![]() |
|
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
agaclar.net,İzmir 20. bonsai atölyesi Urla 27 şubat pazar
Önceden programladığımz atölye çalışmalarımızdan birini daha Urla'da Çuha Peyzaj'da yapacağız. Programımıza göre bu ay konumuz süpürge tarzı, aşılama, aşı teknikleri büyük ağaçları kısaltma, şekillendirme, kuru gövde üzerine olacak. Çuha peyzaj, Urla- Çeşme yolu üzerinde, Urla kavşağına gelmeden önce sağda. Arkadaşlar kendi fidanlarıyla gelebilirler. Fidanlıkta fidan alma şansı olabilir. Yeni başlayacak olanlar fidan seçme konusunda da yardım edebilirim. Dolmuşla gelecek olanlar benle iletişime geçerlerse, arabayla gelecek olan arkadaşlar onları alabilir. Bunu dışında Balıklıova ve Gülbahçe dolmuşları fidancının önünden geçiyor. Hafta sonu bu güzegahta Urla dolmuşu yok. Değerli bonsai dostları Mehmet Kardeşimizin Eğitim Çalışması yapacağı noktayı Tam olarak doğru şekilde ulaşmanız için Haritayı düzenliyorum. 001.jpg 002.jpg 003.jpg 004.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2009
|
Sizlerle ve Bonsai ile tanışmak istiyoruz ![]() mmavi(2 kişi) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2007
|
Merhaba; Çuha Peysaj'ın yerini Google'dan harita olarak buraya koyarsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-08-2007
|
Teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-05-2009
|
Bende şehir dışında olacağımdan, bu toplantıya katılamıyacağım üzgünüm. Sizlere iyi çalışmalar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2011
|
Herkese Merhaba, Ağaçlar.net te yeni olduğum gibi, Bonsai konusunda da çok cahilim. Öğrenmek için bir yerlerden başlamak için eşimle birlikte katılmak istiyoruz. Acaba bu atölye çalışması bize biraz ağır mı gelir emin değilim. Aynı zamanda grubun hızını da yavaşlatmak istemiyorum. Affınıza sığınarak atölye çalışmasının ücreti konusunda bilgilendirmenizi rica ederim. Saygılarımla, Turker Erinç |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-12-2006
|
Eğitimler ücretsizdir.Aynı zamanda kimse size bizi yavaşlatacaksınız gelmeyin diye bir şey demez.Merak etmeyin.Eşiniz ile birlikte gönül rahatlığıyla katılabilirsiniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
|
Evet eğitim çalışmalarımız hep ücretsiz. Yeni başlayacaklar için her konuyu yeni baştan anlatmak bize hiç bir zaman sıkıntı yaratmıyor. Zaten amacımız her toplantıda yeni başlayanların daha çok olmasını sağlamak. Pazar günü bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
şehir dışında olacagım için gelemeyecegim ![]() mehmet abi (x) işaretli yerde bir hazine bulacakmışcasına bir harita vermişsin ![]() tabi konu bonsai olunca bir küp altın misali geliyor bize iyi çalışmalar hepinize |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 13-01-2011
|
İnsanı teşvik eden desteğinizden dolayı çok teşekkürler. Çok heyecanlandım. ![]() Pazar günü görüşmek üzere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
cihan_as, Abi bisiklet ile yağmuru var çamuru var. Bir terslik olmaz ise seni belirli bir noktadan alırız. mesafe senin evden çok uzak. Daha önceki toplantılarda Narlıdere ye kadar gelmiştin abi bu mesafe uzak kan ter içinde kalırsın. Bir formul buluruz sana |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-03-2006
|
Bonsaisan çok teşekkür ediyorum. Pazar günü hava yagışlı olursa siznle urlaya giderim. Urla dönüşüm hava karardıgı için bisiklet ile zor olacagından bisikletle gelmekten vaz geçtim. pazar günü için yeğenimin motorsikletini alacagım onula gelmeyi düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
Bir Aksilik Olmazsa Bende Gelmek İsterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Oldukça güzel bir atölye çalışması gerçekleştirdik, Orçun ulmus'unun dallarını telledi, Nail zeytinini budayarak telledi ve Mehmet üyelere aşılama ve süpürge tarzı konusunda uygulamalı bilgiler verdi. Cihan As dostumuz motosikletiyle Altındağ'dan aramıza katılması ise ayrı bir keyif verdi. a1.jpg a2.jpg a3.jpg a4.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
|
Başka ülkelerde bu işler nasıl oluyor diye, yabancı ülkelerde bu tür çalışmalar nasıl oluyor diye çok fazla bakarım. Katılımcıların çoğunluğu erkek olur. Bizim çalışmalarda bu genel durumun tersi oluyor. Kadın katılımcılarımız başka ülkelerden yüksek. Bu bana oldukça ilginç geliyor. Sanırım daha renkli bir dağılım içeriyor ülkemizde bonsai merakı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|