View Single Post
Eski 12-07-2009, 22:11   #836
Oğuz Alper
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-12-2008
Sn.Selahattin Bey ;

Bu konu hakkında söylenebilecek herşeyi söyledim. Sizde elinizden geldiğince yanıtlamaya çalıştınız.

Yukarıda ki verdiğiniz bilgilerin ne kadar yanlış olduğunun hala farkında değilsiniz. Konunun uzmanı olmayışınızdan veya yanlış bilgilendiriliyor oluşunuzdan kaynaklanıyor olabilir diye düşünüyorum.

Sözü fazla uzatmadan B5A nın konu başlığı burada ROA ve BİONEM in konu başlıkları da mevcuttur.

Bionem için tescilleri ve analizleri , zararlı mikroorganizma içermediğine dair raporlar konu başlığında tüm üyelerimizin görebileceği okuyabileceği ve anlayabileceği şekildedir.

Benim B5A ile tartışma yaşamamın sebebi Reklamlarında ürünümüzün adını kullanmaları ve bir de organik gübre yi mikrobiyal gübre olarak tanıtılmasıdır. Yoksa etkilidir,değildir şeklinde bir konu asla gündeme getirmedim.

Kullanıcıların yorumları da tüm balşlıklarda mevcut.Polemik yapılacak bir durum yok kullanan kişiler olumlu ya da olumsuz yorumlarını tüm ürünlere yazmaktalar.

Yok o telefon açmış bu mesaj yazmış bunlar tavşan masalına girer.

Bir Z.Müh. olarak Biyolojik ürünlere , organik ürünlere verdiğiniz destek için de teşekkürler. Olması gerekende budur.

Herşey gönlünüzce olsun ! Sevgiler

Oğuz Alper Çevrimdışı   Başa Dön