View Single Post
Eski 28-10-2010, 10:27   #138
gündöndü
Ağaçsever

gündöndü's Avatar

Giriş Tarihi: 19-10-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dogasever Mesajı Göster
Koku konusuna gelince, Sn Gündöndü kardeşim sizinle tartışmak için yazmıyorum lütfen yanlış anlamayın. Bakın Hocanız Sayın Acemi Çaylak 18.10 tarihinde koku konusunda ne demiş:

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Sn. Dogasever,

Dereyi boydan boya gezdik desem yeridir. Sizin eklediğiniz resim Ensar'ın eklemiş olduğu 28 nolu mesajındaki uygulama noktasından biraz daha yukarıdaki uygulama noktasının resmi. Bununda resmini çekmiştik.

Evet koku yok. Ancak derenin uygulama yapılmayan üst bölümlerine de çıktık. Orada da yok. Ayrıca çevre çiftlikteki işçilerle konuştuk. Onlarda bu kokunun bu aylarda kesildiğini söylediler. Yani uygulama ile ilgisi olmayabilir.
Sizin hala kötü kokuyor demeniz SAyın Acemi Çaylak'ın yukardaki sözleriyle pek örtüşmüyor, değil mi? Neyse sağlık olsun. Bir de İlçenizdeki Frekans Gazetesi'ne, Belediye çalışanlarına, kaymakamlığa sorsanız, onlar proje hakkında ne düşünüyorlar bir başka açıdan da bir görüş alsanız, objektiflik açısından iyi olmaz mı diye düşünüyorum. Sevgiler.
Sn. Doğasever; derenin kokusu hava sıcaklığıyla doğru orantılı olarak artış ya da azalma gösteriyor. Sabahları ve özellikle sis varsa kokunun arttığını söylemiştim daha önce de. Bu sadece benim görüşüm de değil okulumdaki arkadaşlarım da durumu bu şekilde anlatıyor. Tavsiye ettiğiniz kaynakları değerlendireceğim ancak yapılan işlemin başarılı olup olmadığını anlamak için sonuca bakmak yeterli diye düşünüyorum. Saygılar...

Düzenleyen gece : 28-10-2010 saat 12:29 Neden: İtalik ile işaretli yazım hataları ve içteki alıntının kapanış etiketi düzeltildi.
gündöndü Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön