![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
agaclar.net,İzmir 14. Bonsai Atölye Çalışması, Karşıyaka (4 Nisan 2010)
4 Nisan pazar günü saat 11.00 da bonsai toplantımız var. Karşıyakalı arkadaşları ve İzmir'li bonsai severleri bekliyoruz. İkinci toplantımızda fidanlar üzerinde çalışmalar yapacağız. Arkadaşlar kendi fidanlarıyla gelirlerse çalışmamız daha renkli olacaktır. Adres: Ziya Gökalp Kültür Merkezi Adres: K.M. Anadolu Cad. No:329 Soğukkuyu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 24-03-2009
|
Katiller bende geliyorum.........
bonsaisan ayıptır söylemesi bende geliyorum yarın şey bugün işkenceden bayağı hoşlanmaya başladım mazoşist miyim neyim bakalım kimler gelecek işkence seansına görüşmek ümidiyle hoşçakalın Yunus Naci KOÇ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Evet fotoğrafları ekleyim dedim gelen tüm dostlara teşekkürler. Benim için çok keyifli saatlerdi. Şİmdien belirtek isterim salon 200 kişilik bir salon ve her konuda harika Karşıyaka Belediyesine buradan tekrar teşekkür etmek istiyorum. Çalışmamızda Sayın Kalanbaklıya ait bşir alıç ağaçı üzrinde görsel bir şekil belirledik kendisi ile yaptığımız karşılıklı görüş sonucnda ön yüzü ve ileride ki görsel formu üzerine bol bol konuştuk. Ben ise eski bir ficus retusa bonsai in saksı değişimini geröekleştirdim. Ayrıca 2007 yılında ki İLk atölye çalışmasında sabin ardıçımı da getirdim. Güzel bir gündü Yunus Abi sanada çok teşekküler Kuramiyeler için. Kalanbaklı ve ailesi ve eşimde bu güzel çalışmada bizlerden desteklerini eksik etmediler. Şİmdi de fotoğraflar. Urla gibi çok uzak bir mesefeden teşrif eden kalanbaklı ve ailesi ve Yine üçkuyalardan Yunus abi ...... Ve tabi ki eşim.... 001iz.jpg 002iz.jpg Kalanbaklı alışö bonsai adayını budarken. 003iz.jpg Bonsai lerin ve adayların arkasında bir bakış.... 004iz.jpg Bonsai ve aday fidanlar. 005iz.jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dostlar, ficus retusa üzerinde bonsaisan' nın saksı değişim çalışması, Resim 011 (550 x 413).jpg Resim 014 (550 x 413).jpg Resim 015 (550 x 413).jpg Resim 018 (550 x 413).jpg |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Ficus retusa saksı değişimi için deyat kareleri için teşkkürederim. Ficusta estetiği ve dengeyi oluşturmak adına ve ornalmadıkı ufaktmayı sergilemek adına saksıyı değiştirdik ve görsel denge için ufak bir üçgen taş kulandık. Şİmdi bahar yeni saksı ve toprak değişimine ficus hızlı bir yaprak gelişimi göstereçek bunun için uygun besin programı uyglamaya başladım bile. Gelişme karelerini yaınlıyaçağım bu ficus 2007 yılında beri bende çok badireler atlattı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
ah ah şu sınavlar yüzünden hayattan bir türlü zevk alamıyorum .internete giremeyip ders çalışınca böyle habersiz kalıyorsun. birde internet kötüdür ders çalış derler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 28-09-2009
|
sevgili bonzaisan ben yeni bir üyenizim ve bonsaiye merak sardım ve çok ilgimi çekti. toplantınızdan biraz geç haberim oldu ve çok üzüldüm bir daha ki toplantınız ne zaman olur acaba sitenizi her zaman takip edemiyorum bundan sonra daha sık takip etmeye çalışırım ancak başka bir yolla haber almamız mümkün değil mi? sevgiler jandark. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|