![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
![]() |
#1 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
agaclar.net,İzmir 11. Bonsai Atölye Çalışması, Karşıyaka (31 ocak 2010)
Karşıyaka'da, Üyelerimizden Yayla Boztaş'ın Resim atölyesinde, bonsai çalışması yapacağız. Karşıyakalı üyelerimizi sohbete katılmak için de bekliyoruz. Tarih: 31 Ocak 2010 pazar saat:13.00 Adres: 1671 sokak no:146 emek apartmanı D/1 Girne. Ayrıntılı bir harita da ekleyeceğiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-11-2008
|
Selamlar, Sanırım bir sene oldu, buraya katılalı o zamanlar ne bir bonsaim vardı ne bir fidem, okudum ettim bunca zaman, o zamanlar cumartesi çalışıyordum ve cumartesi toplantılarına katılmamıştım, inşallah bu toplantıya katılacağım, Saygılarımla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
Giriş Tarihi: 05-05-2007
|
Sevgili memet toplantı haberine çok sevindim herhalde ilk gelenlerden birisi olacağım çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
bucalılarda katılabiliyormu yoksa sadece karşıyakalı bonzaicilere özel bir çalışma olacak ![]() ama ben yinede gelirim bir günlük dahi olsa karşıyakalı oluruz bonzai aşkına (kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf )böylemi söyleniyordu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Memet bey bonsai sevdalısı olmasakda katılabilirmiyiz sohbete yoksa sadece bonsai severlermi gelsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kalambaklı Size göre ters olabilir ama daha önceki bonsai ve bitki toplantısı karşıyaka fidanlığında olmuştu bir haylide katılan olmuştu yani bu taraftada bonsai sevenler ve bitki sevenler var. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Saygılarımla, |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaçsever
|
4 tane ağaç aldım ellemedim daha, dedim önce toplantılardan birine katılayım, sonra başlarım kesmeye biçmeye ![]() Bu arada okumadığım forum konusu da kalmadı, bu toplantıda okuduklarımdan kalan soruları sorma fırsatı bulabilirim diye düşünüyorum. Toplantı için herhangibir ücret talep etmediğinizi görüyorum en azından gelirken bişeyler getirsek **** bu konuda düşünceleriniz var ise ona görede haraket edebiliriz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-06-2006
|
Sohpet köşesi mi var ? Tamam ... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-06-2009
|
Yanımızda Bonsai getirmek zorunlu mu? Birde adresten aklıma gelen toplanılan yerin ev olduğu kanısına kapıldım... Ben kurabiye severim... Kurabiye çay gibi ekstralar olucak mı? Çok şeymi istedim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dükkan sizi şaşırtmasın, hemen dükkanın yanından kırmızı beyaz tenteli yerde giriş kapısı var. Apartmanın girişte arka dairesi.Üst kata çıkılmıyor. Zilde Mehmet Boztaş yazıyor.Biz sizi bekler olacağız, Görüşmek üzere. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Sayın köknar BUyrun bekleriz. Evet bonsai dostları yarın ki toplantıya kimler tam olarak katılabileçek buraya yazarlar ise Katılım sayısını üç aşağı beş ukarı bilir.Oturma yerlerini ona göre tasarlarız. Kendi bitkilerinizi getire bilir hazır satın aldığınız bonsaileri getire bilirsiniz. Unutmayın uygulamalar kısmı sizlere ait. KEndi fidanlarınız üzerinde kendinizin tecrübe kazanması kadar keyifli bir şey yoktur. Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaçsever
|
bonsaisan ben ve kız arkadaşım ile beraber geliyoruz inşallah yarın, Bu toplantıya kadar işlem yapmamaya karar verdiğim bir kaç fidan var, siz yazdınız madem bende bu fidanlardan birisini getireyim Getireceğim fidan kartopu, bilmiyorum uygunmudur ancak bonsai saksım mevcut değil, o yüzden uygulama yaptıktan sonra ne yaparız bilmiyorum, ayrıca herhangibir budama kesme ile ilgili birşey yok bende, bu toplantıya gelmeden herhangibir alışveriş yapmadım Yukarıda yazdığım konularda nasıl bir yol izleyeceğiz, yardımcı olursanız sevinirim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Bonsaisan Bu güzel eğitim için zaman ayırdığınız ve verdiğiniz tüm bilgiler için çok teşekkür ederim. Bitkiler ile ilgili her ne kadar bilgimiz olsa da bonsai disiplini ve ruhu çok farklı bir konu. Türkiye'de bonsaiye başlanacak yegane yer sizin eğitimleriniz ve atölye çalışmalarınız. Verdiğiniz tüm bilgiler, ipuçları birbirinden değerliydi. Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Tüm katılan bonsai dostlarına teşekkürederiz. Elimizden geldiğince bonsai konusundaki bilgi ve tecrübeleri aktarmaya çalıştım. Öncelikle mehmet kardeşimin göstermiş olduğu caba alaka ve ilgi için ayrıca bize atölyelerinin kapılarını açan değerli mehmet ve yayla boztaş'a da tekrardan teşekkürlerimi sunarım. Umuyorum ki bonsai konusunda aydınlata bildiğim kadar sizleri aydınlata bilmişimdir . Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Başta bu toplantıyı organize eden sevgili memet' e sonra bize kapılarını acan güzel ikramlar hazırlayan ve sunan yayla boztaş hanımefendiye ve sevgili eşi mehmet beye birbirinden önemli bilgiler veren sayın bonsaisan' a çok, çok teşekkür ederim. Bonsai atölye çalışması eğitimi almadan bonsai ye başlamak ve onu yaşatmanın çok zor olduğunu eğitim sonrası öğrendim. Budama, telleme, kök budama ve saksı değiştirme eğitimi çok güzel ve faydalı idi. En kısa zamanda elimde uzun süredir bulunan sakız ağacın da denemelere başlıyacağım inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
agaclar.net
|
Kimler katıldı, bir liste yazmamışsınız... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Malina Pazar günkü toplantımıza Dilaver Kaplan,Selçuk Numanoğlu,Birol Kocabaş, Nafiye ve İsmet Cantekin, Nail Sarı, Nuri Köseler,BoranSal Hanife Baytak, Hakan Büyüktaş ve eşi ( Adını yazmamış, bağışlasın) Fevzi Biçer, Ekin Boztaş, Mehmet Boztaş ve tabii ki, düzenleyicimiz Mehmet Bey katıldılar. Sevgili Orçun bilgilerini ve becerisini büyük bir cömertlikle bizesundu. kendi adıma zevkli, güzel bir paylaşım yaşadık. , Bonsai konusunda becerili olamayacağımı düşünsem de,genel kül- türünü edinip yapılanları izlemek çok güzel. Emeği geçen, katılan bütün arkadaşlara ve ağaçlar.net'e teşek- kürler. Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Değerli dostum, sürücü belgemi kaybettiğimden dolayı gelemedim, çünkü yağmur fazlaca yağıyordu ve otobüsle cesaret edemedim. Saygı ve sevgilerimle, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|