agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen bnzbk

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 26-10-2023, 03:22   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 26-04-2023
Şehir: Ankara
Mesajlar: 18
Melemen

Tereyağında sırasıyla biberi ve doğranmış domatesi isteğinize göre kavurduktan sonra kaç yumurta kıracaksanız beyazlarını önce koyup iyice pişirdikten sonra sarıları en son atıp iyice dağıttıktan sonra ocaktan alırsanız yumurta sarısı tamamen pişmediğinden rafadan yumurtanın o eşsiz lezzetini alıyorsunuz.

Yumurta akını eklerken tam ateşte hızlıca karıştırarak pişirmeniz ve sarısını ekledikten sonra 10-20 saniye sonra kapatmanız ve melemenin sıcağıyla kalanı pişirmeniz tercih edilmeli.

benceemerik beğendi.
bnzbk Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:04.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024