agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Sürdürülebilir Doğal Tarım Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni2767Beğeniler

Sadece okunabilir konu
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 07-09-2012, 20:08   #1231
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Sn Tura o eli boşa başka bir eli boş yardımcı lazımsa, o kişiyi de ben biliyorum.. Akşam akşam nerden buldunuz, çok güzeldi..



Alıntı:
48 saniyede hepsi koparıldı............................

Sonuncusunu da bir sabah kargaya kaptırdık. Karşı direğe kondu. Ağzında ''Son armut''.
Altına kadar vardım, sesizce...
Açaba yerken düşürür mü diye.
...diyecektim ona'' karga ne güzel sesin var, bi gaaaak dermisim''.

Halil Bey'in felsefi ve duygusal yönünün yanında bir de komik tarafı var.. Ben o tarafını daha çok seviyorum..

selis Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-09-2012, 20:59   #1232
Ağaç Dostu
 
mavi eylul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: ORDU-MANİSA(Turgutlu)
Mesajlar: 129
Galeri: 1
halil bey şanslısınız siz inciri kurutup yiyebiliyorsunuz biz kurutmak bir yana yağmur yağmasında rahat rahat yiyelim **** reçelini yapalımdiye dua ediyoruz...
birde domates ve biber karışık salça güneşte kurululunca güzel oluyor ama bana adı biraz ekşimsi geldi yemekleri ekşi yaptı **** bizim orda çabuk mu bozuluyor ne...

Halil Önen beğendi.
mavi eylul Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 07-09-2012, 23:29   #1233
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Öğlen incir avına çıktım..
Genelde yere dökülenleri süpürüp atıyordum.. Karavanın üzerine dökülenleri görünce altın bulmuş gibi oldum ama hepsi delik deşikti..
Sizin incirler nasıl sağlam kalmış anlamadım

Ya da her incir kurutulmuyor mu?

selis Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 00:07   #1234
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Yılmaz Mesajı Göster
Sevgili Lilium,Gerçekten çok samimi dileklerimi iletiyorum,hepimiz yazma konusun da sevgili dostumuzu yüreklendirmeliyiz,
Sizlerin samimiyetinizi anlıyor ve inanıyorum müjgan hanım, aynı dileklere bende katılıyorum fakat halil beye takılmadan da edemiyorum, hani tabak sevdiği deriyi yerden yere vururmuş ya, bizimkisi de o misal.

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 00:17   #1235
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Öğlen incir avına çıktım..
Sevgili selis, bir günde izmir aliağaya incir avına çıksak, hem bakarsın orada hazır avlar buluruz

Halil Önen beğendi.
Lilium Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 09:06   #1236
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mavi eylul Mesajı Göster
...
birde domates ve biber karışık salça güneşte kurululunca güzel oluyor ama bana adı biraz ekşimsi geldi yemekleri ekşi yaptı **** bizim orda çabuk mu bozuluyor ne...
Sevgili mavi_eylül;

suyunu süzmemişsiniz, ondan ekşi olmuştur. Biraz suyu kaldıysa bile ekşilik olabiliyor.

Salçada ekşilik biberden değil domatesten dolayıdır. Salçalık domatesin iyice ergin olması da gerekir...

Sabah kahvaltısında biraz kızarmış ekmeğin üzerine sürüp yemek güzel oluyor; biz genelde böyle tüketiyoruz... yemeklerde sadece domates salcası kullanıyoruz.

Sadece salçalık biberden yapılanı da genelde çemen yaparak tüketiyoruz..

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 09:22   #1237
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Öğlen incir avına çıktım..
Genelde yere dökülenleri süpürüp atıyordum.. Karavanın üzerine dökülenleri görünce altın bulmuş gibi oldum ama hepsi delik deşikti..
Sizin incirler nasıl sağlam kalmış anlamadım

Ya da her incir kurutulmuyor mu?
Her incir kurutulmuyor; sevgili selis...

İzmir yemişi ya da bardacık dediğimiz olanlar kurutuluyor... Yani biraz küçükler...

Name:  IMAG0009 [640x480].jpg
Views: 1254
Size:  47.6 KB

Lop ya da siyah iri olanlar kurutulmaya uygun olmuyor...

Kuruması yapılan incir dalında olgunlaşıyor ve kendiliğinden dibine düşüyor.

Kurup yere düşenleri de topladıktan sonra birkaç gün güneşe serip kurutmak ve iyice içini çekmesini sağlamak gerekir.

Name:  IMAG0011 [640x480].jpg
Views: 1105
Size:  46.7 KB

Hafif yarılmış küçük kuş gagası delikleri olanlarda toplanır; bunlar kekikli kaynar 8bir kapta )suda 5_10 dakika bekletildiğinden _ zaten kekiğin dejenfektan özelliği vardır_ sağlık sorunu olamaz...

Eklenti 330365 (içine bir tane badem yarım ceviz _ lilium'un doğal olan cevizinden olursa birkaç tanesi düz duvara bile tırmandıracak kadar güçlüdür...)

afiyet olsun...

limon, Kiraz, Lilium ve 10 kişi beğendi.
Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 09:29   #1238
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Bu incirler bağ evinin terasındalar mı?

Sevgili selis, adres öğrenmeye çalışıyorum, bir gece terasa hava indirimi yapabiliriz.

Hımm düz duvar ha,

İnciri açıyor içine yarım ceviz koyuyor kapatıyorsun, atom oluyor atom.

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 09:34   #1239
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
Bu incirler bağ evinin terasındalar mı?

Sevgili selis, adres öğrenmeye çalışıyorum, bir gece terasa hava indirimi yapabiliriz.
Evet açık adres....

Name:  incir kurutma (5).jpg
Views: 1246
Size:  43.3 KB

saha inişe ve uçuşa oldukça uygun..

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 09:47   #1240
Ağaç Dostu
 
Lilium's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2008
Şehir: Balıkesir Gönen
Mesajlar: 7,546
Galeri: 106
Anaaa.. tilkiye kümesin kapısını gösteriyorlar hemde kapı açık, ben buraya halil beyin paraşütüyle bile inerim.

Name:  bağevi ve bahçe (86).jpg
Views: 946
Size:  41.0 KB

Lilium Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 10:05   #1241
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
selis, adres öğrenmeye çalışıyorum, bir gece terasa hava indirimi yapabiliriz.
Halil Bey uzun uzun anlattı bizim incirler siyah olduğundan olmuyormuş zaten.. Bir paraşütte ben alayım..

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lilium Mesajı Göster
İnciri açıyor içine yarım ceviz koyuyor kapatıyorsun, atom oluyor atom.
Lütfen biz cevizsiz olanından yiyelim.. Yeterince enerji var )) Halil Bey'e incir zaten yasak.. Malum gece, yıldızlar, tolstoy.. Paraşüt ve rüzgar da var.. Uçup gider.. Seviyoruz Halil Bey'i

Lilium, Tura, kasap.94 ve 4 kişi beğendi.
selis Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 11:17   #1242
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-06-2008
Şehir: Aksaray
Mesajlar: 4,652
Galeri: 2
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
Sn Tura o eli boşa başka bir eli boş yardımcı lazımsa, o kişiyi de ben biliyorum...
O eli boş yardımcıyı biliyorum.
Ne kadar araştırmacı sorgulayıcı forum kişisi olduğunu da biliyorum.

Tura Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 08-09-2012, 17:23   #1243
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
Galeri: 1
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Hafif yarılmış küçük kuş gagası delikleri olanlarda toplanır; bunlar kekikli kaynar 8bir kapta )suda 5_10 dakika bekletildiğinden _ zaten kekiğin dejenfektan özelliği vardır_ sağlık sorunu olamaz...


Başka bir dezenfektan yöntemi daha var ama ne kadar sağlıklı bilmem.

Bir kapta kireç söndürülür ve elde edilen kireç suyuna daldırılıp-çıkarılır idi (hala yapanlar vardır sanırım).

ayazkentli Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-09-2012, 15:15   #1244
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster
... Bir paraşütte ben alayım..

... Malum gece, yıldızlar, tolstoy.. Paraşüt ve rüzgar da var.. Uçup gider...


İtiraf ediyorum_ ki bir an 'selis' i elinde bir kitap_ görür gibi oldum...

Malum geceydi ve havada rüzgarlıydı, iki tek enzimin de etkisi miydi bilinmez ama uçup gitmişti...

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-09-2012, 16:26   #1245
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Halil Bey, enzimin etkisiyle olsa bile razıyım rüyanıza girmeyi başardım demek ki?
Kitabı okuduktan sonra benim de itiraflarım olabilir )

selis Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-09-2012, 19:38   #1246
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
Galeri: 1
"Uçar gider" diye yazdı ya Halil ağbi.

Göründü ve Tolstoy ile uçtu gitti. Ne de olsa, rüzgarın kızı.

ayazkentli Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 09-09-2012, 22:32   #1247
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ayazkentli Mesajı Göster
"Uçar gider" diye yazdı ya Halil ağbi.

Göründü ve Tolstoy ile uçtu gitti. Ne de olsa, rüzgarın kızı.
Evet doğru söylersin dostum kızı kaçırdık elimizden; Tolstoy' a kaptırdık...

Halbuki ona Tolstoy'un hayatı boyunca fellik fellik aradığı mutluluğu 3 anahtarını nerede sakladığını soracaktık... tembelik hakkımızı kullandığımız zaman denk getirdi, rüzgar gibi uçup geçti...

Rüyalar kurtarır mı bilinmez ama itiraf ediyorum ki_ rüyanın gerçekleşmesi için önce uyanmam gerekiyor herhalde...


Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
...
biber ve domates karışımından salça...

Eklenti 330083 ( salçalık biberler ile beraber salçalık domates aynı kapta kaynatılmadan hazırlanır; harikadır... anlatacağım)...
demişim...

Domatesli biber salçasını yaptık... bir yerlerde yazıyor mu bulamadım ama 'annem bunu pek bilmezler' demişti...

Burada anlattım:

Salça yapımı

Salça yapımı (devamı)

Başka bir tarifim de burada

Evde Çemen Yapımı

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 00:46   #1248
Yeni Üye
 
yesilyaprak's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-09-2012
Şehir: izmir
Mesajlar: 8
Hoşbuldum agaçlar net ben serpil
bu sayfayı beyeniyorum ilgi alanımı kapsıyor ögrenicegim çok şey var bu sayfada şimdiden teşekkür edrim sayfanıza

yesilyaprak Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 02:21   #1249
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yesilyaprak Mesajı Göster
Hoşbuldum agaçlar net ben serpil
...
Hoş geldiniz ''Ağaçlar. net'' ailesine Sn. yeşilyaprak...

http://www.agaclar.net/forum/uyeler-...niyor/2595.htm

hep beraber yapmaktan keyif aldığımız uğraşlarımıza katılmanız bizi sevindirir... Teşekkürler...

Saygılar

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 14:03   #1250
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
 
jineop's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-11-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 5,113
Galeri: 94
Halil abi, bardacık incirinin tazesini bu yaz yedim. Gerçekten çok lezzetli.
Sayfanız çok keyifli ama insanın canını çekecek çok şey var...
Bulan var , bulamayan var )

jineop Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 16:54   #1251
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-07-2009
Şehir: İzmir-Bornova
Mesajlar: 2,974
Galeri: 9
Halil Bey kırmızı bir kıyafet alacak olsam sizin salçanızı gösteririm ''İşte böyle bir kırmızı'' diye.. O nasıl bir güzelliktir, hayran kaldım..
Salça yapmak için 2 gün erken davranmışım yoksa benimkilerin rengi de böyle olurdu.. Sizinkinde domates bibere göre %50 daha az.. Püf noktası bu mu yani? Böyle bir renk veren biber o zaman..


Dün akşam sizi aradım ama açmadınız ''Bu kadın gecenin 2 sinde salça yapıyorsa şimdi ne yapacak acaba'' dediniz herhalde
''Şu üzümlerden pekmez toprağı olmadan, pekmez olur mu ? '' diyecektim..
Name:  100_5078 (Custom).JPG
Views: 1345
Size:  37.0 KB

Sizden ses gelmeyince üzümleri ezip şırasını kaynattım..
Ama o kadar uzun süre kaynadı ki, değişen tek şey rengi oldu..
Name:  100_5079 (Custom).JPG
Views: 991
Size:  30.6 KB
Ben de içine biraz nişasta karıştırdım..
Tadı güzel oldu..
Ama bu ne olmuş oluyor? Onu bilmiyorum..
Sizin tahmininiz nedir
Name:  100_5081 (Custom).JPG
Views: 748
Size:  25.8 KB



Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
(unutuğum vardır mutlaka, orta yaşın sınırındayım ya...)
Aşk olsun, doksanımıza daha çok var

selis Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 17:33   #1252
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-07-2008
Şehir: İzmir&Menderes
Mesajlar: 786
Sen böyle resimler yayınla bakalım fatura kabarıyor, zaten karnımız aç abi. Abi bir de şu bacası yamuk bir fırın vardı onun bacasını ne zaman düzeltcez abi artık bir gün ayarlıyalım.

gtatas Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 18:25   #1253
Ağaç Dostu
 
TaşevliBahçe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-03-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 892
Havalar müsait bence ismail bey ve mete'ye çıtlatsan diyorum hani..

mrduran beğendi.
TaşevliBahçe Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 22:38   #1254
Ağaç Dostu
 
Müjgan Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-06-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 654
Galeri: 11
pembe ve erzincan domatesi

330983

Sevgili Halil Önen,
Fotolarda da gördüğünüz gibi,arkada ki pembe ,öndeki erzincan dan gelen tohumla yetiştirdiğim domatesler, bu yıl sayeniz de hiç bir hastalık geçirmediği gibi,verimi de,çok keyifli oldu.Yaklaşık 150 kg dan salça çıkarıldı,60 kg kadar domates suyu konserve edildi,taze tüketilen de bonusuy du.
Sadece Gülleci bulamacı kullandım,dikim öncesi ve fide halindelerken leonardit ve humik asit uygulaması yaptım,bir de bol miktarda çiftlik gübresi.
Biber, patlıcan,kavun,karpuz da o kadar bol oldu ki,dağıtmaktan,hayır duası almaktan (Çoğu size gitti)pek mutlu olduk.
Diğerlerinin fotosunu koymuyorum,gerçek üreticilerin morali bozulmasın diye)))
Yalnız iki tür fasulye de sorun yaşadık,biri Erzincan barbunya,diğeri çalı.Çiçekte çok geciktiler ve üretim de doğal olarak çok zayıf oldu.Ama erkenci denilen tür çok verimli oldu.
Gülleci yi fasulye de doğru kullanmamış olabiliriz.

Eklenen Resimler
 
Müjgan Yılmaz Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 22:44   #1255
Ağaç Dostu
 
mavi eylul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: ORDU-MANİSA(Turgutlu)
Mesajlar: 129
Galeri: 1
sevgili selis;
ben turgutluda duydum pekmez toprağını daha önce hiç duymamıştım ama bizim orda topraksız yaparlar ve güzelde olur..

mavi eylul Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 11-09-2012, 22:54   #1256
Ağaç Dostu
 
dermana's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-12-2010
Şehir: izmir
Mesajlar: 271
Galeri: 21
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi selis Mesajı Göster

Sizden ses gelmeyince üzümleri ezip şırasını kaynattım..
Ama o kadar uzun süre kaynadı ki, değişen tek şey rengi oldu..
Eklenti 330908
Ben de içine biraz nişasta karıştırdım..
Tadı güzel oldu..
Ama bu ne olmuş oluyor? Onu bilmiyorum..
Sizin tahmininiz nedir
ben tahmin edeyim: pestil

Halil Önen ve mrduran beğendi.
dermana Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 12-09-2012, 00:02   #1257
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Müjgan Yılmaz Mesajı Göster
330983

... pembe ,öndeki erzincan dan gelen tohumla yetiştirdiğim domatesler,


...Sadece Gülleci bulamacı kullandım,dikim öncesi ve fide halindelerken leonardit ve humik asit uygulaması yaptım,bir de bol miktarda çiftlik gübresi.


...Diğerlerinin fotosunu koymuyorum,gerçek üreticilerin morali bozulmasın diye)))



...Yalnız iki tür fasulye de sorun yaşadık,biri Erzincan barbunya,diğeri çalı.Çiçekte çok geciktiler ve üretim de doğal olarak çok zayıf oldu.Ama erkenci denilen tür çok verimli oldu.


...Gülleci yi fasulye de doğru kullanmamış olabiliriz.
Sevgili ressamım; sanırım domates yetiştiriciliğinde sihirli formül;

iyi yanmış yani kompostlaşmış bol miktarda çiftlik gübresi, leonardit ve hümik asit uygulaması...

Bu diğer sebze ve meyve yetiştiriciliği için de geçerli, bunu üretici arkadaşlara anlatmaya çalışıyoruz...

Gülleci bulamacı dış hastalıklar için düzenli kullanıldığında diğer zehirli ilaçlar kadar etkili doğal mücadele...

Küçücük bir alanda _ hobi bile olsa_ bir şeyi iyi yetiştiriyorsanız bu örnek alınması gereken bir şeydir; bırakın üreticinin morali bozulursa bozulsun, o kadar zehirli ilaçla ve kimyasal gübre ile bile zaten pek başarı sağlayamıyorlar...


Fasulyede bende sorun yaşadım. Yemelik ve tohumluk için ektiklerimden ilk el güzel ürün aldım ama sonra birden sıcaklar bastırınca kaybettim...

Fasulye ve barbunya genelde bir az deniz seviyesinden yüksek serin yerlerde güzel oluyor...

Erkenci ve geçci ekimler dediğiniz gibi iyi oluyor...

Resim yapmadaki ustalığınızı sebzelere taşımışsınız buna çok sevindim, yetiştirdiğiniz domatesleriniz çok güzel görünüyor... afiyet olsun sevgili ressamım...

Sevgiler...

Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 12-09-2012, 00:10   #1258
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi mavi eylul Mesajı Göster
sevgili selis;
ben turgutluda duydum pekmez toprağını daha önce hiç duymamıştım ama bizim orda topraksız yaparlar ve güzelde olur..
Sevgili mavi eylül;

pekmez yapımında kullanılan 'marin' denen toprak olmadan olmuyor biliyorum...

http://www.agaclar.net/forum/kislikl...tlar/17096.htm

şirayı mayalar ve pekmezin ekşi olmamasını sağlıyor...

mrduran ve mavi eylul beğendi.
Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 12-09-2012, 00:37   #1259
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 18-01-2009
Şehir: izmir/aliağa
Mesajlar: 5,567
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi gtatas Mesajı Göster
Sen böyle resimler yayınla bakalım fatura kabarıyor, zaten karnımız aç abi. Abi bir de şu bacası yamuk bir fırın vardı onun bacasını ne zaman düzeltcez abi artık bir gün ayarlıyalım.
Yamuk olan bacağı nasıl ve ne zaman düzeltiriz bilinmez ama; şu...

Hoya gönüllülerinin İzmir Toplantısı (Ege Botanik 21.09.2012)


''Hoya Gönüllülerin İzmir Toplantısın''a ve _ ne kadar kapsama alanımız dışında olsa bile _ardından...


İzmir Tarım Fuarında Kompost Semineri (21 Eylül 2012)

İzmir Tarım Fuarında Mine Hanımın; 'Kompost Nedir, Faydaları ve Kullanımı Alanları' sunumuna katılsak (tam bize göre değil mi?)...

sonrada bir çay bahçeye oturup yenisi başlayacak olan 'Tohum Takas Etkinliği için' sohbet etsek diyordum...

zaten burada birçok dostumuzu görüyoruz...

ne dersiniz?.. bu kadar bahane ile bir araya gelmek, sohbet etmek ve ötesinde tanışmak kaçırılmaz/ kaçınılmaz sanırım...

maki01, gtatas, Fatoş ve 4 kişi beğendi.
Halil Önen Çevrimdışı   Başa Dön
Eski 12-09-2012, 00:57   #1260
Ağaç Dostu
 
YeniBON's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-10-2011
Şehir: BANDIRMA
Mesajlar: 272
Talking EtiDot-67

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Halil Önen Mesajı Göster
Yamuk olan bacağı nasıl ve ne zaman düzeltiriz bilinmez ama; şu...

Hoya gönüllülerinin İzmir Toplantısı (Ege Botanik 21.09.2012)


''Hoya Gönüllülerin İzmir Toplantısın''a ve ardından...


İzmir Tarım Fuarında Kompost Semineri (21 Eylül 2012)

İzmir Tarım Fuarında Mine Hanımın; 'Kompost Nedir, Faydaları ve Kullanımı Alanları' sunumuna katılsak...

sonrada bir çay bahçeye oturup yenisi başlayacak olan 'Tohum Takas Etkinliği için' sohbet etsek diyordum...

zaten burada birçok dostumuzu görüyoruz...

ne dersiniz?..
Halil Bey aynı fuarda sanıyorum ayın 22'n de Forum üyelerimizden Yakup ÇETİN arkadaşımızın EtiDot-67 üzerine vereceği bir sunum var. Fuarın proğramında gördüm. Kendisi Eti Maden İşl. Gn. Md.lüğü'nün görevlisi olarak gelecek. Kendisiyle görüşmedim ama belki gün öncesi İzmir'de olacak.

İzmir ve çevresinde ki arkadaşların bu sunumu izlemesini isterim. Sanıyorum tanıtım mahiyetli EtiDot-67 dağıtımı da olacak. Sizlerin de orada olmanız kendisini mutlu edecektir. Duruma göre bende gelmeyi düşünmekteyim.

Görüşebilmek dileğimle.

YeniBON Çevrimdışı   Başa Dön
Sadece okunabilir konu


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024