![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Kuzu Ispanağı
Kuzu ıspanaklarını yıkayın, süzgeçe alın. Bir büyük boy kurusoğanı piyaz doğrayıp, az sıvı yağ ile yayvan bir tavada kavurun. Sonra ateşin altını açıp ıspanakları ekleyin, biraz tuz, biraz karabiber... Hızlı hızlı karıştırarak kavurun. Harlı ateşte kavurmamızın sebebi ıspanakların suyunu salıp lapalaşmaması... Kavrulduktan sonra , kayık tabağa alın. Hafif ılınınca üzerine sarımsaklı yoğurtla yemeğiniz hazır. İçinde salça, pirinç, domates olmadığından ve ıspanak lapalaşmadığından yemeğinden çok daha lezzetli oluyor. Ispanağın kendi lezzetini ve kokusunu alıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|