06-11-2011, 22:46 | #272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-10-2011
Şehir: Stuttgart/Almanya
Mesajlar: 201
|
ne pisirelim
kurban eti kavurma,pirinc pilavi,karisik bol yesil salata.yanindada ****** tatli.hepinizin bayramini tebrik ederim.selamlar |
08-11-2011, 09:41 | #277 |
Moderatör
|
Domates çorbası Kıymalı taze fasulye Pilav cacık Su muhallebisi ( köyde adettir, her bayram koyun ve inek besleyenler, her haneye 5 kg. süt hediye ederler. Bu durumda da bol bol sütlü tatlı, yoğurt veya peynir yaparsınız) |
12-11-2011, 08:21 | #279 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Şehir: Hatay
Mesajlar: 462
|
Bezelye pilav yoğurt |
12-11-2011, 09:27 | #280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-05-2010
Şehir: bursa
Mesajlar: 252
|
Mercimek çorbası Yaprak sarma Salata Yoğurt |
13-11-2011, 08:11 | #284 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Şehir: Hatay
Mesajlar: 462
|
Yöresel yemeğimiz, abuğanüc taze fasülye ve mutlaka yoğurt. |
18-11-2011, 01:25 | #288 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-08-2011
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 31
|
Ben rejimdeyim o yüzden menüm sıkıcı olabilir Fırında mantarlı , havuçlu,soğanlı,kırmızı biberli ve sarımsaklı tavuk bol rokalı maydonozlu marul salata(yağsız,limon ve tuzlu) yağsız pırasa haşlaması (çok lezzetli bence) az yağlı yoğurt |
18-11-2011, 02:50 | #289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
Şehir: ISTANBUL Beylikdüzü Büyükçekmece
Mesajlar: 482
|
Bu forum sayfasını çok beğendim Hergün ne pişirsem diye düşünüp duruyorum. İnsan ne pişirsem diye düşününce aklı iyice karışıyor, saatlerce düşün dur) Buradan fikir alabilirim Bütün forum sayfaları birbirinden güzel fikirlerle dolu. Hepinize sonsuz teşekkürler |
18-11-2011, 10:19 | #291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 1,033
|
Güler abla o tembel işiyse ben bitmişim yaa |
18-11-2011, 11:51 | #292 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 1,033
|
Güler ablacım inşallah, pratik ve güzel şeyler hazırlamak istiyorum, eve gelirken birşeyler almaya hiç alıştırmadık kendimizi, ama gelince hazırlamakta zor oluyor, bir gece önceden hazırlamakta bana uymuyor çünkü benim tontişim tam bir enerji yutucu, işte bende sizlerin öneriliriyle verdiği moralle bayağı bir kendime güvenim geri geldi, çok teşekkür ederim, umarım birgün sizi tanıma fırsatım olur, şu an toplantılara katılamıyorum ama aklım hep o taoplantılarda, saygılarımla... |
18-11-2011, 12:02 | #293 |
Moderatör
|
Peki, bazı sebzeler haşlanıp, işlem gördükten sonra rahatlıkla derin doldurucuya kaldırılabiliyor. Eve geldiğinizde de hemen fırına sokarak leziz bir akşam yemeği meydana getirebilirsiniz. Örneğin; şimdi karnıbahar zamanı. Neler yapılır neler. Hem kolay, hem besleyici. |
18-11-2011, 12:10 | #294 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2007
Şehir: SAKARYA
Mesajlar: 1,033
|
Evet mevsiminde yemek en faydalı olanı, karnıbahaın sadece kızartmasını biliyorum bende, hemde hiç haşlamadan yıkayım tuzlayıp kızartıyorsunuz sadece çok güzel oluyor, sarımsaklı yoğurt ile de çok güzel. |
18-11-2011, 16:42 | #295 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Şehir: Hatay
Mesajlar: 462
|
abuğanuc
Alıntı:
Tarifi: közlenmiş patlıcan,biber,domates. Kabukları soyulur,bıçakla dövülür üzerlerine zeytinyağı ilave edilir afiyetle yenir.. |
|
19-11-2011, 12:05 | #298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
Şehir: Hatay
Mesajlar: 462
|
Bugünkü menümüz -Oruk- ve yanında Sarımsak,Ispanak,Zeytinyağlı sos. Herkes davetlidir buyrun. |
19-11-2011, 23:46 | #300 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-08-2011
Şehir: Tekirdağ
Mesajlar: 31
|
Sn. Melisa enfes görünüyorlar. Sanırım kızartılmış bunlar zaten zararlı olan herşey çok güzel oluyor Fırında balık(uskumru,torik veya somon) Yeşil Salata havuç-turp salatası haşlanmış brokoli |
Etiketler |
menü, ne pişirsem |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|