Şubat fotoğraflarını
arsakay seçti... Aslında yeni kural gereği 10 tane seçti ama iki ayrı defada gönderdi. Cihangir posta kutun dolu diye forumu ayağa kaldırınca, temizlik yaparken onu da silmişim
arsakay da şu an gezide, bir süre sonra dönecek... Ve ben o gitmeden fotoğraflara bakıp üzerinde konuşma işini yapmadım (ihmal ettim)
Hala çözemediğimiz sorunlar var. Belli sayıda mesaj yazmış olmak ve üst üste 2 yarışmada ödül almış olmamak... Bunları kişisel olarak takip etmek ayrı bir iş... Galerinin yarışma bölümüne fotoğraf yüklerken 5 mesajdan az yazmış olanları otomatik olarak kabul etmese ne iyi olur di mi? (Bu sözüm uzaytek'e
2 ay üst üste ödül alanlar da kendileri katılmamayı düşünse...
Tabii Bu hesapla bir kişi yılda 8 ödül alabiliyor, bence bu da çok. Ne dersiniz? Bu sayı da 4 - 5 falan olmalı...
Yaşadıkça sorunları görüyoruz, sorunları gördükçe kural koyuyoruz. Kurallar bizim işimizi daha zorlaştırıyor... Sonunda, katılanlar arasında kur'a çekmeye karar vereceğiz
Aşağıdaki mesaj sayılarını ben ekledim.
Evet durum bu, ne öneriyorsunuz? Ben kurallara uygun tekrar mı seçeyim?
Tünel.
BayMineral (460 mesaj)
Bu çocuk gerçekten yetenekli. Güzel sanatlarda okumalıymış. Konu bu fotoğraf için seçilmiş, yarışma bu fotoğraf için yapılmış sanki...
Seçim
Ebru Ardıl (2 mesaj)
Çok özel bir bakış açısı, hayran kaldım. Sol tarafta yeterince ağaç yok eleştirisi alabilir. Ben gözümü kapatınca bile görüyorum. Yani gerçekten insana hayal ettiren bir fotoğraf.
Karlı Yol
adige (75 mesaj)
Atraksiyonsuz, duru, sade olduğu gibi. İşte yol, işte ağaçlar, eeee? Eeeesi baktıkça bakıyorsun. Sanki hepimizden birşey var biryerlerinde...
yolboyu
Marmara (2 mesaj)
Yorumuna da yazdım, eski duvar kağıtları gibi. Belki renkler biraz manuple edilmiş ama çok güzel, mutluluk verici.
hüzünlü yol
efe14 (4 mesaj)
En çok beşinci fotoğrafı seçerken zorlandım. Sürekli değiştirdim ama şöyle;Hüzünlü Yol olsun, yok x.. olsun, yok Hüzünlü Yol olsun, yok y... olsun. Her defasında bu fotoğrafa döndüm. Çekenin gözü kalbi birlikte görmüş.