31-01-2011, 22:45 | #31 |
agaclar.net
|
Biraz nar suyu ekleyip bir taşım kaynatın. Tabii miktarı kaçırmayın, sonra tekrar şeker eklemeniz gerekebilir |
01-02-2011, 19:10 | #32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
Şehir: istanbul-kemaliye
Mesajlar: 1,281
|
Sayın Malina teşekkür ederim tavsiyenize göre nar suyu ilave ettim kıvam tamamdır. |
12-02-2011, 20:22 | #33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
Şehir: MARMARİS
Mesajlar: 970
|
Narı çok severim,iki tarifi de deneyeceğim,tarifler için teşekkürler. |
15-02-2011, 00:56 | #34 |
Yeni Üye
|
merhabalar iki sene önce bahçemdeki nar ağacının meyvalarını nasıl değerlendirsem diye düşünürken nar reçelini yaptım fakat nar suyu ağırlıklı bir reçel çok sulu olabilir diye düşünerek içine yeşil elma rendesi(pektininden dolayı) koydum,tabii nar taneside .Çok güzel kıvamlı oldu ve elma aroması hiç belirgin olmadı.Denemenizi tavsiye ederim. |
23-03-2011, 23:02 | #37 |
Yeni Üye
|
bizim narlar dışı açık renk içide çok kırmızı olmayan tatlı nardı ama pişince çok tatlı bir kırmızı oldu ve çok lezzetliydi. |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|