![]() |
|
![]() |
#271 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
İyi günler Eminönünde ATLAS BOTANİK var onlarda çok güzel ve değişik kaktüsler var.Facabookta girerseniz bulursunuz.Ellerinde bulunan ve yeni gelen kaktüslerin resimlerini yüklüyorlar.Kargoları da çok güzel paketliyorlar.Ters dönen bir kargoya bile bir şey olmamış.Bir de sera Liliput da yeni olarak sukkulent satmaya başlamış.7 TL idi küçük saksılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-07-2014
|
Selamlar, bugün Marmara Forum Bauhaus'ta kaktüslere rastladım 11 çeşit saydım, 5cm.lik saksılar adet 3,5 TL. Bilginize.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Ağaç Dostu
|
Ankara kızılay'da,çiçekçilerden kaktüs toprağı varmı diye sordum bir tanesi bile böyle bir şey olduğunu duymamış!birde yorum yapıyolar öyle toprak olmaz diye ![]() Ben şunu anladım sinirlenmek istemiyorsan,özel ve değişik türler edinmek istiyorsan internetten şaşmayacaksın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Ünal kaktüsü herkes duymuştur.Zaten gezilerde de oraya yapılan gezilerle ilgili paylaşımlar olmuştur.Ben de yeni farkettiğim için paylaşıyorum.Artık facebooktan da satış yapıyorlar.İlgilenenlere de duyurulur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Ünal kaktüsü herkes duymuştur.Zaten gezilerde de oraya yapılan gezilerle ilgili paylaşımlar olmuştur.Önceden kargo ile gönderi yapmıyorlardı.Ben de yeni farkettiğim için paylaşıyorum.Artık facebooktan da satış yapıyorlar.İlgilenenlere de duyurulur.Ayrıca yeni başlayanlar için de küçük değişik cinslerden oluşan 20 çeşit kaktüs 70 TL gibi toptan satışlar da var.Hem fiatı da uygun hiç çeşdi olmayanlar için güzel bir başlangıç olur. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Ankarada kaktüs çeşitleri beğendikde 8,5 lira dün Kızılay Bakanlık ve sakarya da ki fiyatlar ise 15 tl civarıydı sanırım yapı marketler daha uygun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-08-2009
|
![]() Alıntı:
Bahsettiğiniz siteyi şimdi dolaştım ama belirttiğiniz kampanyayı göremedim . ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-03-2015
|
yeni yavrular
Merhaba, Bugün Şeyma Çiçekçiliğe uğradık ve etli bitkilerimize yeni üyeler ekledik, Hem hizmet kalitesi hem çeşitlilik hem de uygun fiyatları ile yeterince tatmin ediciydi. Aldığımız tülerin latince isimlerinden, uygun toprak karışımları, uyku dönemleri, sulanmaları, ışık gereksinimleri konusunda pek çok detaylı bilgiyi de bize verdiler. Özellikle İstanbul'daki arkadaşların uğraması gereken yerlerden Üsküdar Kirazlıtepe durağının oradalar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#280 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-05-2015
|
50 adet kaktüs almak istiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı acaba? hoya kerii olursa muhteşem olur ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-03-2012
|
İstanbul'daki kaktüs ve sukulent severlere bende Şeyma Çiçekçiliği önermek isterim, istanbul içinde gördüğüm en çok türü barındırıyor, adres burada Şeyma ÇİÇEKÇİLİK |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-04-2015
|
sizlerin tavsiyeleriyle ben de şeyma çiçekçiliğin internet sitesinden bir kaç çeşit lithops aldım. bakalım nasıl gelecekler. 4 gözle bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-12-2010
|
Bir tanede ben ekliyeyim. Adres Yenidoğan mah. Sultangazi cad. Hattat sokak, Sancaktepe .0532 316 6133. Muzaffer kaktus ve sukkulent dunyası. Aynı isimde sosyal paylaşım sitesinde sayfası var. Bolca da ceşıt var. Bilginize... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-03-2015
|
Muzaffer Kaktüs Serası
Merhaba son keşfettiğim kaktüs üreticisi Muzaffer Beyin kaktüs serası mutlaka uğramanız gereken bir sera. İstanbul da en uygun fiyatlı sera olabilir tür bakımından da oldukça zengin zaten eklediğim fotoğraflardan anlarsınız. Adres: Yenidoğan mah. Sultangazi cad. Hattat sokak, Sancaktepe Facebook sayfası da var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-04-2015
|
sahibinden.com da sukulent satışı yapıyor bir kaç kişi. incelemek isteyen arama kısmına sukulent yazıp bakabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Kısa süreliğinedir ama Antalya Kipa'da kaktüs ve sukulent satışı var bugünlerde (sadece sukulent değil başka bitkiler de mevcut). Minik saksılarda olanlardan ve fiyatı 3.5 lira. Tüm Kipaları kapsıyor mu bilmiyorum... Pek çok değişik tür sukulent getirmişler şaşırdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-03-2015
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-06-2014
|
Zengarden Kaktüs ve Sukulent
Merhaba arkadaşlar bulunduğum yer kaktüs ve sukulent konusunda yetersiz olduğu için internetten sipariş vermek istiyorum. Araştırmalarım sonucu aşağıdaki adresi buldum güzel kaktüs ve sukulent vb. çiekler ayrıca toprak çeşitleride mevcut. Bu site hakkında bilgisi olan varmı ? Sizce alışveriş yapmalımıyım... daha güvenilir çeşidi bol alternatifleriz varmı ? http://www.zengardentr.com/Kaktus-ve...#labels=1033-2 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2009
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-03-2013
|
Sukulent ve teraryumun Turkiye'deki ilk adresi Cambahçe. Facebookda Cambahçe diye aratırsanız bulursunuz. instagramda da cambahce diye aratırsanız ulaşabilirsiniz. Ellerinde her tür sukulent mevcut. Yoksa da getirtiyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Ağaç Dostu
|
Adana da yaşayan arkadaşlar kaktüs ve sukkulent almak isteyenler istanbullu Botaniğe uğrasınlar .Değişik kaktüsler ve sukkulentler var.Yeri Türkmenbaşı Bulvarında Özel Gündoğdu Liselerine gelmeden sağda.Bitki alma krizi tutanlar için 24 saat açık bekçisi de var çünkü...( yakında yeni türler de gelecekmiş.) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-07-2015
|
Alıntı:
kargo konusunda nasıl tedbir alırlar onu bilemiyorum |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2015
|
Zengarden sitesinden bende almıştım küçük saksıların tam oturdugu plastik çanta gibi birşeyin içinde geldi paketleme güzeldi ama malum kargo ters düz olmuş sanırım gelirken toprağı biraz dökülmüştü ama sorun teşkil etmiyordu. Firma şikayet bölümünde adı geçiyor fakat bugüne kadar hiç olumsuzluk yaşamadım ne tohumlarda ne de fidelerde benim için mükemmel bir site |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-02-2016
|
Merhabalar ![]() Daha geçen yaz kaktüs ve sukkulent merakına profesyönel anlamda merak salmış biriyim; elimde çok az tür var ama isteğimin sınırı yok ![]() ![]() Bulunduğum ilden dolayı pek kaktüs alma imkanımız yok.Var ise Kayseri'de bildiğiniz yerler çok memnun olurum öğrenmekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 30-08-2011
|
Sayın Lonely. Başlangıç tarihimiz aşağı yukarı aynı sayılır. Ben kaktüsleri mi, dilenme (isteme) ve yer değiştirme (çalma) yöntemi ile çoğaltmaya çalışıyorum. Çünkü burada da büyük marketlerin haricinde başka elde etme yöntemi yok ve onlarda da çok bilinen türlerden başkası bulunmuyor. Tabi silikonla yapıştırma çiçekli olanlar çoğunlukta. Ama vaçgeçmeden yola devam. Başarılı olmanı dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2016
|
Selam arkadaslar.bursada sukulent satan bi yer biliyor musunuz? Yapi marketlerine gittim nilufer ve gecitteki seralar da gittim fakat nisan ayinda diyorlar..kesin sattığını bildiğiniz yer varmı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Ağaç Dostu
|
Ben Bursa'da bulunduğum sırada (2,5 yıl kadar önce) Bauhaus'tan oldukça güzel sukulentler alıyordum. Nispeten Metro'nun yanındaki Koçtaş'ta da oluyordu. İKEA ve onun yanındaki şu an ismini hatırlayamadığım yapı markette bazen bulunuyordu. Eğer şu an bulamamış iseniz Nisan'a az kalmış, biraz bekleyebilirsiniz veya hemen yakınınızda olan Yalova'ya gidebilirsiniz. google'den sera liliput diye ararsanız bulacağınız link ve telefonlar aracılığı ile güzel sukkulent temin edebilirsiniz. Ya da Yalova'da 10-15 kmlik bir güzergah içinde bulunan seraları ve ithalatçı firmaları varsa özel aracınızla gezebilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2008
|
Can tropical succulent. Geniş çeşit var. Çok da güzel fiyatlarıyla katalog hazırlanmış Facebook dan ulaşılabilir. Her yere gönderim var. Katalog (Resimlere tıklayarak fiyat boy ve isimler görülebilir.) https://goo.gl/QW3cb5 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Ağaç Dostu
|
Bursa Bauhaus ta çoğu zaman güzel kaktüsler bulunuyor,Koçtaş takiler pek sağlıklı olmayabiliyor |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-02-2016
|
Sayın Alaoğlu, merhabalar öncelikle. Gerçekten kaktüs edinme ve çeşit bulabilme konusunda çok doğru söylüyorsunuz, çiçeklilere hiç girmiyorum ki yapay çiçek yapıştırılmışları hiç alamıyorum malesef. Çünkü biliyorum ki çıkartsam dahi izi kalacak zamanla formunda... Diğer bahsettiğiniz iki yöntemin ikisini de yapamadım ben ![]() ![]() ![]() ![]() Samimiyetinizin değeri pahal biçilemez nezdimde, çok teşekkürler... Umarım yakın gelecekte çok daha güzel seviyelerde karşılaşırız sizinle tekrar, canı yürekten dilerim bunu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
alışveriş, izmir, kaktüs, sukulent, yardım |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|