![]() |
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
agaclar.net,İzmir 2. Bonsai Atölyesi (5 ocak 2008)
Mehmet bey.İyi Günler, Bilgilendirme toplantısını artık Karşıyaka'da yapalım.Hatta Sevgili Bonsaisan ve siz (gelip gördükten sonra )uygun bulursanız: Benim Bostanlıdaki ,adresinin bulunması çok kolay olan dükkanımda da yapabiliriz(kiraya vermek istemediğimden )çünkü Boş olarak durmaktadır, Daha önce de teklif ettim ,hatta uygun görürseniz ve yer sıkıntısı olursa bütün toplantılarıda orada yapabiliriz ama çaylar şirketten olur. İzmir (Alsancak) 2. Bonsai Atölyesi / 5 ocak 2008 Katılan üyeler: bonsaisan Memet Koyu yeşil jada Penelophe Sisyphos |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-11-2007
|
Bende gelmek istiyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
|
Toplantıda görmeyi isteriz. Başlangıç için havai köklenme zor bir başlangıç olabilir. Daha kolay çalışmalarla başlamak, çalışma hevesini arttıracaktır. İnciraltı'nda üyelerimizden olan bir sera var. Yol üzerinde, İzmir başlıklarından birinde adresine ulaşabilirsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-07-2007
|
******* cok ince bir teklif teşekkür ederiz evet çok güzel olur boylece istenilen sıklıkla buluşup toplantılarımızı yapabiliriz. madem pasta ve çeylar var eh bendende cincibir gazozu olsun |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Teşekkür ederim sevgili Penelophe ,sevgili bonzaisan,sevgili jada ve diğer arkadaşlar. Mehmet beyle ve Orçun beyle görüştüm ve dükkanı bir görmelerini ve gelen arkadaşları bazı konforlarının sağlanması için araştıma yapalım istiyorum .Bu günlerde Orçun bey ve Mehmet bey le buluşalım. Eğer kabul ederlerse :her zaman için müsait olan yeni yerimizde faaliyete başlıyabiliriz. Salamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
|
Görüldüğü üzere, yılan hikayesine dönen Karşıyaka çalışmamızın adını değiştirdik. Cumartesi saat bir de bonsaisan'ın stüdyosunda olacağız. Diğer başlıkta da ( İzmir atölye çalışmaları )bir duyuru yapmıştım. Saat 13.00 da orada olacağız. İki hederanın biçimlendirmesi çalışması yapacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
|
Yeni yılın ilk toplantısı ve ben gelemiyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Üzüldüm şimdi arkadaşım nedenmi burada kara ağaçları mandalar çğniyor hep eziyorda ondan |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Evet sevgili İzmirli bonsai severler heyecanınızdan anlaşıldığı üzere ve aldığım telefonlar sonucunda yarın saat 13:00 alsancak studyomda bir buluşma gerekleşeçek. Yer ayruntıları için footğrafa bakın. ![]() alsancak iskelesini arkanıza aldıgınızda karşısında ki sokak degıl o sokagın solunda kalan sokadan içeriye doğru ilerleyin. Sokağın bitiminde solda geçit merketi göreçeksiniz. düz devam edin.Sağda eski binayı ve onun yanıda ki beyaz renkli cumbalı üzerinde KÜF yazan binayı geçtikden sonra sağda sarı tonda kapısı ferforje siyah demir olan aparmandan içeri girin ve 3. kata çıkın kahve rengi çelik kapı bonsai buluşması için açık bir şekide sizleri bekliyor. İletişim için 0532 681 80 18 cep teli aradığınızda sizi karşılarım Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Yeni Üye
|
Yarın o saatlerde fuarda bir işim var. Ordan sonra biraz gecikmeli olsa da gelmeye çalışacağım. sanırım saat 2-3 gibi orda olabilirim. Çalışma kaç saat sürer? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye
|
tamam ozaman gecikmelide olsa geliyorum ![]() ![]() aramızda fidancılıkla uğraşanlar varsa ve bana bir karaağaç veya zeytin fidanı getirebilirlerse çok sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-07-2007
|
güzel bir buluşmaydı çok keyifli geçti resimler eklenince sizde görüceksinizki süper 2 çalışma yapıldı itraf edeyimki koyuyeşil çalışması daha hoş oldu mehmet usta alınma ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Çok keyifli, öğretici bir çalışma oldu. Sevgili Orçun, bıkmadan, usanmadan anlattı ve uyguladı. Her iki çalışma da çok güzel oldu. Koyu Yeşil'in çalışmasında birçoğumuzun gözü kaldı. ![]() Yeni üye olan arkadaşımız Sisyphos da aramızdaydı. Kütahya'dan gelen Yılmaz bey de kısa süreliğinede olsa aramıza katıldı. Koyu Yeşil'e harika keki için ve sevgili Bonsaisan'a değerli anlatımı için çok teşekkür ederim.. Fotoğrafları nereye yükleyeceğiz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye
|
Atölye çalışması için herkese çok teşekkür ediyorum. Çok faydalı oldu. Son üye olarak izlenimlerimi hemen aktarayımki benden sonra çalışmalara yeni katılacak arkadaşlarımıza kolaylık olsun. 1)Adres aynı anladığınız gibi. Zillerde şizofreni derneği yazısını görünce ben şizofrenmiyim diye kendinizden kuşkulanmayın. O zilin bir üstündeki zile basın ve içeri girin. 2)Herkes çok sıcak (bunun için ayrıca teşekkür ederim).Tanışma konusunda probleminiz olmasın. Çok şey öğreneceksiniz emin olun. 3)Sigara içiyorsanız bekleyin. Hemen bir tane yakmayın. Yoksa bir heykeltraşın kötü bakışlarına maruz kalabilirsiniz. ![]() 4)Çalışma bitimine kadar arka tarafa gitmeyin. Gitmeyin! Yoksa bonsaisan ustanın bonsailerini görüp büyülenebilirsiniz. Böylece çalışmanın geri kalanından hiçbirşey anlamayabilirsiniz. 5)Gelirken mutlaka kek mek bişiler getirin. (ellerinize sağlık kek çok güzeldi) 6)Bonsainizin olması pek bişi değiştirmiyormuş. Öğrendiklerim sayesinde şimdi yapıcaklarımdan daha eminim. Atölye çalışması için herkese çok çok teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|