agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Tahıllar, Kuru Bakliyat, Pilav, Makarna
(https)




Beğeni Düzeni2Beğeniler
  • 2 Gönderen hira

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 13-07-2013, 22:28   #1
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Rokforlu Makarna

125 gr.rokfor peyniri
2 paket 200 ml'lik krema
1 paket fiyonk makarna
1 çorba kaşığı tereyağı
tuz
yapılışı:
makarnayı tuzlu suda haşlayıp süzün. tencerede yağı eritin,kremayı
ekleyip fokurdamaya başlayıncaya kadar pişirin. rokforu
ekleyin,eriyinceye kadar karıştırın. Rokfor tuzlu olduğu için tuz
ölçüsüne dikkat edin. Makarnayı ekleyip 5 dakika karıştırarak pişirin.

afiyet olsun.

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024