![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
slmmm bende engınar alamak ıstıyorum ama bulundgm sehrde yok pazarlarda soyulmusu kac lıra bu sene .tesekkurler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-11-2009
|
dondurucuya koymak ıstyrum nasıl koyabılırım deneyen var mı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-05-2015
|
Alıntı:
Tarifiniz harika olmuş. Bu yemeği Ildırı'nın komşu köylerinden Barbaros Köylüsü babaannem yapardı. Enginar Dolması fotoğraflarınızın bazılarını Ege'den yemek tarifleri ve sağlıklı beslenme önerileri paylaştığımız bloğumuz da kullanmak isterim. Dilerseniz sizin ve/ve ya agaclar.net in de adını geçirebileceğimizi düşünüyorum. Yanıtınız için şimdiden çok teşekkürler, Övünç. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2015
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Enginar zamanı geldi. Fiyatlar makul rakamlara inmeye başlar önümüzdeki haftalarda. Ben eve her hafta dolmalık veya yemeklik enginar alırken bir kaç tane de pilavlık alıyorum. Ancak pirinç ile yapılan enginarlı pilav çok leziz bir yemek ve her hafta bu pilavı yemek sağlığımız açısından doğru değil gibi geliyor. Hanıma bu hafta bulgur ile deneyelim mi diye sordum, güzel olmayabilir dedi. Yapanınız varmı enginarlı bulgur pilavı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Enginarlı bulgur pilavını denedik ama pirinç ile yapılan enginarlı pilav gibi olmadı ne yazık ki. Sağlıklı olmasa da enginarlı pilava pirinç ile devam doğru kararmış...Bu pilavda kullanılacak enginar ne kadar ufak ve körpeyse o kadar lezzeti artıyor yemeğin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
dolma, enginar, zeytinyağ |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|