agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Et, Tavuk, Balık Yemekleri > Tavuk Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-05-2010, 14:59   #1
Ağaçsever
 
budak-botanik's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-05-2010
Şehir: Konya
Mesajlar: 71
Biberiye dalında tavuk şiş

Biberiyenin tavuga verdigi muhtesem lezzet...!

Malzemeler:
Tavuk gögsü
Biberiye
tuz,karabiber,sarimsak
ve arzuya göre degisik baharatlar
Yapilisi
Biberiyenin yapraklarini dalindan ayirin-Bu iş icin iki parmaginizla yapraklari rahatca siyirabilirsiniz

en üstteki yapraklari koparmayin ki ikram ederken güzel gözüksün.Tavuklari 1 cm lik parcalara kesin ve tuzunu biberini katin.Biberiye dallarina gecirin.Ister tavada ister izgarada pisirin.

Kaynak: http://birdilimbirtutam.blogspot.com...tavuk-sis.html

Eklenen Resimler
 
budak-botanik Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-05-2010, 16:11   #2
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Benden de bir püf noktası, kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünü derin bir kaseye alıp, üzerini geçecek kadar süt ekleyip en az 3-4 saat buzdolabında bekletirseniz, etin hem çok kolay piştiğini hem lokum gibi olduğunu hem de yavanlığından eser kalmadığını göreceksiniz. (Eti kullanmadan süzgece alıp fazla sütün tamamen aklasını sağlayın.)

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:22.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024