agaclar.net

agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/)
-   Kuşlar (http://www.agaclar.net/forum/kuslar/)
-   -   Bir Cift Kanadin Pesinde Yayini Basildi (http://www.agaclar.net/forum/kuslar/1515.htm)

pene 07-07-2006 15:28

Bir Cift Kanadin Pesinde Yayini Basildi
 
"Kitap" ve "belgesel filmden" olusan Bir Cift Kanadin Pesinde yayini, icerigi ve olusma sureciyle bircok ilki barindiriyor.

Kus gozlemciligini ve kuslari anlatan kapsamli bir yayin ulkemizde ilk kez yayinlaniyor. Yayinin bir parcasi olan kitap, en cok merak edilen konulari fotograflar esliginde anlatiyor.

Kuslar, kus gozlemciligi ve Turkiye'deki tarihcesi, kus gocleri ve onemli kus alani kavrami hakkinda bizleri bilgilendiriyor. Fotograf albumu tadinda hazirlanan kitap, yerli ve yabanci fotograf sanatcilarinin cektigi kus, onemli dogal yasam alanlari ve kus gozlem fotograflarindan olusuyor.

Iki yili askin bir surede hazirlanan ve Turkiye'nin farkli doga alanlarindaki cekimlerden olusan film, 2. Akbank Kisa Film Festivali ve 27. IFSAK Ulusal Kisa Film ve Belgesel Yarismasinda "En Iyi Belgesel Film" secildi.

Bir Cift Kanadin Pesinde yayini, kitap ve belgesel filmiyle, kuslarin ve kus gozlemciliginin renkli dunyasina sizleri davet ediyor.


Yayinla ilgili detayli bilgi icin
http://www.dogabel.org.tr

renovatio 12-12-2006 13:04

artık burslar yatınca ordan burdan kısıp alacagız belgeseli :)

Selahattin Yılmaz 12-12-2006 14:06

Bende "Bir Cift Kanadin Pesinde Yayini Basildi" deyince acaba hangi kanaldaki bu program kimler tarafından baskına uğradı diye düşündüm. Meğer basılı yayın haline gemiş. :) neyse ucuz atlattık... :p


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 18:05.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024