Eaglion,
Harup ağacımın çoklu gövde için bazı kusurları olduğuna katılıyorum. Ancak Ağaca verilecek genel form içinde bir miktar kamufle olurlar mı diye yeni dal ve yaprak gelişimini bekliyorum. Kaldı ki ağacın öncelikli sorunu köklenmesini tamamlayıp hayatta kalabilmesi. Gelen yıl gerekli görürsek yine derin budama yapabilirim.
Senin dediğin gibi dört dalı dipten budamak bana pek kolay görünmedi. Ağacın ana dalları çok kalın ve kesilirlerse ana gövde üzerinde görüntüyü bozacak 4 tane çok büyük yara açılacak. Ölçeği tam olarak algılamana yardımcı olmak için ağacın toprak seviyesindeki en kalın gövde çapı 16 cm'dir.
Henüz ön yüzü kesinleştirmedim, ancak 153. mesajda görünen yüzü arka yüz olarak düşünüyorum. Ağacın ön yüz olarak öngördüğüm yönden çekilmiş bugünkü resmlerini de aşağıda görebilirsiniz.
Harup007.jpg
Harup008.jpg