ev yapımı hardal
Aktardan aldığımız 10 liralık malzemeyle evde hardal yaptık. Dolapta bir gece beklettik, sonuç başarılı. Netteki standart tarifler için malzemeler budur:
* toz hardal * tane hardal * sarımsak tozu * zerdeçal ( renk için ) * zeytinyağı * elma sirkesi * limon * tuz, Su |
Güzel paylaşım olmuş.
Bileşenleri vermişsiniz. Oranlar ve yapım şekli eksik kalmış. Tamamlarsanız deneyeceğim. |
[QUOTE=Portakal Rengi;1604322]Güzel paylaşım olmuş.
Bileşenleri vermişsiniz. Oranlar ve yapım şekli eksik kalmış. Tamamlarsanız deneyeceğim.[/ İki kavonoz yaptık. Toz hardallı ve taneli olarak. Toz hardallı olanı beğendik. Kaseye toz hardalı döküp üstüne ılık su eklenecek. Macun kıvamına gelince göz kararı limon, zeytinyağı , sarımsak tozu , tuz eklenecek. Tam ölçüsü yok istenen tada gelene kadar limon, su, zeytinyağı vb. miktarı opsiyonel. * limon yerine elma sirkesi / beyaz şarap olur. * buzdolabında bekletince tam aroması gelecek. * İsteğe göre karabiber, isot, sumak türü baharatlar / renk için az zerdeçal. * 2 kavanoz için 10 TL maliyet. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 02:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024