25-05-2010, 14:59 | #1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-05-2010
Şehir: Konya
Mesajlar: 71
|
Biberiye dalında tavuk şiş
Biberiyenin tavuga verdigi muhtesem lezzet...! Malzemeler: Tavuk gögsü Biberiye tuz,karabiber,sarimsak ve arzuya göre degisik baharatlar Yapilisi Biberiyenin yapraklarini dalindan ayirin-Bu iş icin iki parmaginizla yapraklari rahatca siyirabilirsiniz en üstteki yapraklari koparmayin ki ikram ederken güzel gözüksün.Tavuklari 1 cm lik parcalara kesin ve tuzunu biberini katin.Biberiye dallarina gecirin.Ister tavada ister izgarada pisirin. Kaynak: http://birdilimbirtutam.blogspot.com...tavuk-sis.html |
25-05-2010, 16:11 | #2 |
Ağaç Dostu
|
Benden de bir püf noktası, kuşbaşı doğranmış tavuk göğsünü derin bir kaseye alıp, üzerini geçecek kadar süt ekleyip en az 3-4 saat buzdolabında bekletirseniz, etin hem çok kolay piştiğini hem lokum gibi olduğunu hem de yavanlığından eser kalmadığını göreceksiniz. (Eti kullanmadan süzgece alıp fazla sütün tamamen aklasını sağlayın.) |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|