![]() |
|
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2007
|
dört fidan da çalışma yapmıştık benim fidan unutulmuş ![]() ![]() çok güzel bir pazar geçirdim herkese çok teşekkür ederim. gitmişken Urla'**** budamalardan arta kalanlarla ufak bir tekne bıraktık ![]() fotografları umarım ekleye bilmişimdir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Alıntı:
Benim foruma girdiğimden beri katılamadığım ilk toplantı oldu sağlık olsun, bir dahakine inşallah, da bizleri yani karşıdan gelen arkadaşları unutmayın lütfen. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2009
|
Sizede iyi akşamlar sevgili Kalambaklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
25.10.2009 tarhli toplantı
Yapmış oldugumuz toplantı benim açımdan çok vermli geçti.Emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.Orçun beyin derin bilgisi,Mehmet beyin örgütleme yetenegi ve kalambaklının müthiş enerjisi sayesinde çok şey ögrendim.Örnegin önce telleme yapacagımız dalı iki elimzle tutup hafifçe saga büküp biraz beklemek aynı işlemi sola bükerek tekrarlamak. Bu işlem dalın esneyerek kırılmasını önlüyor. Aşagıdaki fotografta Kalambaklı arkadaşımız fidesini bonsaiye enerjini aktararak güzel bir çalışma yapıyor. Saygı dolu sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-11-2009
|
Bir sonraki İzmir bonsai atölyesi
Herkese merhabalar, Ben yeni bir üyeyim. ![]() Herkese iyi bir hafta ve kolaylıklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-10-2009
|
sayın kalambaklı,acaba o fidanın cinsi nedir?ben de merzarlıklara dikilen "mersin" denen bitkiyle çalışma yapabilirmiyim.selamlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-01-2010
|
manisadan arkadaşlar var mı acaba böyle atelye çalışmalarınıza katılan.acil bu işlerle ilgili manisadan arkadaş bulmalıyım..tek başıma kaldım valla koca manisada.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
sayın Enginer uzak yerde degilsiniz herzaman beraber olabiliriz.Havalrın uygun oldugu zaman İzmirdeki arkadaşlarla birlikte sultan yaylasındaki kiraz bahçesine gitmeyi düşünüyoruz.Katılırsanız tanışırız. Saygı dolu sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Yeni Üye
|
bu kadar kısa sürede cevap aldığım için çok memnun oldum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Yeni Üye
|
bonsaiyi sevmek ne kelime;tutuldum kaldım...acayip bi hastalık gibi,yeni yeni başlıyorum ama;sanki uzak bi yolculuk,serüven olacak gibi.gerçekten heyecan verici...inşallah bu heyecanımız hiç bitmez.... ![]() Bendende size saygılar ve sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|