agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen seleste

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-05-2012, 21:18   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 14-04-2008
Şehir: Burdur
Mesajlar: 338
Galeri: 6
Çağla Turşusu

Çağla, biliyorsunuz bademin olmamışına denir. Geçenlerde çağla bitmeden biraz çağla turşusu yapayım dedim. Bütün ölçüler göz kararı

Çağlayı birazcık suda haşladım. Sirke, turşuluk iri tuz, yarıyarıya haşlama suyu (soğuyunca ) ve sirke ile kavanoza doldurdum. 40 gün sonra yemeye hazır. İçinde sarmısak yok. Çok kişi, en üstü biraz boş bırakarak zeytinyağı koyuyor. Zeytinyağı da yok. Fotoğrafı çektikten sonra bahçeden nane kopardım, biraz üstüne koydum ve kapağı kapattım. Fotoğraf çekmeden yapsaydım bu işi, size de gösterseydim iyiydi

Name:  100_2393.JPG
Views: 685
Size:  62.8 KB

murathut beğendi.
seleste Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024