Biberiye dalında tavuk şiş
1 Eklenti(ler)
Biberiyenin tavuga verdigi muhtesem lezzet...!
Malzemeler: Tavuk gögsü Biberiye tuz,karabiber,sarimsak ve arzuya göre degisik baharatlar Yapilisi Biberiyenin yapraklarini dalindan ayirin-Bu iş icin iki parmaginizla yapraklari rahatca siyirabilirsiniz en üstteki yapraklari koparmayin ki ikram ederken güzel gözüksün.Tavuklari 1 cm lik parcalara kesin ve tuzunu biberini katin.Biberiye dallarina gecirin.Ister tavada ister izgarada pisirin. Kaynak: http://birdilimbirtutam.blogspot.com...tavuk-sis.html |
Benden de bir püf noktası, kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünü derin bir kaseye alıp, üzerini geçecek kadar süt ekleyip en az 3-4 saat buzdolabında bekletirseniz, etin hem çok kolay piştiğini hem lokum gibi olduğunu hem de yavanlığından eser kalmadığını göreceksiniz. (Eti kullanmadan süzgece alıp fazla sütün tamamen aklasını sağlayın.)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:19. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024