agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Sebze Yemekleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 24-03-2008, 13:08   #1
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Kuzu Ispanağı

Kuzu ıspanaklarını yıkayın, süzgeçe alın.

Bir büyük boy kurusoğanı piyaz doğrayıp, az sıvı yağ ile yayvan bir tavada kavurun. Sonra ateşin altını açıp ıspanakları ekleyin, biraz tuz, biraz karabiber...

Hızlı hızlı karıştırarak kavurun. Harlı ateşte kavurmamızın sebebi ıspanakların suyunu salıp lapalaşmaması...

Kavrulduktan sonra , kayık tabağa alın. Hafif ılınınca üzerine sarımsaklı yoğurtla yemeğiniz hazır.

İçinde salça, pirinç, domates olmadığından ve ıspanak lapalaşmadığından yemeğinden çok daha lezzetli oluyor. Ispanağın kendi lezzetini ve kokusunu alıyorsunuz.

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:23.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024