| Şark Yoncası-Eşek Yoncası | 2.45 | 0.5 | 2.1 |
| Elma Meyvesi | 0.05 | 0.02 | 0.1 |
| Elma Yaprağı | 1.0 | 0.15 | 0.4 |
| Elma Püresi | 0.2 | 0.02 | 0.15 |
| Muz Posası | 1.75 | 0.75 | 0.5 |
| Arpa (tane) | 0 | 0 | 0.5 |
| Arpa (sap) | 0 | 0 | 1.0 |
| Bazalt (mermer) | 0 | 0 | 1.5 |
| Yarasa Dışkısı | 5.0-8.0 | 4.0-5.0 | 1.0 |
| Fasulye (Tohum) | 0.25 | 0.08 | 0.3 |
| Şeker Pancarı artıkları | 0.4 | 0.4 | 0.7-4.1 |
| Kan | 13.25 | 1.0 | 0.6 |
| Kemik Külü (Orjinali Bone black, diye geçiyor bazıları hayvan kömürü diye çevirmiş) | 1.5 | 0 | 0 |
| Kemiktozu (işlenmemiş kemikten) | 3.3-4.1 | 21.0 | 0.2 |
| Kemiktozu(pişmiş kemikten) | 1.6-2.5 | 21.0 | 0.2 |
| Bira yapımından arta kalan artıklar (ıslak) | 1.0 | 0.5 | 0.05 |
| Esmer Buğday sapı | 0 | 0 | 2.0 |
| Kavun kabuğu (kül) | 0 | 9.77 | 12.0 |
| Hintyağı Otu Püresi | 4.0-6.6 | 1.0-2.0 | 1.0-2.0 |
| Sukamışı sapı ve su zambağı sapı | 2.0 | 0.8 | 3.4 |
| Sukamışı Tohumu | 0.98 | 0.25 | 0.1 |
| Büyükbaş Hayvan Gübresi (taze) | 0.29 | 0.25 | 0.1 |
| Kiraz Yaprağı | 0.6 | 0 | 0.7 |
| Tavuk Gübresi(Taze) | 1.6 | 1.0-1.5 | 0.6-1.0 |
| Yonca (üçgül) (Ayrıca kalisyum içerir) | 2 | 0 | 0 |
| Kakao Yaprağı Tozu | 1.0 | 1.5 | 1.7 |
| Kahve (Öğütülmüş) | 2.0 | 0.36 | 0.67 |
| Mısır (tane) | 1.65 | 0.65 | 0.4 |
| Mısır (yeşil sap) | 0.4 | 0.13 | 0.33 |
| Mısır Koçanı | 0 | 0 | 2.0 |
| Mısır Silajı | 0.42 | 0 | 0 |
| Pamuk tohumu- Çivit (kül) | 0 | 8.7 | 23.9 |
| Pamuk Küspesi | 7.0 | 2.0-3.0 | 1.8 |
| İşlenmiş Pamuk Artıkları | 1.32 | 0.45 | 0.36 |
| Börülce otu | 3.0 | 0 | 2.3 |
| Börülce (yeşil sap) | 0.45 | 0.12 | 0.45 |
| Börülce Tohumu | 3.1 | 1.0 | 1.2 |
| Yabani Ot - ayrık otu (yeşil) | 0.66 | 0.19 | 0.71 |
| Yengeç (kurutulmuş, öğütülmüş) | 10.0 | 0 | 0 |
| Yengeç (taze) | 5.0 | 3.6 | 0.2 |
| Salatalık Kabuğu (kül) | 0 | 11.28 | 27.2 |
| Kan (kurutulmuş) | 10.0-14.0 | 1.0-5.0 | 0 |
| Ördek Gübresi (taze) | 1.12 | 1.44 | 0.6 |
| Yumurta | 2.25 | 0.4 | 0.15 |
| Yumurta Kabuğu (ayrıca kalsiyum içerir) | 2.25 | 0.4 | 0.15 |
| Tüy-kıl | 15.3 | 0 | 0 |
| Keçe Artığı | 14.0 | 0 | 1.0 |
| Bakla (Tane) | 4.0 | 1.2 | 1.3 |
| Bakla (Kabuk) | 1.7 | 0.3 | 1.3 |
| Balık (kurutulmuş, öğütülmüş) | 8.0 | 7.0 | 0 |
| Fish Kırıntısı (Taze) | 6.5 | 3.75 | 0 |
| Nişasta | 6.4 | 0 | 0 |
| Granit Tozu | 0 | 0 | 3.0-5.5 |
| Grayfurt Kabuğu (kül) | 0 | 3.6 | 30.6 |
| Asma Yaprağı | 0.45 | 0.1 | 0.4 |
| Üzüm Posası | 1.0 | 0.07 | 0.3 |
| Çim (fazla büyümemiş) | 1.0 | 0 | 1.2 |
| Yeşil Kum | 0 | 1.5 | 7.0 |
| Saç | 14 | 0 | 0 |
| Tırnak ve Boynuz | 12.5 | 2.0 | 0 |
| At Gübresi (Taze) | 0.44 | 0.35 | 0.3 |
| Fırın Külü (odun külü olabilir, orjinalinde, Incinerator Ash geçiyor) | 0.24 | 5.15 | 2.33 |
| Denizanası (kurutulmuş) | 4.6 | 0 | 0 |
| Mavi çim (taze) | 0.66 | 0.19 | 0.71 |
| Mavi çim (saman) | 1.2 | 0.4 | 2.0 |
| Deri tozu | 11.0 | 0 | 0 |
| Limon Kabuğu (kül) | 0 | 6.33 | 1.0 |
| Istakoz | 4.5 | 3.5 | 0 |
| Süt | 0.5 | 0.3 | 0.18 |
| Akdarı samanı | 1.2 | 0 | 3.2 |
| Melas (pekmez) Tortusu | 0.7 | 0 | 5.32 |
| Melas Artığı | 0 | 0 | 3.0-4.0 |
| Çamur (taze su, orjinal fresh water diyor, tatlı su olabilir) | 1.37 | 0.26 | 0.22 |
| Çamur (liman) | 0.99 | 0.77 | 0.05 |
| Çamur (tuzlu) | 0.4 | 0 | 0 |
| Midye | 1.0 | 0.12 | 0.13 |
| Ceviz Kabuğu | 2.5 | 0 | 0 |
| Meşe Yaprağı | 0.8 | 0.35 | 0.2 |
| Yulaf (tane) | 2.0 | 0.8 | 0.6 |
| Yulaf samanı | 0.49 | 0 | 0 |
| Yulaf Sapı | 0 | 0 | 1.5 |
| Zeytin posası | 1.15 | 0.78 | 1.3 |
| Portakal Kabuğu | 0 | 3.0 | 27.0 |
| İstiridye Kabuğu | 0.36 | 0 | 0 |
| Şeftali Yaprağı | 0.9 | 0.15 | 0.6 |
| Bezelye (yem) | 1.5-2.5 | 0 | 1.4 |
| Yerfıstığı (tohum | çekirdek) | 3.6 | 0.7 |
| Yerfıstığı kabuğu | 3.6 | 0.15 | 0.5 |
| Bezelye kozası (kül) | 0 | 3.0 | 9.0 |
| Armut | 0.7 | 0 | 0.4 |
| Güvercin Gübresi (taze) | 4.19 | 2.24 | 1.0 |
| Kazayağı | 0.6 | 0.1 | 0 |
| Ananas Yaprağı | 0.5 | 0.12 | 0.03 |
| Patates kabuğu (kül) | 0 | 5.18 | 27.5 |
| Pataes Yumrusu | 0.35 | 0.15 | 2.5 |
| Patates Sapları (kurutulmuş) | 0.6 | 0.16 | 1.6 |
| Erik kurusu | 0.18 | 0.07 | 0.31 |
| Balkabağı (taze) | 0.16 | 0.07 | 0.26 |
| Tavşan çalısı (rabbit brush) (kül) | 0 | 0 | 13.04 |
| Tavşan Gübresi | 2.4 | 1.4 | 0.6 |
| Ragweed (saman nezlesine neden olan otmuş) | 76 | 0.26 | 0 |
| Kolza tohumu unu | 0 | 1.0-2.0 | 1.0-3.0 |
| Ahududu yaprağı | 1.45 | 0 | 0.6 |
| Çayır üçgülü (kızıl yonca) | 2.1 | 0.6 | 2.1 |
| Okyanus kaya ve midye kalıntıları | 0.22 | 0.09 | 1.78 |
| Gül (çiçek) | 0.3 | 0.1 | 0.4 |
| Çavdar Samanı | 0 | 0 | 1.0 |
| Salt March Samanı (Türkçesini bilen varsa yazabilir) | 1.1 | 0.25 | 0.75 |
| Sardalya kırıntıları | 8.0 | 7.1 | 0 |
| Denizyosunu (kurutulmuş) | 1.1-1.5 | 0.75 | 4.9 |
| Denizyosunu (taze) | 0.2-0.4 | 0 | 0 |
| Koyun ve keçi gübresi (taze) | 0.55 | 0.6 | 0.3 |
| Tftik ve keçe | 8.0 | 0 | 0 |
| Karides kafası (kurutulmuş) | 7.8 | 4.2 | 0 |
| Karides artıkları | 2.9 | 10.0 | 0 |
| Elenmiş istiridye kabuğu | 0.36 | 10.38 | 0.09 |
| İpek işleme artıkları | 8.0 | 1.14 | 1.0 |
| İpekböceği kozası | 10.0 | 1.82 | 1.08 |
| Sulu çamur | 2.0 | 1.9 | 0.3 |
| Sulu çamur (aktifleştirilmiş atıksu çamuru) | 5.0 | 2.5-4.0 | 0.6 |
| Et ve balığın tütsü ile kurutulduğu yerden çıkan kül | 0 | 0 | 4.96 |
| Süpürgedarısı sapı | 0 | 0 | 1.0 |
| Soyafasulyesi samanı | 1.5-3.0 | 0 | 1.2-2.3 |
| Denizyıldızı | 1.8 | 0.2 | 0.25 |
| Şeker artıkları (ham) | 2.0 | 8.0 | 0 |
| Tatlı patates | 0.25 | 0.1 | 0.5 |
| Domuz gübresi (taze) | 0.6 | 0.45 | 0.5 |
| Meşe kabuğu külü | 0 | 0.34 | 3.8 |
| Meşe kabuğu külü (kullanılmış) | 0 | 1.75 | 2.0 |
| su tankı (vaya havuz) tortusu | 3.0-11.0 | 2.0-5.0 | 0 |
| çay (Öğütülmüş) | 4.15 | 0.62 | 0.4 |
| Çayırotu samanı | 1.2 | 0.55 | 1.4 |
| Tütün yaprağı | 4.0 | 0.5 | 6.0 |
| Tütün sapı | 2.5-3.7 | 0.6-0.9 | 4.5-7.0 |
| Domates (sebze) | 0.2 | 0.07 | 0.35 |
| Domates yaprağı | 0.35 | 0.1 | 0.4 |
| Domates sapı | 0.35 | 0.1 | 0.5 |
| Tung oil püresi | 6.1 | 0 | 0 |
| Burçak (cılban) samanı | 2.8 | 0 | 2.3 |
| Atık kum-kil | 9.5 | 0 | 0 |
| Buğday kepeği | 2.4 | 2.9 | 1.6 |
| Buğday (tane) | 2.0 | 0.85 | 0.5 |
| Buğday sapı | 0.5 | 0.15 | 0.8 |
| Beyaz yonca (yeşil) | 0.5 | 0.2 | 0.3 |
| Kış çavdarı samanı | 0 | 0 | 1.0 |
| Odun külü | 0 | 1.0-2.0 | 6.0-10.0 |
| Yün artıkları | 3.5-6.0 | 2.0-4.0 | 1.0-3.5 |