![]() |
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
gulbirsen / Kızılcahamam'da Çiftlik
http://www.agaclar.net/forum/uyeleri...leri/24596.htm teşekkürler ilginize minarisli ve akhisarlı arkadaşlar ankara da yağmurlar ve dolu müthiş bu sene ekim dikim e bile fırsat vermiyor buğdaylar çürür diyorlar umarım güneş çabuk çıkar da tahıl ürünleri çürümez |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
biraz çalıştık kızılcahamama gidip piknik yapıp kendimizi ödüllendirdik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Moderatör
|
gulbirsen ![]() Şehir: Ankara Meslek: Memur İlgi alanları: Ziraat, fotoğraf, gezi, seyahat Cinsiyet: Kadın Siteye giriş tarihi: 22.02.2010 Mesaj adedi: 187 Üyelerimizden ayhan219 ile evli olan gulbirsen eşi ile beraber kızılcahamam'da bir çiftlik kurmakla meşguldüler. ayhan219 ve gulbirsen / Kızılcahamam'da Çiftlik Aldıkları çiftliğin etrafını tel örgü ile sınırladıklarında, hele bir de suya kavuştuklarında duydukları mutluluk bambaşkaydı. Daha sonra elektrik getirtip bir de konteynır yerleştirdikten sonra hızla ağaç dikmeye ve sebze yetiştirmeye başladılar. Yaz-kış demeden koşuşturdular. Yetiştirdikleri meyvelerini doya doya yemenin mutluluğuna erişen, aldıkları ürünlerden salçalarını hazırlayan, konservelerini yapan arkadaşlarımız ev inşa etmenin projelerini oluştururken okuduğumuz mesaj bizleri şok etti. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-03-2016
|
Çok üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2012
|
Sn gulbirsen'in 2012 yılında tohum takasına gönderdiği Kızılcahamam'a ait kuru fasulyeyi bir miktar çoğalttım (çok iyi bir fasulye bu). Bu sene de balkabağını çoğaltıyorum. Üç tohum ektim, üçü de çimlendi. Onlar çimlendikçe ölümü ve yaşamı düşünüyor insan. Meyve verdiklerinde ve bitkiler öldüğünde de aynısı olacak. Bir varmış, bir yokmuş... Tekrar Allah'tan rahmet dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2012
|
Allah Rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine; sabır ve uzun sağlıklı ömürler versin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-11-2008
|
Mekanı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-03-2012
|
Hayat nasıl bizi bulduysa, ölümde birgün bulacak, ailesinin ve tüm sevenlerinin başı sağolsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-07-2016
|
amin amin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-08-2016
|
Bir fidan daha gitmiş. Allah rahmet eylesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-08-2016
|
Mekanı cennet olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-03-2008
|
Canım benim , çok gençmiş daha. Allahın takdiri , ilahi hukuk. Mekanı cennet olsun. Allah eşine , tüm sevenlerine , yakınlarına sonsuz sabır versin inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
/
Giriş Tarihi: 23-09-2016
|
Allah rahmet eylesin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |