07-11-2010, 19:09 | #1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Takoreç (tavuk etinden kokoreç)
Tavuğun beyaz etinden yapıldığını bilmiyorum ama arkadaşım tavuk kanadından yaptığı kokoreçi bize normal kokereç diye öyle güzel yutturdu ki anlatamam . |
02-12-2010, 11:22 | #2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-07-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 14
|
Ellerinize sağlık. Bunu mutlaka denemeliyim hatice hanım bi arada kanat kokoreçi anlatsanız |
01-02-2011, 22:02 | #3 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Çiğ tavuk kanatlarını incecik kesip çok minik minik bol baharat ile teflon tavada kendi suyunu salıp çekene kadar pişiriyor.Tavada en son kalan yağ ile biraz da kavurup sıcak ekmek içine doldurmuştu. İçine minik domates ve ince doğranmış biberde vardı |
02-02-2011, 11:26 | #5 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Özellikle midye ile ilgili söylemek istediğim çok sevdiğim halde güvenemediğim için çok kez almaktan vazgeçtiğim bir ürün .Sirke tadı olmuyor sevgili skaraca Bu tarif gerçeketen tıpa tıp aynı olmasada midye yediğini anımsatan bir tarif Yine burada verdiğim tavuk dolmasını da denerseniz .Özellikle ana yemekte ne yapayım diye düşündüğünüz davet sofralarına uygun bir yemek olduğunu anlarsınız. |
|
18-07-2011, 10:48 | #6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-09-2006
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 228
|
Eee tarif nerede Ben mi göremiyorum |
|
|