![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2011
|
Musbet; Kalpkalbe karşınız ne durumda acaba, merak ettim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
Sayın çizmeli kedi benim kalpkalbe çiçeğim sizlere ömür malesef ![]() çok seviyordum ama öldü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-01-2012
|
arkadaşlar *** ben aranıza yeni katıldım kalp kalbe karşı çiçeğini babam için almak istiyorum ok aradım çiçekçilerde bu çiçeği ama bulamadım elinde olan arkadaşlar benle en kısa sürede iletişime geçerse sewinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2012
|
benimde bir kaç sene önce 1,5 mt kadar büyümüş bir kalp kalbe karşı çiçeğim vardı ama maalesef kurudu. bende ondan bir kaç fide almayı akıl edemedim. benimki hiç böyle çiçek açmamıştı. ilk kez görüyorum çiçeğini. şimdi daha çok üzüldüm ona iyi bakmadığım için |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Açıkcası böyle olacağını ben de beklemiyordum. Enzimin zaferi sanırım. Bir yıldır enzim kullanıyorum, balkonum bu yıl neredeyse bahçe görünümde. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2010
|
Alıntı:
Resimlerini ekleyeceğim geldiğinde ne kadardı şimdi ne kadar ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2011
|
Benim de tek dal bir çeliğim vardı ama geçen sene bu zamanlarda aniden kurumuştu. O saksıyı nedense öylece tuttum, sulamaya devam ettim toprak bozulmasın diye. Birkaç ay önce boş toprak sandığım saksıdan bir filiz çıkıverdi ![]() Şimdi 7 yaprağı var gittikçe de uzuyor çok mutluyum iyi ki atmamışım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-03-2012
|
Selam arkadaşlar, uzun zamandır eşim için bu çiceği arıyordum,gezmediğim yer kalmadı gibi...Mısır çarşısı,Bauhaus...vs. Nereden bulabileğim hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Sevgili nevsune bayıldım çiçeğinize one güzellik öyle güle güle büyütün yalnız bizde sahip olmak isteriz ankarada satışı varsa lütfen bildirin bizde alalım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Ankara'da satıldığını hiç görmedim. Geçen yıl Ağustos ayında arkadaşım bir dal vermişti. Burada köklenmiş halde satılıyor. Alan arkadaşlar olmuştu hatırlıyorum. İsterseniz bir bakın. Ben size göndereyim diyeceğim ama bir dal için vereceğiniz kargo parasına değmez. Bu tür şirketlerin kargolarla indirim anlaşmaları var, dolayısıyla daha ucuza gelecektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-03-2012
|
Alıntı:
Güvenilir ve dürüst kişilermiş!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Nispet algılamayın lütfen, paylaşmak istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
İlk defa kalp kalbe karşı çiçeğinin tohum yaptığı görüyorum. ![]() Minik yuvarlak top gibi yumrular görür onunla çoğalır sanırdım. Nasıl bakarsın bitkilere bilmiyorum Nevsuncum elinden her şey güzel oluyor. Benim yaramazlara sitem edeyim nerde tohumlarınız diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Şaşırtıcı biçimde uzuyorlar. Uçlarını sürekli kesmeyip de bıraksaydım balkonu 5 kez dönüp dururlardı herhalde. Geçen gün uç kısımlarından neredeyse 1 metreye yakın koparıp attım. Seliscim sabah güneşi gören bir konumda duruyor benimki. Hele bu sıralar neredeyse güneşten hiç nasibini almaz bir halde. Su konusunda da hiç titizlenmedim. Son günlerde balkondaki bütün bitkilerim bakımsızlıktan beyaz sinek istilasına uğramışken bunda hiç yoktu. Sözün kısası ben kalp kalbe karşı'nın özel bir bakıma gerek duymayan bir bitki olduğunu düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Ağaç Dostu
|
Bir şey sormak istiyorum, bu nasıl çoğalıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Ağaç Dostu
|
Gülenmelekcim, uzayan dalı saksının içinde daire gibi yatırarak üzerine biraz toprakla örtersen başka yerlerden de dallar bolca çıkacaktır. Yaprakları toprağın üzerine çıkarıp ara dalların toprağa değmesini sağlamalısın. Yani uzayan dalı saksının içinde döndürerek yerleştirip biraz toprakla köklenmesini sağlanır. Anlatamamış olabilirim, yarın resim ekleyeyim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-07-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bazı bitkiler gelişsin diye uğraşıp duruyoruz, bir bakıyoruz hiçbir şey yapmayanın bitkisi almış başını gitmiş.. İnsanın enerjisi ile ilgili de olabilir.. Sizi ve Ayşe Derin'i çözümlemek, çocukluğunuza inmek lazım ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Ağaç Dostu
|
Öneriler üzerine ![]() ![]() Ben 1. fotoğraftaki gibi yaprakların olduğu kısmı yarı yarıya toprağa gömmüştüm. Oysa yaprak aralarında kalan dal toprağa yatırılacak. Doğru mu anlamışım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|