![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2014
|
Benim tohumlar ulaşmadı. Acaba kargoya verildi mi? Öğrenme imkanı var mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2017
|
Kimseye daha kargo gönderilmedi. Bu gönderimler duyurulacak. Bu hafta içi ya da haftaya gönderilmiş olur diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadasimiz dobipa paylasmis. O linklere tiklayip alabilirsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 16-03-2018
|
Ben çoktan kavuştum tohumlarıma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Etkinlikten tohumlar geldimi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
|
Facebook’tan tanıştığım.Dostlar saolsun .Onlar yolladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Yalnız öyle bir yere yazmışsınız ki atmaca misali tohum bekleyen bizleri unutmuşsunuz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
|
Haklısınız .İki eksiğim kaldı .Altın çilek ve kalıcı ıspanak.Hazır almıştım.Altın çilek fidesi geçen yıl .Pek tat alamadım.Ondan önce tohumdan ekmiştim .Tadı ekşimsi beğenmiştim.Geçen yıl ki hazır fideler o tadı vermedi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Gecenin iki buçuğunda 'ben tohumlarıma kavuştum' diye mesaj atan arkadaşın doğru söylediğini mi sanıyorsunuz. İlk başlarda benim de olmuştu öyle. Gece yarılarına kadar bilgisayarın başında çapa makinası araştırıyorum, o olur mu, bu yeter mi derken sabaha karşı bi kalktım hayvan gübreleri atılmış, tüm bahçe sürülmüş, arıklar açılmış...Ama öğleye doğru geçiyor, düzeliyorsunuz.. Ancak @Kayrum38 da bu sevda devam ederse haftaya 'ilk domateslerimi yedim, çok güzeldi' diye bir mesaj daha bekliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-01-2019
|
Bursa'dakiler bir toplansak belki bizde elden takas yaparız ama o zamana kadar kargo beklemeye devam ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-11-2018
|
Standart olarak hangi kargo şirketiyle gönderiyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
agaclar.net
|
Yurtiçi Kargo |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-11-2018
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Sayın TCM nereden buluyorsunuz bu esprileri bilmiyorum ki. Lafınız cebinizde mi geziyorsunuz. On beş dakikadır düşünüyorum bir espri de ben patlatayım diye aklıma birşey gelmedi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-10-2011
|
Merhaba arkadaşlar, bir iki yıldır yoğunluktan bir şey ekip dikemiyorum. Bu yıl ekmek istiyorum ama tohum dağıtımına geç kalmışım. Fazladan elinde domates, salatalık, biber, patlıcan tohumu olan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi bana? Sevgilerimle |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
agaclar.net
|
O saat itibariyle henüz zarflara dağıtımı bitirmiştik. ![]() İkinci bir kontrol var. Sadece zarfları kapatmak ve zımbalamak bile epey sürüyor. Bu işleri yarın yapacağız. (Daha milla'nın istediği ama kendi göndereceği tohumları göndermediği için bizim de ona göndermekten vazgeçtiğimiz tohumları zarflara dağıtma işi var) Tüm zarfları taşımak ve kargoya teslim etmek için Zafer İnandıklı perşembe günü arabayla gelecek. İstanbuldaki arkadaşlar, cuma gününden itibaren elinize ulaşmaya başlar... Diğerleri de önümüzdeki hafta almış olur. Takvime göre şubat ayı son hafta gibi kargoya vereceğimiz baştan belliydi. Yine erken davranmış sayılırız ![]() Osman45 çalışmalara yardım ettiği ve onun zarfı tamamlandığı için kendi tohumlarını aldı. Bahcedenn de çalışmalara yardım etti ama onun zarfı tamamlanmamıştı, daha sonra uğrayıp o da elden alacak. İkisine de çok teşekkür ederiz. Bir kargo parası kar fena değildir ![]() Zafer İnandıklı, Özlem A ve tabii Güler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-03-2015
|
Emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2012
|
Ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Ellerinize sağlık , emek verdiniz .Saatlerinizi belkide günlerinizi ;bilgisayar başında şimdi de tohum paketlerinin başında geçirdiniz...Sizlere ve emek vererek yetiştirdiği tohumları bizlerle paylaşan herkese yürekten teşekkürler. . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-02-2018
|
Muhteşem bir paylaşım etkinliği. Emeğinize sağlık. Teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2018
|
Etkinlikte emeği geçen tüm ekibe ve tohum paylaşımı bulunanlara teşekkürlerimi iletirim. İnşallah bende zamanla bu ekibe ya da tohum paylaşımına dahil olabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-12-2018
|
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-01-2013
|
..Sagduyulu davranmaya çalışınız, yangına körükle gitmeyiniz, böylesi herkese daha iyi gelecektir.. Düzenleyen ketenhelva : 21-02-2019 saat 08:08 Neden: üstüme vazife olmayan iş |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar bildirimlerinizi şu başlık altına yapabilirsiniz; http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...ligi/42962.htm sanırım listeye işaretliyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-12-2018
|
Merhaba; Yeni üye olduğum zaman tohum taleplerini yaptım .Fakat talep eden üyeler listesinde adımı göremedim. Bunun sebebi sonradan gördüğüm lojistik merkezinden gelen kendimizi tanıtmamız gereken mesaja cevap vermemem olabilir mi.? Gördüğüm anda o başlıkta kendimi tanıttım. Şu an itibariyle yapılabilecek bir şey var mıdır. Oluşan bu durum benim tecrübesizliğimden kaynaklanmış olabilir. Sizden bu konuda yardım rica ediyorum. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2018
|
Merhaba Evet tohum talep edebilmenin şartlarından biride kendinizi tanıtmaktı fakat bunun tohum listeleri tamamlanmadan ve kargoya verilmeden önce yapılması gerekiyordu. Galiba siz ancak bugün tanıtım yapabildiniz. Yani sanırım bu etkinliği kaçırdınız, artık kısmetse seneye.. Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
2 mesajınız da bugün yazılmış. Yani tohum talep ettiğinizde sıfır mesajlı bir üye imişsiniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-04-2019
|
Tüm üyelere merhaba. Ogretmenim ve yeni bebeğim olduğu için tohum etkinliğini kaçırdım. Cok üzüldüm. İnşallah seneye daha verimli işler yapacağım. Çok küçük bir bahçem var. Toprak benim için terapi demek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|