![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2017
|
Tohumların lojistik merkezine gönderilmesi
Değerli paylaşımcılar, etkinlik takviminde ["Paylaşımcıların taleplere göre tohumları hazırlayarak lojistik merkezine göndermesi ... Aralık 2020 Üçüncü hafta" olarak planlanmıştı. Tohumları gönderip göndermediklerine dair bir bildirimde bulunmayan aşağıdaki paylaşımcılar, durumunuzdan bizi haberdar edebilir misiniz lütfen ? Tüm paylaşımcılardan haber aldık, şimdi paketlerin elimize geçmesini bekliyoruz. Düzenleyen Kenger : 27-12-2020 saat 16:51 Neden: Haber gelen paylaşımcılar listeden çıkarıldı |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Merhaba ben tohumları kargoya verdim. ![]() SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Alıntı:
Plansız İstanbul ziyareti çıkıp uzun da sürünce bugün dönebildim. Tam da şu anda tohumları hazırlıyordum. Yarın yola çıkacaklar inşallah. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Kenger; Yıl sonu nedeni ile çok yoğun günler geçiriyorum. Elde olmayan durumlar nedeni ile de tohumlara henüz vakit ayıramadım. İşlerimi hallettiğim anda tohum paketlemelerini bitirip göndereceğim. Kusura bakmayın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-12-2015
|
Tohumlar hal.
Merhaba daha önce mazeretimi bildirmiştim. Bu gün tüm istekleri karşılayarak yurtiçi kargo ile tohumları gönderdim. Umarım emin ellerde bol bereketli ürünler elde edilir. Takip numarası 172471433382 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 26-11-2011
|
Akşam dediğim gibi bugün yola çıktı tohumlar. Yurtiçi Kargo (909588140930 Takip Numarası) ile gönderdim. Muhtemelen Pazartesi günü elinize ulaşacaklar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
agaclar.net
|
Buraya değil http://www.agaclar.net/forum/tohum-p...2021/44524.htm sayfasına yazılanlar sayılacaktır. Oraya yazmadıysanız yazın lütfen... Burası bir hatırlatma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|