![]() |
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Cornus florida
Yaprak yapısı, çiçek yapısı ve sonbaharda kızıla dönen yapraklarıyla benim çok sevdiğim bir ağaç. Bu kadar güzelliğe bir de meyveleri eklenince ... Dona dayanıklı ve suyu çok seviyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşımız lir burada işimize yarıyacak çok güzel bir başlık açmış, yeni keşfettim. Yeni aldığım ve su içinde şişmesini beklediğim tohum aslında Cornus florida urbiniana. ![]() Umarım başarılı oluruz ve burada kendimiz tohumdan yetiştirdiğimiz bitkilerimizi sunarız. ![]() . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın lir, Bu bitkinin çimlendirilmesi konusunda bilgileriniz varsa, paylaşırsanız çok memnun olurum. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Demin, Demir Fidancılıkla telefon ile görùştüm. Ellerinde 1 adet kalmış. 2,5 metre boyunda, 20- 25 yaşında ve de çiçekli .. Fiatı da uygun ![]() 3200 Tl. Bizim, tez elden tohumdan yetiştirme çalışmalarına hız kazandırmalı.. (pazartesi ameliyat olacağım, ağaç peşinde koşuyorum, ah Ağaçlar.Net ne yaptın bana ? ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
geçmiş olsun. Bu ağacı görünce büyülendim. Yaprağı ayrı, çiçeği ayrı güzel. Benim ağacım 2 metreyi geçmiş. Güzel olan 2 tane yaklaşık 20cm sürgünü var. Jezebelin çok meraklı olduğunu bildiğim için onun haberi olmadan bu sürgünleri oldukları yerde toprağa gömmüştüm. Köklenmelerini bekliyorum. Köklenirse diğerini size vermek isterim. Sevgiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-01-2011
|
Ankarada dallıoğlu fidancılıkta satılıyor. karşıyakadaki fidancılarda. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |