agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Pratik Bilgiler, Mutfak Malzemeleri ve Aletleri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-11-2019, 23:30   #1
Ağaçsever
 
hakansalihoglu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-10-2019
Şehir: Ankara
Mesajlar: 56
Bıçak biledikten sonra yapılmayan bir şey

Ben de sağlıktan ve özellikle bıçak kullanan işletmelerin yaptığı yanlışlardan bahsetmek istiyorum.

ilk önceliğim dönerciler, aslında bıçak kullanan tüm işletmeleri kapsıyor ama en gözde onlar olduğu için dönercilerden bahsetmek istiyorum.

döner bıçağını masat ile bilediklerini herkes görmüştür, peki bileme işlemi sonrası silene rastladınız mı, ****** rastlayamazsınız, aslında o bileme işlemi sonrası döner bıçağı silinse simsiyah metal tozunun beze çıktığını gözlemlersiniz. bu gerçek bir dönerciden öğrendiğim bilgiydi ve lisede markette çalışırken ustamın da dikkat ettiği bir şeydi. gerçek dönerci dedim çünkü 5 liraya içinde ne olduğu belli olmayan dönerciler türedi ve tavuk etinden bile gerçek et olduğunu iddia ettikleri eti daha ucuza satıyorlar.

hakansalihoglu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024