![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
|
![]() Soğuğa dayanıklı orkidem biletilla bu sene coştu ![]() Thalictrum Aquilegifolium -tohumdan yetiştirme ![]() Phlomis Fruticosa - Tohumdan yetiştirme ![]() Salepler Trabzondan - Keşke onlarıda tohumdan yetiştirebilsem ama bildiğim kadarıyla gerçek yaratıcı Allh (C.C) dışında henüz yetiştirebilen olmamış |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2014
|
Salepler Trabzondan - Keşke onlarıda tohumdan yetiştirebilsem ama bildiğim kadarıyla gerçek yaratıcı Allh (C.C) dışında henüz yetiştirebilen olmamış. Merhaba Sayın oceanheart; bu çiçeğin adı Salepmiymiş yanlış hatırlamıyorsam bizim buranın dağlarında çok var diye biliyorum ben, oldum olası çok beğenmişimdir rengini duruşunu çok zarif bir kır çiçeğidir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Uzun bir zamandır sitede görünmediğinden Sayın oceanheart Hamit beyi aradım telefondan. Acı bir haber aldım çok üzüldüm. Babası eylül ayının 2 sinde vefat etmiş. Kendisine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Babasına Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Sayın Oceanheart, sayfalarınızı bir nefesle nasıl dolaştım inanın hatırlamıyorum! Bütün bitkilerinize bayıldım, ellerinize sağlık. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Bahçeniz muhteşem , daha önce gezmiştim bir kısmını .Hamit bey sayın Kaptanzst sordum sizi önerdiler .İpheion camassia quamash . bu bitkinin tohumlarını aldım yurt dışından bir siteden . Soğanlı olduğunu fark etmedim . Soğanlı bitkileri tohumdan yetiştirmek baya zor oluyor diye biliyorum , bilseydim almazdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |