![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşların da belirttiği gibi çok faydalı bir çalışma oldu. Sevgili Bonsaisan'a evsahipliği, sabrı ve bize aktardığı değerli bilgiler için bir kez daha teşekkür ediyorum. Saat 14.00'de başlayan çalışmamız 18.00 gibi bitti. Bonsaisan gerçekten çok güzel iki hedera şekillendirdi bizler için. Yanlış anlaşılma olmasın biz sadece çıraklık yaptık ![]() Bonsaisan sayesinde canlı bir tablom oldu. Mecbur olmasam gözümün önünden hiç ayırmamak için salonun başköşesine koyacağım. Ama malumunuz, balkona yerleştirmek gerekiyor malesef ![]() Umarım grubumuzun sayısı artar ve bu atölye çalışmalarını belli bir rutin ile gerçekleştirme şansımız olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
agaclar.net
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Neşeli, sohbeti bol bir toplantı oldu. iki hedera bir kartopu üzerinde çalıştık. Bonsaisanın enerjisi için çok teşekkürler biz seyrettik. O bizim fidanlarımız üzerinde çalıştı. Biz de kahve içerken ilgilendik. Yani çok yorulduk bugün. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-07-2007
|
eee resimleri ekleyen yokmu? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflar eklenirken bende bu gün yaptığımız çalışmayı ekleyim dedim. Bu günkü çalışma sayın moderatörümüz Mehmet ve üyelerimizden koyuyeşil'in hederalarını tanuki uygulamasını kullanarak bir bonsai çalışması yaptık. Çalışmada kullanılan hedera fidanı. ![]() Tanuki için Sayın Koyuyeşilin uzun ve dikkatli arayışları sonucu bulduğu bir ölü ağaç gövdesi. Ve ben dramel kullanarak gövdede bir oluk açıyorum. ![]() ![]() Hederayı açmış olduğumuz oluk içine doğru yerleştirme aşaması. ![]() Oluk içine yerleştirilen gövdenin olukda sabit kalması için kullanılan raptiyeler. ![]() Ve sonunda Sayın Koyuyeşile ait hedera Tanukisi'nin tamamlanmış hali. ![]() Ve bu çalışmada Sayın moderatörümüz Mehmet in Tanuki Hederası. ![]() Bir başka "agaclar.net" İzmir toplantısında siz değerli Bonsai Dostları ile buluşmak üzere. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-06-2007
|
Herkese selamlar,,, Uzun süredir siteye göz atamadım ve bunun cezası olarak bu atölye çalımasını kaçırdım : ( Bir sonraki çalışmada mutlaka olmak istiyorum... Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-02-2007
|
Çok güzel çalışmalar emeklerinize teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-03-2008
|
*** arkadaslar ben ızmırden burhan uzun zamandır bonsailere ılgım var ama bı kurs bulamadım sızın bıldıgınız varmı **** sıtemızın kursları varmı varsa ne zaman baslar bana yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler Düzenleyen bonsaimen : 16-04-2008 saat 02:06 Neden: yazım hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|