agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Temel Konular (Toprak, Gübre, Tohum, Sulama)
(https)




Beğeni Düzeni16Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-01-2012, 14:18   #91
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-04-2008
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 127
Şimdi bu dice b5a yararlı mı yoksa yarasız mı?

inanın hiçbişe anlamadım

Emine Akman beğendi.
ttuzunalp Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-01-2012, 15:51   #92
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,409
Galeri: 103
Sayın mehmetdemirel, yukarıdaki 89 numaralı mesajınızı okumakta çok zorlanıyorum.

Satırları takip edebilmem neredeyse imkânsız, hâl böyle olunca da okumaktan vaz geçiyorum.

Lütfen mesajlarınızı blok halinde yazmadan, paragraflar yapıp, boşluklar verseniz daha rahat okuyup anlayacağız.

Mesajlarınızın kolay okunur olması için, nasıl yazmalısınız?

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-01-2012, 17:55   #93
/
 
Giriş Tarihi: 01-01-2009
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 10
Sayın ağaçlar net üyeleri;

Kısaca şunu anlatmaya çalışıyorum:Ne b5a ne de dico denilen gübre kesinlikle sonuç veremeyen bir durumdadır.Daha öncede yazdığım gibi GERÇEK B5A NIN,Bekir Sıtkı Arı da bulunan formülü kimseyla paylaşılmamıştır.Şayet paylaşılmış olsaydı B5A nın üstü yeni geliştirilen dedikleri ürünün sonuçları da burada paylaşıldı.Ve o sonuçlar hayal ötesi olurdu.Ama görüldü ki çoğu uygulamalar hayal kırıklığına neden oldu.Selahattin Yılmaz a bu durum sorulduğunda 'acaba ..... litre suya bir kapak çok mu galdi.'şeklinde talihsiz bir açıklama ile üstü örtülmeye çalışıldı.

Ne tesadüftür ki Selahattin Yılmaz da olayın farkına vardı ve açıklama yapmak yerine desteğimi çektim bahanesiyle olayların dışına kendisini çekiverdi.Dolayısıyla hava da bir sürü sorular cevapsız kaldı.

Benim sizlere önerim ise facebook tan Bekir Sıtkı Arı yı eklemeniz ve direk soruları ona sormanızdır.**** profesorbekir@hotmail.com dan yine kendisine ulaşıp sorularınızı sorabilirsiniz.msn adresinin verilmesinde bir sakınca bulmuyor.yani ben bu adresi vermeden önce kendisiyle görüştüm.onayı var.

mehmetdemirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-01-2012, 18:25   #94
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Sn.Mehmetdemirel,

Kısaca diyorsunuz ki, "B5A ve Dico gübre işe yaramaz çünkü Bekir Sıtkı Arı'nın formülasyonları değildir. Bekir Sıtkı Arının kendi formülasyonu ile başka bir marka ve şirket var".

Bu şekilde de gübre ihtiyacı olan, olacak olan kişilerin B5A ve Dico'dan uzaklaşıp profesorbekir e-posta adresinden Bekir Sıtkı Arı'ya ulaşsınlar istiyorsunuz.

Daha önce yazdıklarınızdan bir izlenimim de Bekir Sıtkı Arı ile arkadaşsınız, hatta söz konusu ürünler konusunda biraz arkadaş ötesi görünüyor.

Yazdıklarınızın içinde gördüğüm başka bir şey de, mesajlarınızda adı geçen bazı insanların arasında konuşulmuş, yapılmış vb. bir şeylerden söz ediyorsunuz, ki forumda bunların herhangi bir şey ifade etme olasılığı sanırım bulunmuyor.

Belirli bir ürünün irdelenmesi, tartışılmasına ayrılmış bir başlıkta, profesorbekir'e mesaj atarak başka bir ürüne yönlendirmek açıkçası pek etik bir durum değil. Bunun yerine, şayet siz biliyor ve her türlü soruyu yanıtlayabilecekseniz siz, değil ise profesorbekir ayrı bir başlık açabilir ve ürününü tanıtabilir, buna engel bir şey yok.

Bu ve B5A başlığının takipçileri kaç senedir olan biten bir çok şeyi izliyor. Geçmişte bir çok soru soruldu, bazılarının yanıtı alındı, bir çoğununki alınamadı. Bir çok değişim oldu ve anladığım kadarıyla da olmaya devam ediyor. Böyle bir durumda Dico ve B5A'nın kendi mecrasında yaşaması, başka ürünler çıkacaksa da onların da yine kendi mecralarında yaşamaları daha uygun ve makul olur diye düşünüyorum.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2012, 10:02   #95
/
 
Giriş Tarihi: 01-01-2009
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 10
Ben Bekir Sıtkı Arı ile görüştüm.Yeni ürünün hedef olabileceği konusunda aşırı endişeli.Ki o ürünün bazı deneme çalışmalarında sabotajlar da olmadı değil.

Diğer bir konu ise ayrılmadan önce bu foruma girmemesi için yemin ettirilmiş.Ve bu foruma kesinlikle girmiyor.Bu sebepten dolayı eğer bu forumda bulunan kişilerin sormak istedikleri bir konu var ise mail atarak veya facebook tan sormaları taraftarı.

Yeni ürünün tartışılması ve ya yönlendirilmesi diye bir şey yok.Sadece biz yaşadıklarımızı anlattık.Bu konulu sayfadan başka bir ürüne yönlendirmek elbette etik değil.Eğer bizim böyle bir amacımız olsaydı yeni ürünün sayfasını veya konusunu açardık.Ki bunu da yapmayacağız.Bunun sebeplerinden biri B5A Bekir Sıtkı Arı nın baş harflerinden oluşması.B5A haline gelmesi ise Hüseyin Güngör ismindeki bir arkadaşımızın gözlüklerinin olmadığı esnada BSA harflerinden S harfini 5 rakamı şeklinde okumasıyla isim aldı.
Bu nedenle Bekir Sıtkı Arı nın kendi ismini taşıyan bir ürünle;yeni ürünün ismi her ne olursa olsun çakıştırılmasını veya her hangi bir şekilde rekabi koşullara sokulmasını biz asla istemiyoruz.

Burada şu da anlaşılsın,Bekir Sıtkı Arı Bekir sıtkı Arı ile rekabet etmemeli.İkisinin de formülü halen Bekir Sıtkı Arı da.Kimseyle paylaşılmadı.Şu anda çıkan ise ismi her ne olursa olsun bizimle veya formülü yapan kişi ile bağdaştırılmamalı.

Bir zamanlar formüldeki bozukluğun sorumlusunun Bekir Sıtkı Arı olduğu ve bu şahsın çamurlaştığını idda eden Selahattin Yılmaz;şimdi neden çok şaşalı anlattığı yeni üründeki sorunları açıklayamıyor.Demik oluyor ki Bekir Sıtkı Arı kimseye çamur atmamış;ve halen bu sorunlar devam etmiş;ve bunun açıklamasını da son derece yanlış bir şekilde açıklamıştır.Selahattin Yılmaz ın o sözlerini tekrar hatırlatmak isterim;'acaba .... litre suya bir kapak çok mu gelmiş olabilir.Bu son derece yanlış bir ifadedir.

Yukarıda H5A veya Bekir Sıtkı Arı ile yaşadıkları dialoglarda eğer yalan varsa;ve yalan olduğunu idda eden varsa Allah Kuran ve inandıkları her neyse en kutsal değerlerinin üzerine yemin ederek iddalarını kanıtlasınlar amenna diyelim.Hüseyin Ovak ın kurbanlık küçükbaş hayvanlarından tutun,Selahattin Yılmaz ın motorsiklet kazasından sonra bı çalışmayı kendisinin bir bardak suya 3 damla damlatarak içtiğinden tutun,Antep ve Bandırma da oluşan sonuçlarda şeker ve sirke kullanımından tutun,ödedikleri tazminatlarda tutun,Şenol Coca nın Selahattin Yılmaz ın adlandırdığı H5A yı satışından tutun,Bütün bu konularda Allah Kitap Kuran üzerine ölümü unutmadan yemin etsinler ben ve benimle beraber olanların hepsi onlardan ve sizlerden özür dilyeceğimizi söylüyorum.

Hatta istediğiniz kutsal değerlerin üzerine de biz yemin edebiliriz.Saygılar efendim.

mehmetdemirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2012, 14:21   #96
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetdemirel Mesajı Göster
Diğer bir konu ise ayrılmadan önce bu foruma girmemesi için yemin ettirilmiş.Ve bu foruma kesinlikle girmiyor.
Yemin mi ettirilmiş? Kim ettirmiş?
Malum bu işlere ben bakıyorum ve ne ona ne başka bir arkadaşa foruma girme diye yemin ettirmedim...
Bizde adet, sorun varsa uyarmak, özel bölümde görüşüp derdimizi anlatmaya çalışmak, karşılıklı ortak bir nokta aramak; onu da başaramıyorsak, üyeliği engellemektir...

Bekir Sıtkı Arı foruma günş1 adıyla, profesorbekir@hotmail.com adresiyle üye olmuştur.

Arada bana eposta yazmaktadır

Alıntı:
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: günş1 @ agaclar.net <profesorbekir@hotmail.com>
Tarih: 31 Ocak 2011 18:27
Konu: agaclar.net Contact Us Form - Bmr Tarımdan ne kadar para alıyorsunuz
Kime: agaclar@gmail.com

--------------------------------
BMR tarımdan ne kadar alıyorsunuz onu merak ediyorum.*
--------------------------------
Alıntı:
---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: o arı <profesorbekir@hotmail.com>
Tarih: 29 Ocak 2012 00:23
Konu: RE: agaclar.net doğum yıldönümünüzü kutlar, mutlu yıllar diler...
Kime: agaclar@gmail.com


BİZİM BİR DÜNYAMIZ VAR.NE YAPIYORSAK BU DÜNYA İÇİN YAPIYORUZ.ÇOĞUMUZ DÜNYAMIZI YOK ETMEYE ÇALIŞSA DA AZIMIZ DÜNYA İÇİN YAŞANMAYA VE YAŞATILIR HALDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ.BU YOL DA KARINCA MİSALİ UĞRUNDA DA ÖLEMEZMİYİZ.BİZ BU DÜNYAYI ÇOCUKLARIMIZDAN EMANET ALDIK VE ONLARA EMANETİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE BIRAKABİLMEK BİZİ YARATAN YÜCE RABBİM BİZE YAR VE YARDIMCI OLMASI DUALARIMLA,İLGİ VE ALAKANIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDEREK,NİCE BİRLİKTE GÜZEL GÜNLERE VE YILLARA TEMENNİMLE....SAYGIMLA AĞAÇLAR NET AİLESİNE VE FORUMUNUZA KATILAN HER KİŞİYE SONSUZ MUHABBETİMLE SELAMLARIMI SUNARIM.UMARIM TÜM TÜM AĞAÇLAR NET AİLESİNE VE FORUMUNUZA KATILAN HER KESE BU TEMENNİLERİMİ İLETMENİZİ İSTİRHAM EDER ALLAH AEMANET OLMANIZI YÜCE RABBİMDEN NİYAZ EDERİM.BAŞARILARINIZIN DEVAMI İÇİN DUACIYIM.


> To: profesorbekir@hotmail.com
> Subject: agaclar.net doğum yıldönümünüzü kutlar, mutlu yıllar diler...
> From: agaclar@gmail.com
> Date: Sun, 29 Jan 2012 00:01:11 +0200
>
> Merhaba günş1,
>
> Zaman geçiyor, yine doğum yıldönümüz geldi... Umarız, sizin için yaşam, olabildiğince yolundadır... Biz agaclar.net üyeleri, her zamanki gibi ot, çiçek, böcek diyerek yaşamı kendimizce daha yaşanır ve güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Uğruyorsanız biliyorsunuzdur. Ara vermişseniz, bekleriz...
>
> agaclar.net ailesi olarak doğum gününüzü içtenlikle kutlarız. Mutluluk ve sağlıkla...
Son eposta, forum üyelerine özellikle iletilmek istenmiş, kopyalamakta sakınca görmüyorum. Forumla bekir bey arasında bir sorun yok gördüğünüz gibi...

Siz bu kadar karışmasanız da, istiyorsa kendi yazsın, ne dersiniz?

* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak

pria ve Emine Akman beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2012, 16:24   #97
Ağaç Dostu
 
Zeytinlibahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-07-2009
Şehir: İzmir Zeytinlibahce/Aliaga
Mesajlar: 809
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetdemirel Mesajı Göster
Ben Bekir Sıtkı Arı ile görüştüm.Yeni ürünün hedef olabileceği konusunda aşırı endişeli.Ki o ürünün bazı deneme çalışmalarında sabotajlar da olmadı değil.
Sn. mehmetdemirel bu noktaya açıklık getirebilir misiniz?

Zeytinlibahçe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-02-2012, 17:14   #98
/
 
Giriş Tarihi: 01-01-2009
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 10
profesorbekir@hotmail.com adresini 4 kişi kullanıyoruz.Yani şifreleri bizde de var.Bekir Sıtkıu Arı nın kesinlikle girmediğinden eminim.Sabotajlar oldu;diğer ürünler le iki üç kat daha fazla gübre ve ilave ürün kullanılırken Konya da fn 7 tek başına kullanıldı.Bunu yapan kişi olayı ben sadece merak ettiğim için böyle uygulattım dese de bu şek,lde kullanılmamasını defaatle söylemiştik.

Yine Hüseyin Ovak a 3 litre fn 7 gönderildi.Sonuçlarının ondan sorarsanız daha iyi olur.O bir cevaplasın;takiben gereken cevabı veririm.

Adeta ben sorguya çekiliyorum gibi bir durum söz konusu.Sorulması gereken muhataplar biz değiliz.Yemin konusuna gelince sizin ettirdiğinizi idda etmedim.Daha önce Bekir Sıtkı Arı forumunuza girmediği halde şirketin diğer ortaklarına kimin şikayet edip;Bekir Sıtkı Arı ya yemin ettirenleri Hüseyin Ovak bey efendiye soracaksınız.

Hayvanlar üzerindeki çalışmaları da engellemeye çalışanlar yine Hüseyin Ovak beyefendi ve ortağı Mehmet Çelik tir.O çalışmaları Bekir Sıtkı Arı Hüseyin ovak lara veriyordu.O da üzerine karını koyup Şenol Coca ya veriyordu.Bekir Sıtkı Arı ile Hüseyin Ovak ın kurbanlıklarından sonra oluşan problem üzerine Bekir Sıtkı Arı bu ürünü direk Şenol Coca ya göndermeye başladı.Bunu Hüseyin Ovak ve Mehmet Çelik öğrenince,şirketin diğer ortağına şikayet edip,bunun da üretilmemesi için baskı yapılmasını sağladılar.

Biz Bekir Sıtkı Arı nın oradan ve bu insanlardan kurtulması için 2 yıl uğraştık.Ve sonunda bedeli her ne olursa olsun bunu başardık.Ama şimdi yarınlar gerçekten hem bizim hem Türk tarımının.

Türk tarımının diyorum çünkü;bir sürü dış yatırımcılardan teklifler geldi.Aslında ben Bekir Sıtkı Arı nın gitmesi taraftarı idim.Ama o Türkiye de kalacağını,bunun için mücadele edeceğini söylüyor.Hatta tekliflerden birisine ben şahidim;dünyanın neresinde istiyorsan,ne şekilde yaşamak istiyorsan bunu biz............ devlet olarak taahüdünü veriyoruz şeklindeydi.

İşte kötü tanıtılan Bekir Sıtkı Arı.Bu kadar hakkında yazılara rağmen sukutunu kaybetmeyen,bütün engellemelere rağmen de çalışmalarına devam eden birisi.Hatta şunu da söyleyebilirim.Bundan sonra imkanları el verirse çalışacağı proje veya konulardan birisi şu:Örneğin anne kan grubu 0 RH +,bebeğin kan grubu A RH +,normalde dışarıdan bu kanları(verici ve alıcı he ne kadar akraba olursa olsun farketmiyor)verilirse;kan grubu değişikliğinden dolayı kanda çökelti oluşur ve ölüm gerçekleşir.Ama anne karnındaki bebek ve annenin rahim içerisindeki resesif ve dominant kuralı nasıl işliyor.Nasıl bu kanlar biribirine koruyor ve birbirine zarar vermiyor?Surelerde ve Ayetlerde geçen RAHMAN VE RAHİM OLAN ALLAH IN ADIYLA sözündeki sırrı veya gizemi diyelim veya bilimselliği araştırmayı çok istiyor.İşte Bekir Sıtkı Arı böyle bir insan.Olay altın yumurtlayan tavuk kaçınca kesilsin stratejisi.

Olumsuzluklardan da hiç bir zaman Bekir Sıtkı Arı sorumlu olmamıştır.Bunu Selahattin Yılmaz da diğerleri de biliyor.Ona ne malzeme getirdilerse,ne yaptırılmak istendiyse o yaptırıldı.Bunu da Hüseyin Ovak bey Antep de Bulgaristan distribitörü geldiğinde yapılan toplantıyı açıklayarak yapabilir.Saygılar efendim.

mehmetdemirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-02-2012, 18:07   #99
/
 
Giriş Tarihi: 01-01-2009
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 10
* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak

Sayım Malina;istemeyerek de olsa itirafınızdan alıntı yapıyorum.Evet bunu söyleyen sizsiniz.Lütfen benim yazışmalarımı bundan sonra engellemenizi rica ediyorum.Bundan sonra biz kesinlikle bu sayfaya girmeme kararı aldık.Ne benim ne Bekir Sıtkı Arı nın ne de yaptıklarımızın (ürün olarak) ne de yapacaklarımız hakkında bu forumda her hangi bir şey yazılmamasını istirham ediyorum.

Dijital kamera konusuna gelince bu kadar savunmanıza karşı yukarıda ismi geçen şahıslar her halde bir kaç tane alırlar.

Ürün yapıldı;yapan kişi hemen yargılandı;yok lise mezunu yok şu yok bu...bir sürü yazılımlar var.Ürünü yapan ayrıldı sizlere hiç cevap vermedi;yine suçlu Bekir Sıtkı Arı veya doğruları konuşan bir kaç kişi oldu.Kendi imla hatalarınızı bırakıp;yazım kurallarınıza uymuyor bahanesiyle susturulduklarını görüyorum.Örneğin özel isimler büyük harfle başlar,siz küçük harfle özel isme başlıyorsunuz.Yukarıdaki mesajınıza isterseniz tekrar bir göz atın.

Bu konularla ilgili kararı elbette insanlarımız verecekler.

mehmetdemirel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-02-2012, 20:15   #100
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-11-2011
Şehir: istanbul
Mesajlar: 497
Yaptığın şeyi ya kasıtlı yapıyorsun, **** kendinizde değilsiniz.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetdemirel Mesajı Göster
* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak

Sayım Malina;istemeyerek de olsa itirafınızdan alıntı yapıyorum.Evet bunu söyleyen sizsiniz.Lütfen benim yazışmalarımı bundan sonra engellemenizi rica ediyorum.Bundan sonra biz kesinlikle bu sayfaya girmeme kararı aldık. .........

Dijital kamera konusuna gelince bu kadar savunmanıza karşı yukarıda ismi geçen şahıslar her halde bir kaç tane alırlar.

...... Kendi imla hatalarınızı bırakıp;yazım kurallarınıza uymuyor bahanesiyle susturulduklarını görüyorum.Örneğin özel isimler büyük harfle başlar,siz küçük harfle özel isme başlıyorsunuz.Yukarıdaki mesajınıza isterseniz tekrar bir göz atın.

Bu konularla ilgili kararı elbette insanlarımız verecekler.
Mehmet bey, para insanın gözünü bu kadarmı kör eder. Para bu kadarmı insafsız eder insanı. mehmetdemirel ile Mehmet Demirel arasındaki farkı bilmiyorsanız insanların size Mehmet Demirel demesini talep edemezsiniz. madem kendinizi o kadar büyük sayıyorsunuz Nick'inizi keşke MEHMETDEMİREL seçseydiniz. Birde keşke okuma yazması olan birine okutsaydınız yazılanları. Size (!) işaretinin anlamınıda söylerdi belki.

Şimdi sizi fazla yormadan bunları açıklayayayım. Sn. Zeytinlibahçe size Sn. mehmetdemirel derken sizin seçtiğiniz ve yazdığınız şekli ile rumuzunuzla sesleniyor. Nüfus cüzdanınızda yazan Mehmet Demirel ile değil. Tıpkı Sn malina'nın adının gerçekte malina olmaması gibi. İkisi arasındaki farkı biliyorsanız haksızlık yaptığınızı anlamışsınızdır umarım. (!) işareti ise bir şeyin espri anlamı ile yazıldığını anlayamayacak insanlar için bu bir şakadır, gerçek değildir açıklaması yapar. örnek verirsek adam o kadar akıllı ki (!), söylenen hiçbir şeyi anlamıyor. (!) burada adamın aslında hiç akıllı olmadığını anlayamayacak durumdakilere anlatıyor.
Benim ne tarlam var nede bahçem burada yazanları birşeyler öğrenmek için okuyorum. Ama böyle çocukça, buluttan nem kapar havasında yazdıklarınız sadece zamanımı boşa harcıyor. Sizi anlayamıyorum, almışşınız Sn Bekir Sıtkı Arı'yı yapın gübrenizi, kazanın paranızı. Neden diCO'ya takılıp kalıyorsunuz anlamıyorum. Açın sizde bir tanıtım sayfası, tanıtın kendinizi ürününüzü. Neye yarar, nasıl işler, yeni nevar bilgilenelim. Bilgimiz görgümüz artsın. mehmetdemirel ile Mehmet Demirel arasındaki farkı bilmek çok önemli olmayabilir ama buna takılıp kalırsanız hayat sizin için zor geçer.


Düzenleyen Mustafa Abdal : 02-02-2012 saat 20:18 Neden: sanırım gereksiz bir yanıt
Mustafa Abdal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-02-2012, 01:29   #101
Ağaç Dostu
 
mrduran's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-08-2011
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,536
Benden selam söyleyin Bekir Sıtkı beye lütfen.

ALLAH(C.C.) için yaptığına inanıyorsa cidden şunu yapabilir mesela;
- Nasılsa muhteviyatının onay ve tescili tamam. Gitsin bir hayır kurumu, TSK, Üniversite, Vakıf,... 'na ait olmak üzere bağışlasın bilimsel keşif icâdını ve gelirini. Şart koşsun onlara..''...Tüm bilgiler/gelirler/patent/tescil hakları ancak ve ancak Türk firmaları tarafından gerçeğe/imalâta dönüştürülüp kazançlar filankeslere/kişi/kurum' a ......'' falan gibilerden.

Böylece, adetâ ''çakal'' addettikleriniz de çakallıklarını yapamazlar. Güzel yurdum ve insanları nemalanır. Yüce ALLAH' ım da bildiğince onu nemalandırır. B.S.A bey' de kendi nemasından sizleri nemalandırır.

Bunlar dışında başka olasılıklar da vardır muhakkak, ki sizler de onları biliyor/araştırıyorsunuzdur şüphesiz.

Ünvan ve adını kullanmak, imzasını koymak demektir ve de sorumludur. Ne demek sorumlu değildir, 5-10 kişi bilirmiş te şifresini, şu olmuş bu olmuş...

Sadrazamın sol kulağımı ki beyefendi, gidecekse gitsin. İkide bir yurt dışı falan deniyor. Karaib' te havalar güzel imiş, sakinlik arayanlara uygun.

Ünvanını kullanan bir kişi, hiç olmazsa onun değerine göre davranır, yani adından önce yurdumun ona verdiği değere değer verir. AKlından bile geçirmez yurt dışı vs..

Ya da gider.... devletinin daveti üzerine ve orada ALLAH' ıma dua eder. Mukaddes kitabımız Kur'an ' dan arasın o zaman, insanına nasıl faydalı olunabilir ve bir şey beklentisi olur ise ne olur diye.

Hayatınız, sözleriniz, başkaları hakkındaki etik dışı laflarınız, üst üste makineli tarar gibi mesajlarınız, cımbız ile kelime araklamanız, kamerayı can kurtaran simidi sanmanız..vs hep fasa fiso davranış ve yapılar ve de faso fiso değerler karşılığına geliyor benim mantalitemde.

Yolunuz açık olsun. Gidecekmişsiniz gibime geldi de.

Orada ağzınızda ALLAH, tilâvet ede ede yurdumu kötülersiniz gibime geliyor. Kötülemediğiniz kalmadı zaten kendi altın kafesiniz dışındakilerden. Fazlasını da beklemem zaten.

Mesajları ard arda sıralamanın da mantığı âşikâr bence, pasaportunuzun rengi ne, belli oldu mu acaba? İleride üstünde ayyıldızdan başka bir amblem olma ihtimali...?

Saygılar.

Tura ve pria beğendi.
mrduran Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-02-2012, 09:17   #102
Ağaç Dostu
 
Ozi'nin Bahçesi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2010
Şehir: Istanbul / Karamürsel
Mesajlar: 202
Mehmet Bey,
Kaç gündür yazdıklarınızı okuyoruz, burası birilerini suçlama, birilerini aklama yeri
-mahkeme- değil. Ürününüz varsa özelliklerini artılarını yazın öğrenelim, uygulayalım veya uygulamayalım. Bu kadar uzatmanın, forumun amacına uymadığını düşündüğüm polemiklerin pek bir manası yok.
Allah yolunuzu açık etsin, demekten başka birşey diyemiyorum.
Saygılar.

Ozi'nin Bahçesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-02-2012, 11:09   #103
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mehmetdemirel Mesajı Göster
Alıntı:
* : Madem BMR Tarım'la adımız bu kadar çıktı(!)
agaclar.net için dijital video kamera alıyoruz diye para toplayacağımıza, bize hediye etmelerini mi istesek, ne yapsak
Sayım Malina;istemeyerek de olsa itirafınızdan alıntı yapıyorum.Evet bunu söyleyen sizsiniz.Lütfen benim yazışmalarımı bundan sonra engellemenizi rica ediyorum.Bundan sonra biz kesinlikle bu sayfaya girmeme kararı aldık.Ne benim ne Bekir Sıtkı Arı nın ne de yaptıklarımızın (ürün olarak) ne de yapacaklarımız hakkında bu forumda her hangi bir şey yazılmamasını istirham ediyorum.
Alıntı:
profesorbekir@hotmail.com adresini 4 kişi kullanıyoruz.
BMR Tarım'la ilgimiz olduğu iftirasını atan Bekir Sıtkı sanıyordum, ama 4 kişi kullandığınıza göre hanginiz yazdı bilemem. Yaptığım espriyi itiraf gibi anlamanız beni nedense pek şaşırtmadı

Bundan sonra bu sayfaya girmeme kararınıza çok üzüldük

Sizlerin hakkında yorum yapılmaması ve engellenmeniz isteğinize gelince; emriniz olur...

Selametle...

Emine Akman beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 15-03-2012, 10:26   #104
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
Bana gönderilen nümuneden kalanı meyve ağaçlarıma uygulayacağım.Geçen sene 2 kök kiviye uygulamış aşırı meyve oluşumuna sebep olmuştu. Seyreltme yaptımsada yeterli değildi ve ince çok meyve oluştu.Ama yan ağaçlardan aldığımdan fazlada iri meyve almıştım.
100 cc lik gönderilmişti yaklaşık 33 cc sini kullanmıştım.
Kalanın tamamını bütün ağaçlarda, sadece kivide değil . Meyvelerin tamamında kullanacağım.
Kısmet olursa sonuçlarıda paylaşırım.
Bu aralar fırtına sonrası sessizlik hakim burada ve B5A sayfasında.
Kibriti yaktım

KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2012, 20:51   #105
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
Bu ürünün üretiminden vazmı geçildi.
Hiç yazan yok

KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2012, 21:16   #106
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-11-2011
Şehir: adana
Mesajlar: 228
Üretimi devam ediyor.

Ekrem Uslu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2012, 10:52   #107
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
Satışı nerede yapılıyor
Yaprak açmadan denediğim ağaçlarda verim artışı oldu bu nedenle almak isterim. Özellikle armut ve kivide farkını çok gördüm. Sanırım meyve zamanıda kullanmam gerekirdi ama elimde kalmadı.

KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2012, 11:39   #108
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
Sayın Adanatarımhane ilginize teşekkür ederim gönderdiğiniz kargoyu aldım.

KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2012, 12:33   #109
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-11-2011
Şehir: adana
Mesajlar: 228
Rica ederim.Kolay gelsin.

Ekrem Uslu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2012, 20:52   #110
Ağaç Dostu
 
KAPTANzst's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2009
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 2,691
Galeri: 26
Bugün ikinci uygulamayı yaptım.
Hiç yanına gitmediğim kirazı görünce şok oldum.
Senelerdir meyve çiçeği olurdu ve dökülürdü. Tutan meyvelerde olgunlaşmadan sararır düşerdi. Onlarda 3-5 tane olurlardı.
Neden şok oldum biliyormusunuz. Meyvelitepenin bir fotoğrafı vardı. kiraz dalı görünmüyordu kirazdan.
İşte benim kirazda onun gibi yeşil meyveler var .Olgunlaşınca dalı eğlemeyecek meyvayı diye düşünüyorum. Onada diCO uygulaması yaptım.
Çiçekli ağaçlar dışındakileri tekrar gezdim. bahçedeki sebzelere ve karpuz dikeceğim alana gerekli miktarda uygulama yaptım.
B5A nın sitesinden diCO nun kullanma talimatınıda indirdim
Şimdilik keyfim yerinde.
Teşekkürler adanatarımhane.

KAPTANzst Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2012, 23:27   #111
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 23-11-2011
Şehir: adana
Mesajlar: 228
Bahçenizi ve çalışmalarınız izlemekten zevk alıyoruz.Biz teşekkür ederiz.

Ekrem Uslu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-03-2021, 12:45   #112
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 31-03-2021
Şehir: Bursa
Mesajlar: 7
Bazalt tozu kullanın, hiç bir şeye gerek kalmaz.

Bazаlt beğendi.
Bazalt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 31-03-2021, 19:42   #113
Ağaç Dostu
 
devrann's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2017
Şehir: Alanya
Mesajlar: 743
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bazalt Mesajı Göster
Bazalt tozu kullanın, hiç bir şeye gerek kalmaz.
Bu bahsettiğiniz maddeyi satıyormusunuz ?

devrann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-04-2021, 10:20   #114
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 01-04-2021
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1
Yok bacım herhangi tarım ürünü satmıyorum
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi devrann Mesajı Göster
Bu bahsettiğiniz maddeyi satıyormusunuz ?

Bazаlt Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-04-2021, 19:17   #115
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Bazаlt Mesajı Göster
Yok bacım herhangi tarım ürünü satmıyorum
Bu durumda, Ankara şartlarında ve bu mevsimde 15 gün önce dikilen, boyları 2,5 metrelik defne fidanlarına verilen kompoze gübre ve ne olduğu belirsiz bir şey daha verildikten sonra yaprakların sararması durumuna bazalt'ın çözüm olacağı yargısına nereden vardınız? Öyle bir bilimsel kaynak mı var?

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-04-2021, 12:23   #116
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 02-04-2021
Şehir: Adıyaman
Mesajlar: 10
Cropaid NPA gerçekten don veya soğuktan korur mu bitkileri?

Mercek beğendi.
HAWAii MiAMi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-04-2021, 23:25   #117
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 8,962
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Mercek Mesajı Göster
Neymiş bu?
Thiobacillus spp. içeren bakteriyel bir içerik, ve evet, bilimsel bir temeli var.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:06.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024