agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 3 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen hira
  • 1 Gönderen extant958
  • 4 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen Jakin
  • 1 Gönderen Mine Pakkaner
  • 1 Gönderen Resulgur

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 08-06-2015, 23:13   #1
Ağaç Dostu
 
kaknus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 242
Marul kızartması

Malzeme:
1 demet marul
1 demet taze soğan
2 kaşık mısır unu
Tuz, sıvı yağ.
Yapılışı:
Marul ve taze soğan ince ince doğranır.Mısır unu ve tuz eklenip karıştırılır.
Tavaya sıv yağ dökülüp kızdırılır. Sebze karışımı tavaya boşaltılır. Altı pişince bir kapak yardımıyla ters çevrilip diğer yüzü de pişirilir.

kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2015, 02:36   #2
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Enteresan bi tarif olmuş, bir nevi marul mücveri diyebiliriz sanki? Denemek lazım diyeceğim ama diyetisyene gidişimin daha 1. Gününde imkansız

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2015, 08:43   #3
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 28-03-2015
Şehir: izmir
Mesajlar: 92
çok orjinal bir tarif ilk defa duydum ,denemeye değer

sevgihoca beğendi.
extant958 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2015, 09:46   #4
Ağaç Dostu
 
kaknus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 242
Marul kızartmasının resmini koyuyorum.Gerçekten çok nefis oluyor.Denemenizi öneririm.
Name:  marul.jpg
Views: 2257
Size:  34.1 KB

mozen, Resulgur, Jakin ve 1 kişi beğendi.
kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 09-06-2015, 10:05   #5
Ağaç Dostu
 
Jakin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 08-05-2015
Şehir: Mersin
Mesajlar: 1,334
Ben hiç kızartma yapmıyorum. Zeytinyağı kullanarak fırında yapsam olmaz mı? Bir zamanlar "Kızarmış Yeşil Domatesler" filmini izlerken yeşil domatesleri dilim dilim yapıp yağda kızartmıştım, nefis olmuştu. Ama kızartmalı günler geçmişte kaldı artık.. Fırında deneyeceğim, sevgiler Sn. Kaknus..

sevgihoca ve çiğdem42 beğendi.

Düzenleyen Jakin : 18-11-2015 saat 05:41 Neden: Eksik harf.
Jakin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-06-2015, 17:38   #6
agaclar.net
 
Mine Pakkaner's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-01-2006
Şehir: İzmir
Mesajlar: 10,707
Galeri: 99
Çok ilginç, marulla kapama pişiririz, otlu gözlemeye de koyarız yakışır, lezzetli olacağını düşünüyorum.

Resulgur beğendi.
Mine Pakkaner Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-06-2015, 14:04   #7
Ağaç Dostu
 
Resulgur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-03-2015
Şehir: Tokat - Niksar
Mesajlar: 1,610
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi kaknus Mesajı Göster
Marul kızartmasının resmini koyuyorum.Gerçekten çok nefis oluyor.Denemenizi öneririm.
Eklenti 558073
Daha neler göreceğiz Allah bilir .. Ellerinize sağlık

sevgihoca beğendi.
Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024