04-05-2015, 13:42 | #151 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-09-2007
Şehir: antalya
Mesajlar: 85
|
Alıntı:
Sonra bunu 15 dakika önceden 250 derece ısıttığım ev de ki fırınıma koyuyorum.Turbosunu çalıştırıyorum.200 dereceye ayarlıyorum.Gözle,arasıra da fırının kapağı açıp elle kontrol ediyorum.Yaklaşık bir saat içinde nar gibi kızarıyor. Evinde fırını olan,hiç teneke de tavuğa merak sarmasın.Herkese afiyet olsun. |
|
04-05-2015, 15:10 | #152 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,862
|
Alıntı:
|
|
19-01-2021, 17:37 | #153 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 14-01-2021
Şehir: Denizli
Mesajlar: 7
|
Pek nefis bir tavuk ortaya çıkıyor. Tebrikler. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
|
|