09-05-2014, 14:37 | #1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2010
Şehir: KKTC
Mesajlar: 10
|
saksida kuru sogan
Umarim konuyu dogru yere acmisimdir. 3 hafta once kuru sogan aldim bir cicekciden. Yalniz eken kisiler calisanlardi ve pek bilgi vermediler. Bu soganlar ne zaman olur? Yesillikleri buyudu onlari kesip yemekte salatada kullanabilirmiyim? Bir de eger taze sogan olarak kullanmak istersem kokleri yabi kuru sogan kismini hep saksida birakabilir miyim? Fotografi ekleyemedim |
09-05-2014, 15:30 | #2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
|
Çiçekcinin kuru soğan satması oldukça enteresan gelmekle birlikte şunları söyleyebilirim; soğanlarınızı saksıya ekip yetiştirerek gayet güzel tüketebilirsiniz. Soğan yetiştiği zaman toprak altında kalan kısım zaten kaybolacak |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|