![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu.
|
2020 yılı Oriental lilium satışı
2020 yılı oriental kokulu lilium soğanı satışı 2020 yılında satılacak Oriental Liliumlar, Bu sene çeşitler değişti yeni çeşitler gelecek OT gurubundan 1.) Zambezi Beyaz) soğan iriliği. 20/+ 2.) Guardio (pembe) soğan iriliği : 18/+ Soğanlar ithal edilecek ve Nisan sonu-Mayıs ilk haftasında (Lisianthus fideleri ile birlikte tek kargo ile ) veya sadece Lilium olarak ayrı şekilde kargolanacaktır. Soğan bedeli : 7 TL/Adet dir. Kargo ücreti alıcıya aitdir Ödeme yapılınca özelden Kargo adresinizi ve telefon no su bildirmelisiniz Gönderme: Aras kargo ile Nisan sonu- Mayıs ilk haftasında gönderilecektir. (Lisianthus fidesi alanlara lisi fideleri ile birlikte gönderilecektir) Hesap noları: , Posta çeki hesabı: Nesrin Gürsan, 5958988 Yalova Akbank Yalova şb. Kamil Gürsan, 13762, İBAN : TR 43 0004 6002 3288 8000 013762 irtibat telefon ları Tel: 0532 5025644 veya oğlumun telefonu : 0535 6926625 Doğan Gürsan not. kulaklarım iyi duymuyor, lütfen anlayış gösteriniz , SMS mesaj yolu ile veya (Whats up) ile de iletişim kurabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba Kamil bey, Bunlar ne durumda şimdi, nakliye konusunda bir formül bulabilirsek ben 5 er tane Pembe beyaz almak isterim. Ayrıca yeni gelecek guruptanda yine 5 er tane pembe beyaz ayırırsanız memnun olurum Kolay gelsin, iyi günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu.
|
nevzat bey, bunlar 27 lik saksı ve toprata ekili pembe 9 saksı, beyaz da 6 saksı var mart nisan da sürgün verirler kolisi ağır olur ama erken çiçek verirler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu.
|
Elime erken geçerse lisianthusla beraber gönderirim tek kargo ile, ama ithalat sorun olursa bir yol buluruz kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu.
|
iyi akşamlar, soğanlarda sıkıntı yok. geçen sene saksılı olanlardan da istemiştiniz, ama çürümüşlerdi, bu sene isterseniz ve de sürerlerse, çürümedilerse Bursa tarafına gelirken getirebilirim de kargo da zor olur.kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
Kâmil bey 2 pembe ve 2 beyaz lilium almak istiyorum.ucretini Akbank hesabına yatırdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-06-2016
|
Merhabalar Kamil Bey, soğan var değil mi elinizde? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
6 adet pembe almak istiyorum hesabınıza havale yapıp adres bilgilerimi göndericem |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2008
|
Sn Kgursan beş adet beyaz lilyum almak istiyorum ücret ve adres bilgilerimi gün içinde bildireceğim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-06-2016
|
O zaman 5 beyaz, 5 de pembe rica edeceğim, ücreti gönderip özelden adres bilgilerini yazacağım. Teşekkürler şimdiden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Kamil bey kargom bu gün geldi çok teşekkür ederim çok özenli paketlenmiş ellerinize sağlık. 🌷 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2021
|
İyi günler elinizde kokulu lilyum var mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-01-2021
|
İyi günler elinizde kokulu lilyum var mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu.
|
Kokulu lilium 2 çeşit olabilir : 1. Beyaz kokulu Mis zambak (Lilium candidum) 2. Oriental liliumlar, (Lilium speciousum vb.) ticari çeşitler . arkadaşlar ağaç zambak, casablanca vb. diye de isimlendiriyor.İri çiçekli, Çiçekçilerde satılan lilium lar, Bende L.candidum (mis zambak ) yok. Oriental kokulu liliumlar soğanları nisan gibi ithal edilecek . Kolay gelsin Not. 2021 yılı kokulu Oriental lilium , olarak satış başlığı açılacak (gelince) Düzenleyen kgursan : 05-02-2021 saat 14:37 Neden: ilave düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |