agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama) (http://www.agaclar.net/forum/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/)
-   -   AKvaryum Bitkileri için Taban malzemesi ve GÜBRE (http://www.agaclar.net/forum/temel-konular-toprak-gubre-tohum-sulama/18620.htm)

marihuan5 31-12-2009 00:23

AKvaryum Bitkileri için Taban malzemesi ve GÜBRE
 
Merhaba arkadaşlar hep konuda toprakta yetşen bitkiler için gübre rtartışılmış söylenmiş... Akvaryumumda bulunana bitkiler içinde bir gübre karışımına ihtiyacım var...

Yanlız akvaryumdaki balıklar üzerine zararı olmayacak karışımlar gerekli, böyle bir formül bilen veya bunu ticari olarak yapan var mı acaba? (akvaryumcularda elbet etiketli ürüner var ama hem oldukca pahalı hemde miktarları oldukca az)

Bu arada birde sormak istediğim BioPHOS markasıyla satılmakta olan Tavuk dışkısından kopstlaşma ile elde edilen gübreyi torf ile karıştırıp, akvaryum çakıllanın en altına sermenin balıklar açısından bir zararı olur mu acaba?

ilgili link:
http://www.abfoods.com.tr/?u=3&p=6

http://www.akorganikgubre.com/gubre.html

http://www.akorganikgubre.com/images/bitki-gubre/2b.jpg

http://i.imagehost.org/0705/BioPHOS.jpg

adnadnan 20-08-2010 08:00

Merhaba. Yasmut Tunç Sönmezoğlu isimli biri bahsettiğiniz gübrelerin sıvı ve katı olanını üretmektedirç. Ben de kullanıyorum. Ve çok da memnunum. iletişim için: www.yasmut.net


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024