölgelere uygundur. Düşük sıcaklıklarda bile meyve tutabilir. İri çeri domatesi büyüklüğünde kırmızı bir domatestir. Saksıda da yetiştirilebilir. Olgunlaşma süresi: 49-59 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 24. Thessaloniki (İri Yunan Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-24) Orta irilikte, çatlamaya dayanıklı kırmızı Yunan domatesidir. Çok verimli ve lezzetli bir türdür. Salata ve konserveleme için uygundur. Sandviç, salata ve konserveye uygundur. Olgunlaşma süresi: 75 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 25. Trip-L Crop (Kırmızı İtalyan Domatesi) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-KIR-25) 1 metre kadar boy yapabilen tırmanıcı domates cinsidir. Tellere ya da çitlere tuturulması yerinde olur. Verimli bir türdür. Domatesleri orta irilikte, etli ve kırmızıdır. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 26. PANTANO ROMANESCO (İri, Sırık) Ürün Kodu: DOM-KIR-26 İtalya'ya özgü bir tür. İri ve parlak kırmızıdır. Çok verimlidir. Sırık domatesi olduğu için sezon boyu ürün alınabilir. Lezzetlidir. Etli ve sulu olduğu için sos, kışlık konserve yapımı için idealdir. Olgunlaşma Süresi: 70 gün ![]() ![]() Düzenleyen Douglas Fir : 20-02-2012 saat 18:31 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
KIRMIZI DOMATES TOHUMU 27. Jersey Giant (İri, Sırık) Iri ve etli salcalik sirik domates. Yetistirmesi kolay, cok verimli bir turdur. ![]() Düzenleyen Douglas Fir : 16-03-2016 saat 16:07 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
MOR DOMATES TOHUMU 1. Black Krim (Siyah Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-01) Tatlı ve aromalı bir tadı vardır. Orta boy bir domatestir. Salata, sandviç ve konserve için idealdir. Olgunlaşma süresi: 75 gün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
MOR DOMATES TOHUMU 2. Black Prince (Siyah Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-02) Sibirya'ya özgü mor-siyah renkte bir domatestir. Soğuk iklimlere uygundur. Yuvarlak şekillidir. Tatlı bir aromaya sahiptir. Salata, sos ve sandivçlere lezzet katar. Baklon bahçeciliğine de uygundur. Orta erkenci bir türdür. Olgunlaşma süresi: 70 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
MOR DOMATES TOHUMU 3. Cherokee Purple (İri Mor Domates) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-03) Ağırlıkları yarım kiloya kadar çıkabilir. Pembe-mor karışımı renktedir. Etli ve lezzetlidir. Sandviç, salata ve konserveye uygundur. Olgunlaşma Süresi: 75 gün. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 03-10-2007
Şehir: Toronto-Ankara
Mesajlar: 1,568
|
MOR DOMATES TOHUMU 4. Japanese Black Trifle (İri Yeşil/Kırmızı) (Sırık) (ÜRÜN KODU: DOM-MOR-04) Koyu siyah renktedir. Orta büyüklüktedir. Çok lezzetlidir. Çatlamaya karşı dayanıklıdır. Olgunlaşma süresi: 80 gün ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|