agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   SIK SORULAN SORULAR / FORUM KULLANMA KILAVUZU (http://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/)
-   -   Satış konularının "Aktif Konular" bölümünden takip edilmesi (http://www.agaclar.net/forum/sik-sorulan-sorular-forum-kullanma-kilavuzu/12331.htm)

malina 02-02-2009 12:54

Satış konularının "Aktif Konular" bölümünden takip edilmesi
 
1 Eklenti(ler)
Aktif Konular bölümünden, foruma son girdiğiniz tarihten sonraki ya da belli zaman aralığında yazılanları takip etmek çok pratik yol. Ama bir süredir, satış bölümündeki mesajların fazlalığı nedeniyle, alışveriş yapmayanlar sıkıntı yaşıyordu. Yani ilgilerini çekmeyen mesajları görmek zorunda kılıyorlardı.

Bunu düzeltmek için, alışverişle ilgili konuların, "Aktif Konular" bölümünden takip edilmesinde düzenleme yaptık.

Eklenti 61500

Üstteki bölüm, Alışveriş bölümü dışında kalan forumda son yazılanları takipte; yuvarlak içine aldığım alt bölüm ise, sadece Alışveriş bölümünde son yazılanları takip etmekte kullanılacaktır.

Balıkcı 02-02-2009 13:26

Bu düzenleme iyi olmuş.
Bu duyurunun bir süre hep görünür kalması yararlı olabilir.
Önceki düzenlemeye alışmış olanlar veya foruma seyrek uğrayanlar, aktif konulara bakıp satılan hiçbir şey yok sanabilirler.

eylems 02-02-2009 13:54

Ben de kendi kendime alış veriş kısmı niçin aktifte çıkmıyor diyorum.;) Bilgisayarımda arıza var mı diye bile düşündüm.:p

Mine 02-02-2009 17:31

Çok özür dileyerek bir teklif yapmak istiyorum, ama forum yapımı hakkında hiç bir bilgim yok, yani belki de imkansız bir şeydir yazacağım, eğer öyleyse sitemiz yöneticilerinden peşinen özür dilerim.

Yukarıdaki aktif konular başlığının yanına <<alışveriş aktif>> diye bir başlık eklenemez mi? Böylece alışveriş yapmayı seven benim gibi üyeler ve satış yapan üyeler de zorlanmamış olur. Hem de alışveriş yapmak istemeyenler orayı tıklamazsa, alışverişi görmez.

Hakkı Şen 02-02-2009 17:41

Ben bu alanın aktif konulardan kaldırılmasına pek memnun olmadım. Yeni satışlar neler hangi bitkiler gündemde ne alınır, ne satılır kolaylıkla bakabiliyordum.

denizakvaryumu 02-02-2009 18:11

Sn.Mine'nin yazdığı gibi bir uygulama olursa gerçekten iyi olur.

Benim düşüncem ise "keşke kaldırılmasaydı" yönünde.

Çünkü bu forumdaki alışveriş, forumla doğrudan ilgili, kaya bahçesi bitkileri konusu çok aktifdi sağolsun süsdomatesi bu çiçeklerin tohumunu getirme işine girdi ...Yine diğer satıcılar da hep forum konuları ile bağlantılı satış içindeler.

Balıkcı 02-02-2009 19:18

Mine benden çok yaşayacak. (İnşallah)

feriha 02-02-2009 19:49

Forumu canlı tutan bir özellik eksilmiş hissettim.

Satıştaki bir bitkiye ilgi duyup forumda arayıp bilgilendiğim gibi forumdan teorik bir şekilde okuduğum bir bitkiyi yetiştirmeye de ilgi duyduğum oluyordu.

Birarada görmek kolaylıktı.

Forumda arkadaşlarımın yetiştirdiği bilgileri okuduktan sonra kendim uygulamak istiyorum. Bende denemeliyim noktasında tohum ve fidan satışları ilgimin devamına neden oluyor.

Bazı bitkilere ulaşamasaydım sanırım vazgeçerdim.

Kalkıp bahause gitmek **** başka büyük marketlere bitki soğan aramak büyükşehirlerde zaman açısında nadiren yapabildiğimiz şeyler.

Oysa okuyorum bilgileniyorum ilgim doğuyor bende yetiştireyim bu bitkinin gelişimini izleyeyim diyorum bakıyorum satışta var **** rica ediyorum bulurmusunuz diye kolaylıkla ulaşıyorum.

Bunu yeni başlıklar paylaşımlar eklenerek sürüp gidiyor.

Fidan satan arkadaşlar olmasaydı benim budama şekilleri üzerinde araştırma yapmam mümkün olmazdı. Kabaklama budama öğrendim son günlerde:o

Cycas yumrusu satışı olmadığı için çok istediğim halde bu ilgim geçiyor sanki..

Ben pek bir içerlemişim bu duruma:( Değişikliklere tepki göstermek içimizde var.

Bu başlık duyuru amaçlı olmasına fikrimizi sormamasına rağmen yazdım değerlendirirseniz sevinirim.

ismet şenad 02-02-2009 20:37

Satış bölümünün aktif konulardan ayrılması bence iyi olmuş. Konu takibi rahatlamış.
Satış konularını kolay ulaşmak için, aktif konular bölümünün yanına pencere açılabilirse iyi olur düşüncesindeyim. (teknik olarak mümkünse)

rohlfs 02-02-2009 21:07

Aktif Konular ve Alışveriş
 
Kısa zamandır takip ediyorum forumu ve Alışveriş bölümü ile Aktif konuların içiçe olması cezbetti beni sanırım.
Burada satışta olan ürünleri çok yakınımdan da temin edebilirim. Fakat forumda alışveriş ile aktif konuların bütünleşmesi ve karşılıklı paylaşımlar söz konusu olduğundan benim için oldukça ilgi çekiciydi.

Şimdi Aktif Konular başlığı anlıyorum ki oldukça yoğunlaştı. Ayırmanız uygun düşmüş olabilir fakat "Alışveriş" ana sayfaya taşınmamalı benim düşünceme göre.

Sayın Mine'nin dediği gibi "Aktif Konular" bağlığının hemen yanına "Alışveriş" de eklenmiş olsa hepimizin içi daha rahat edecek sanırım.

Minem 03-02-2009 18:18

Uygulamanın bu yönde olmasına çok sevindim. Artık isteyen aktif konuları, isteyen alışveriş konularını inceleyebilir. Çok teşekkürler Sayın Malina...

feriha 03-02-2009 19:19

Teşekkürler şimdi rahat oldu.. Farkedene kadar başım döndü sağolun.

Mine 03-02-2009 20:12

Uygulama çok kullanışlı olmuş, teşekkürler.

malina 04-02-2009 12:23

Daha anlaşılır olması için, ilk mesajıma, alışveriş bölümünde son yazılanları takip için bakmanız gereken yerin, ekran resmini ekledim.

rohlfs 04-02-2009 22:28

Sayın malina,

Bu şekilde daha pratik ve uygun olmuş. Yeni alışmıştım çok zor gelecekti yoksa.
Teşekkürler.


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:12.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024