![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
|
Havalar ısınmadı ama...
Havalar hiç ısınmadı ama,bitkilerimiz yavaş yavaşta olsa büyüyorlar. Domateslerimiz( red robins,Çikolata çeri,Yellow pear,red pear,Sarkan çeri) Ağustos ayında aşıladığım Yediveren siyah dutumuz meyveye bile durdu. Siyah acı sivri biberlerimiz de çok güzel çiçeklendi. Galiba Halil Bey 'in Gönderdiği Mikorizanın çiçeklenmede etkisi oldu gibi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Proje kapsamın da fide yetiştireceğiz
Yıl sonunda öğrencilerle düzenleyecek olduğumuz etkinlikler için,Okulumuzda domates ,biber salatalık fidesi yetiştirip satacağız. Keşke herkes organik ürünlerin farkında olsa.Fakat potansiyel alıcılarımızın çoğu sırık cins ve bol verim diyor buda bizi hibrit tohumlara yönlendirecek gibi... Yine bunu yanın da Yerli tohum çeşitleri de yetiştirip satışa sunacağız. Bu rdan gerek paylaşımları yapmaya çalışacağız.Sizlerin de görüş ve fikirleri ile iyi sonuçlar alırız belki. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Sn. Mehmet Öğretmen, talep ettiğiniz tohum ve fidan Sürat Kargo ile gönderildi. Kargom nerede 0b4e4a1fd901 kotlarıyla takip edebilirsiniz. Yarın gibi size bildirilen şubeden alabilirsiniz. Fidan karton içinde gönderilmek zorundaydı. Geniş saksıdan daha küçük saksıya kondu. Saksıdan çıkarılıp _ hemen_ toprağa dikilmelidir. Artık Afyon'da dikili bir fidanım _ ölmez ağacım_ var diyebilir miyim. ![]() yetiştirdiğiniz öğrencileriniz mutlaka sizin heykelinizi dikeceklerdir. Kolay gelsin. Başarılar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Halil Bey Çok Teşekkür ederim.Amacımız küçükm etkinliklerlede olsa öğrencilerimize çevre bilincini aşılayabilmek. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sizleri yürekten tebrık ederım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-02-2012
|
Sayın Meh12, Hocam çok güzel işler yapıyorsunuz, okul bahçesini de aşıp şehitlik , mezarlık , arazide meşe ... İzcileriniz, öğrencileriniz ve size katkıda bulunanlar çok ve sağlıklı yaşasınlar ki ,sizleri örnek alacal olan genç nesiller doga sevgisini bilerek BİLİNÇLİ GENÇLİK olarak yetişsinler. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Mehmet bey ne kadar güzel resimler yüklemişsiniz . Öğrencilerinizin hepsi doğa dostu olmuş . Ne kadar keyif aldıkları resimlerden belli oluyor . Sizi tebrik ediyorum . Başarılarınızın devamını diliyorum . Ben sizin ptt hesabınıza Cuma günü para yatırdım bilginiz olsun . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
|
Sn.Hocam sizi tebrik etmek isterim..hem çevre bilincinii hemde doğa sevgisiini çocuklara küçüük yaşta aşılamanız taktire şayan bi duruum..Emeginize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-07-2008
|
Mehmet hocam bahçeniz bir harika.Çelikleri yarın gönderiyorum nasipse bahçe de güzel bir çardak yapar üzümlerini de yersiniz inşallah.İşleriniz de kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim.Sabırsızlıkla üzüm çeliklerimizi bekliyoruz |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
|
Sayın meh12, red pear sırık cinsi bir domates çeşitidir. Pet şişede sırığa almak pek mümkün görünmüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet sırık cinsi ,daha önce red robins ve salkım cery dikmiştik.Gece kalorifer sisteminden çıkan zehirli gaz hepsini öldürünce elimizde kalanı dikmek zorunda kaldık.Bakalım ne olacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Ben sizi yürekten kutluyorum.Yaptığınız iş o kadar anlamlı ki. O çocuklar şimdiden birer doğa dostu olmuşlar. Mesleğinize her anlamda gönül vermiş olduğunuz belli, öğrencileriniz ne kadar şanslı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-04-2011
|
Sevgili meh12 , sizi yürekten tebrik ediyorum. Müthiş işler yapmışsınız emeklerinize sağlık. Öğrencileriniz ve okul çevresi aileler çok şanslılar bence. Kolaylıklar diliyorum size. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
Sevgili Meslektaşım! Seni kutluyor,anlından öpüyorum. Çalışmalarınızı izledikçe gözümüz arkada kalmayacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Emeklerinize sağlık. Çocuklara doğa sevgisini böyle somut ve güzel ürünlerle kazandırmak çok daha kolay oluyor. Elde ettikleri ürünleri görmek onlar için paha biçilmez oluyor. Biz küçükkken fasulye çimlendirip ekmiştik. Pek çok yetişkin için hiç de önemli bir şey değil ama o zaman kalbimde uyandırdığı tatlı heyecanı hala hatırlıyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Sayın Hocam,bu güzel çalışmalar için sizi kutlarım.Bende Eskişehir'de görevliyim ve öyle bir çalışmaya başladım ama yeşile saygısız çevre ve alkoliklerin gece verdiği zararlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım.Selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|