agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 3 Gönderen kaknus

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 21-04-2009, 00:27   #1
aer
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-02-2007
Şehir: kocaeli
Mesajlar: 342
Hanım terliği turşusu, yemeği

Merhaba, forumda ücretsiz tohum dağıtan iyi niyetli arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim. Tohumlar çimlendi, ama nasıl değerlendirilir, turşusu yemeği nasıl yapılır hiç tarif bulamadım. Aynı şekilde gilaboru marmelatının nasıl yapıldığına dair de tarif bulamadım.( Gerçi tüm marmelatlar aynı yöntemle yapılsada bir ipucu olabileceğini düşünüyorum).

aer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-12-2021, 22:49   #2
Ağaç Dostu
 
kaknus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: TRABZON
Mesajlar: 242
Hanım terliğini kızartma, dolma, türlü vb yemeklerde kullanıyorum. Biber gibi kızartıldığında güzel oluyor. Sarımsaklı yoğurt da yakışıyor. Dolması da güzel oluyor. Tavuk yemeklerine güzel yakışıyor. Nasıl pişirirseniz pişirin içine ekleyeceğiniz bir parça et yağı lezzetini kat kat artırıyor.

kaknus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 01:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024