06-11-2010, 22:06 | #1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Tavuktan Midye Tava
Denerseniz midte tava lezzetini farkedeceksiniz. Malzemeler: 1/2 su bardağı sirke. 3 adet tavuk göğüsü 8 adet sarımsak 2 çorba kaşığı kekik kızartmak için: sıvıyağ un Yapılışı: Kuşbaşı doğradığınız tavukları bir kaba alın, üzerine çıkıncaya kadar su ve sirke koyun, 7-8 diş sarımsak dövün ilave edin ve bol kekik koyun. en az 2 saat bekledikten sonra tavukları karışımdan sıkarak alın, una bulayarak yağda kızartın . SOS 3-4 dilim ekmek içi (Bayat)Ufalayın 4 kaşık yoğurt 2 kaşık mayonez Yarım çay bardağı zeytinyağ 3-4 diş sarımsak Tuz Pul biber. 1 kahve fincanı çekilmiş ceviz Hepsini blenderden geçirin sos hazır |
06-11-2010, 22:43 | #2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-10-2010
Şehir: Afyon
Mesajlar: 17
|
Elinize sağlık, denemek isterim ilk fırsatta. Elbet herşeyin orjinalinin tadı ayrıdır ama geçenlerde yediğim takoreç(tavuğun beyaz etinden kokoreç) çok hoşuma gitti. Hem bağırsak gibi yağlı da değil, daha sağlıklı. Olta balıkçılığı ve balık avı sevdalısı olarak Bakoreç yani balık etinden kokorece de açığım Düzenleyen Erkan : 29-10-2021 saat 10:09 Neden: imla |
09-06-2011, 13:20 | #4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 08-06-2011
Şehir: Ank
Mesajlar: 49
|
Tarifi bile çok lezzetli görünüyor.. İlk fırsatta deneyeceğim.. Emeğinize sağlık.. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|