![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Tanışma
Merhabalar, Sebze yetiştirmek çok istediğim ve arada düzensiz olarak yaptığım bir iş. Yaz tatillerinde sürekli aynı bölgede kalamadığımız için, soğan, semizotu, maydonoz ve nane, bir kez de çok amatörce patates yetiştirdim. Ayaş'a çok yakın bir köyden bulıp aldığımız ince kabuklu ve kokulu domateslerin tohumlarını alıp, sakladım. Çevreden de ellerinde bulunan yerel olduğunu düşündükleri tohumları araştırıyorum. Şimdilik yazılanları takip ediyorum. Herkese kolay gelsin |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Harika başlık olmuş. Mini bahçemde tüketmek üzere bitki yetiştirme işine geçen sene malabar ıspanağı ile başladım. Soğanlar yeşerdikçe de onları bahçeye taşıdım. Bu sene mevsimi maydanoz tohumu ekmekle başladım. Devamında melisa, ada çayı, nane ve bahçe kekiği izledi. Brokoli tohumlarım şu an ılık su içinde. Diğer bardakta da çıtır salatalıklar var. Pet bardaklara tane tane ekeceğim. Long yard been fasulye tohumlarım ve meksika fasulyesi tohumlarım da sırada. Bunca uğraşıp bir domates bile yetiştirmemek utanç verici. Herkese kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-08-2010
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mesela çoğumuz maydanoz yetiştirmede pek başarılı sayılmayız. ![]() Alıntı:
Bahçemde rengarenk bitkiler yetiştirmeyi seviyorum ama sebze yetiştirmenin ve eşe dosta onları sunmanın keyfi bambaşka. Hiç yer bile olmasa kıyıya köşeye bir iki domates, biber fidesi dikerim herhalde. ![]() Alıntı:
Sn.indomie düzeninizi ve sebzelerinizi beğeniyle takip ediyorum. Sebzeleriniz çok keyifli görünüyorlar. Elinize sağlık. |
|||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-05-2007
|
Alıntı: