![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
agaclar.net,İzmir 15. Bonsai Atölye Çalışması, Karşıyaka (18 Nisan 2010)
18 Nisan pazar günü saat 12.00 da bonsai toplantımız var. Karşıyaka'lı arkadaşları ve İzmir'li bonsaiseverleri bekliyoruz. Üçüncü toplantımızda bonsaiyi yakında tanıyıp varsa fidanlar üzerinde çalışmalar yapacağız. Ayrıca hazır alınan bonsaiierin genel bakımı konusunda konuşacağız. Arkadaşlar kendi fidanlarıyla gelirlerse çalışmamız daha renkli olacaktır. Adres: Ziya Gökalp Kültür Merkezi Adres: K.M. Anadolu Cad. No:329 Soğukkuyu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Güzel ve keyifli bir toplatı olduğu kesin ketılımcı dostlar birşeyler yazmamış ama ben hem yazıp hemnde fotoğraf ekleyeyim dedim. Bu arada Geçen toplantımızda(İzmir 11. Bonsai Atölye Çalışması, Karşıyaka (31 ocak 2010) Mehmet Ve yayla Boztaş REsim atölyesinde bir cotonaster şekilendirmiştik. O cotonasterin geldi güzel şekil çok hoş olmuş. Önce o cotonastere ait görseller. 006.jpg 003.jpg <Ve toplu fotoğraflar 001.jpg 004.jpg 005.jpg Katılan herkeze teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkürler. Öğrenme konusnda gelişmeler beni çok sevindiriyor. Doğru yol gösterimin sonuçlarını hızla bir şekilde kullanıldığınınz bir kanıtı gecen toplantıda Sayın mehmet boztaş ait cotonaster fidanı üzerinde yaptığımız shohin bonsai uygulaması güzel sonuç vererek gelişmeye devam ediyor. BU sevindirici. Umuyorum ki her toplantıda böyle katılımlar olup kendi ağaçları üzerinde denelemer yaparak daha başarılı ve daha güzel bonsai sahip olaclarına inanıyorum. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2009
|
Verilen bilgiler için teşekkürler.Orçun bey eşi ve mehmet bey toplantıya katılanlara gerekli yardımı yaptılar .İlgilerinden dolayı ayrıca teşekkür ederim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|