![]() |
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Amorphophallus Konjac
Amorphophallus Konjac ![]() Hindistan, Çin, Japonya ve Kore'de yetişir. Yumrusu jelatin üretimi için vegan bir yedek kaynak olarak kullanılır. ![]() Konjac bitkisinin kuru soğanı % 40 civarı glucomannan sakızı içerir. Bu polisakkarit konjac jölesini yoğun viskoz hale getirir. Konjac yumrusunda neredeyse 0 kalori vardır, ancak çok yüksek miktarda lif içerir . ![]() Bu nedenle, genellikle bir diyet gıda olarak kullanılır. Ayrıca kilo verdirici birçok ürünün terkibinde bulunur. ![]() . Düzenleyen Jezebel : 19-01-2012 saat 18:32 |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Konjac Glucomannan Powder/ Konjac Glucomannan Tozu (unu) Vegan( vejeteryen) beslenmenin ögelerinden ve düşük kalorili gıda maddeleri hazırlamak için hammadde. Bu görüntüler de hazırlanan lezzetli yemek ve tatlılara bir örnek. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Yine bulmuşsun bir güzellik. Çok değişik soğan yapısı var. Çiçeği de ayrı güzel. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Benol ben bunu çiçek olarak değil de 0 (sıfır) kalorili spageti olarak düşündüğüm için tanıttım. Senin böyle bir sorunun yok biliyorum, da benim, ve belki başka arkadaşların da, tatlı olmadan yaşayamama gibi bir sorunum var ![]() Düzenleyen Jezebel : 20-01-2012 saat 09:27 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-01-2012
|
Harika
Çiçeğine bende hayran kaldım. Çok güzel. Teşekürler sayın Jezebel, bir gün bu güzelliklere umarım sahip olurum... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Türkiyede doğal ortamda yetişen akrabası var-Yılan yastığı Dracunculus_vulgaris_ Yumrusunun aynı özellikleri taşıyıp taşımadığını bilmiyorum, Sedef hastalığında şifalı olduğunu biliyorum sadece. ![]() . |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
buçiçeğin kokusu hakkında bilgisi olan v ar mı |
|