agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 05-05-2008, 21:15   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,244
Galeri: 88
Sebahattin Sargın

Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?

2006 yılının son ayı olan aralık ayındaydık, endemik bitkiler hakkında araştırma yaparken karşıma sürekli agaclar.net çıkıyordu. Bir de Selahattin Hocamın bu siteye üye olduğunu fark edince ben de üye olayım dedim. Bir üye oldum bir daha bırakamadım.

Burada neler öğrendiniz?

Öğrendiklerim saymakla bitmez vallahi, bitkiler ve ağaçlar hakkında çok şey öğrendim. Artık çevremdeki ağaçları ve bitkiler tanımlıya biliyorum. Bitkilerin bakımları, tohum çimlendirme, çelik alma vb. konularda çok güzel bilgiler edindim. Hep ilgi duyduğum bonsai konusunda buradaki hocalarımızdan çok güzel bilgiler edindim fakat hala uygulamaya geçemedim.

Burada bir genç olarak insan ilişkileri konusunda önemli tecrübeler edindim. Farklı kişilikteki insanlar ile tanıştım, gerekli yerde tartışmayı gerekli yerde tebrik edip geri çekilmeyi öğrendim. Daha bir sürü şey öğrendim agaclar.netten….

Diğer üyeler sizden neler öğrendi?

Sitede şimdiye kadar mutfak bölümünde yararlı başlıklar açtığımı düşünüyorum. Gıda Teknolojisi okuduğum için elimden geldiği kadar öğrendiklerimi arkadaşlarım ile paylaşmaya çalıştım. Aslında bu soruyu arkadaşlarımı cevaplasa daha iyi olacak. Benden bir şeyler öğrenen var mı arkadaşlar?

Sizi tanıyalım.

7 Şubat 1990 Bursa/Mudanya’da doğdum. Anne tarafım Karadenizli, baba tarafım ise Mudanyalı. İki tarafın kültürü ile büyütüldüm, baba tarafım son derece disiplinli ve sertti. Fazla şaka yapılmaz seviyeli olunurdu hep, ama anne tarafım ise tam tersi idi. Çok komik ve şakacı insanlardı beni gülmekten öldürürlerdi. İki tarafın kültürü ile büyüdüm anlayacağınız. Bu benim için çok yararlı oldu.

Yaşıtlarıma göre bazı yönlerde hep farklı oldum, politika ile yoğun bir şekilde ilgilendim. Özgür düşünceden yana oldum ve bunu hep savundum. Şu anda Bursa Tarım Meslek Lisesinde okumaktayım, alanım gıda teknolojisi, son sınıf öğrencisiyim. Sıradan, sevecen bir Türk genciyim.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?

Okulum tam gün olduğu için okuldan gelince ve hafta sonları boş olduğumda bitkilerim ile ilgileniyorum. Mutlaka her akşam kontrol ederim ne var ne yok diye. İlgisizlik hoşlarına gitmiyor bizim çocukların.

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Sitenin enlerinin seçilmesini çok isterdim. En faal üye, en çok yazan üye filan güzel bir etkinlik olurdu. Başka bir yönde eksiklik görmüyorum, sitemizde her yönden tamam bence. Zaten eksik gördüğümüz yerlerde yönetime koşuyoruz hemen.

Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?

Yeni gelen diğer üyeleri ilk önce forumu güzelce bir okusunlar ondan sonra yazmaya başlarsalar daha iyi olur herkes için. Sitemizin kurallarına uymaları da en önemli olanlardan biri tabii ki. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sadece.

Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?

Olumlu yönde etkiliyor tabii ki de. Onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum, hele tohum çimlendirmek çok ayrı bir zevk zaten. Genellikle bütün türler ile ilgileniyorum, elimden geldiği kadar her konuda bilgim olsun istiyorum. Etoburlar, iğne yapraklılar, orkideler ve salon çiçekleri hariç bütün türler ile fazlası ile ilgileniyorum.

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?

Bu konuda arkadaşlarımın anılarını büyük bir zevk ile okudum, bazılarına çok güldüm. Benim de bir tanecik çok komik olmayan bir anım var. Bitkiler ile yeni yeni ilgilenmeye başlıyorum. Şimdi ne olduğunu hatırlamıyorum ama bir tohum ekmiştim. Bekledim bekledim çıkmadı yahu, ben de karıştırdım buldum tohumu. Filizlenmişti aa dedim bunu ters ekmişim kökü yukarı çıkıyor. Meğerse zavallımı doğru ekmişim ama yanlış anlamışım, tekrardan ters çevirdim. Tabi bekle bekle gene çıkmıyor sonra Selahattin Hocama anlattım durumu o da böyle böyle dedi bana. Sonradan çok gülmüştüm kendime...

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?

Buraya katıldıktan sonra bitkiler ile daha çok ilgilenmeye başladım, dolayısı ile çok büyük olmasa da bir takım değişiklikler oldu. Amam bunlarda çok küçük şeyler oldu hep.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?

Bursa ekibinin toplantılarını elimden geldiği kadar organize etmeye çalıştım. Her zaman bu toplantıların olmasından yana oldum. Çünkü sitede yazıştığınız insanları yakından görmek ve tanımak çok iyi oluyor. Tanıdıktan sonra tekrar yazışmak farklı bir duygu oluyor.

İstanbul, Yalova ve bizim Bursa ekibin toplantılarına katıldım. Bu toplantılarda arkadaşlarımız ile samimiyetimizi arttırıp bağlarımızı sıkılaştırdık. İmkanı olan herkes mutlaka katılması çok sıcak ve samimi bir ortam oluşuyor toplantıda. Diğer ekipleri de toplantı konusunda canlandırmaya çalıştım, katılamasak bile fotoğraflar aracı ile arkadaşlarımı tanıyoruz. Bu çok güzel oluyor.

Güler Hanımın bahçesinde ki toplantı mesela çok güzel geçecek adım gibi eminim. İmkanı ve vakti olan herkes katılmalı diye düşünüyorum.

Şimdiye kadar katıldığınız en güzel toplantı hangisi ise derseniz, tabi ki geçen yaz Kafe Krepende yaptığımız toplantı idi. Çok güzel geçmişti hala aklımda, inşallah bu yazda tekrarlanır. Bu çağrımı Sevgili Çekirdek ve Güler Hanım duysunlar

Katılmadığım bir tek İzmir ve Ankara ekibi toplantıları kaldı, inşallah kısmet olurda onlara da katılabilirim.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?

Ne yazık ki elimde kitap olarak bir kaynak yok, hep internetten yararlandım araştırma yaparken.

Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?

Ben bu konuda ilk önce büyüklerimizi örnek gösterebilirim. Dedelerimiz, nenelerimiz doğaya karşı hep saygılı olmuşlardır. Aldıklarının karşılığını hep vermişlerdir. O yüzden onlar ilk örnek aldığım kişilerdir.

Diğer bir örnek aldığım kişi de Selahattin Hocamdır. Geçen yaz Uludağ'a yürüyüşe çıktığımızda hocam yediği eriklerin çekirdeklerini toprağa ekmişti hep. Biz olsak yer bir köşeye atardık, hocamın bu hareketi çok dikkatimi çekmişti. Hocamı yakından tanırım her zaman bitkilere saygı ve büyük ilgi duymuştur. Benim için çok önemli bir örnektir hocam.

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?

Değişik bir çok foruma üyeyim, agaclar.neti onlardan ayıran en büyük özellik bağımlılık yapması Agaclar.nette olan saygı, samimiyet ve disiplin başka hiçbir forumda yok. Burada insanlar aile gibiler, bir bilerine güvenebiliyorlar.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Bursa tarım meslek lisesinde okuyorum fakat alanım gıda teknolojisi. Bitkiler konusunda eğitim almadım ama almak isterdim. Tabi bu süreden sonra imkansız artık hobi düzeyinde kendimi geliştirmeye çalışacağım.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?

Çoğunu sanırım sitemize ayırıyorum, internete her girdiğimde ilk açtığım yer agaclar.net oluyor. Dediğim gibi sitemiz bağımlılık yapıyor.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?


Politika ve psikoloji en başta gelenler. Bu ikisi çok ilgimi çekiyor bu konuda yazılar okumayı çok seviyorum. Müzik ile ilgileniyorum tabi sadece dinleyici düzeyinde. Farklı yerlere gitmeyi çok seviyorum, tabi şimdiye kadar bu imkana çok sahip olmadım ama olsun. Kendi kazancım olunca olacak kısmetse o da.

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?

Çok defa katıldım, çok güzel bir etkinlik. İnsanların yetiştirdiklerini ve ellerinde olanlarını dostları ile paylaşması çok güzel. Hele o aldıkları tohumları çimlendirdiklerinde yaşadıkları duygu ise bambaşka

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?

Güler Hanım: Enerjisine ve samimiyetine bayılıyorum, çok iyi biri. Yakında tanıyınca daha bir sevdiğim Dünya tatlısı bir insan. Bahçesinden elde ettiği tecrübe ile engin bir bilgiye sahip.

Adabayrakoğlu: O benim canım ablamdır, yazmaz ama gizli bir çiçek deposudur o. Foruma ilk geldiğim günlerde sıcak kanlılığı ile bana çok yardımcı oldu. Onun yardım severliği beni çok olumlu yönde etkiliyor.

Mine Pakkaner: Hayatımda hiç bu kadar seviyeli aynı zamanda bir o kadar sevecen biri hiç görmemiştim. Mine Hanımın engin bilgisine hayranım hiç bıkmadan usanmadan sorularımızı cevaplıyor.

Preacox: Gizliden gizli den takip ettiğim üyelerimizden biri, onu özellikle tartışma içerikli yazılarını okumak çok hoşuma gidiyor. Yazılarında çok farklı bir taraf var ilgimi çeken.

Aslında üyelerimizin hepsinden beni etkileyen olumlu bir yön var. Üyelerimizin hepsi birbirinden değerli benim için.

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?

Ne yazık ki herhangi bir sivil toplum örgütüne üye değilim.

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?

Daha önce hiç katılmadım ama eğer böyle bir şey yakınlarımda olsaydı katılırdım. İmza kampanyalarına çok defa katılmıştım. Katılmak tabi ki gerekiyor bazı konulara sesimizi çıkartmadığımız ve toplum olarak tepki vermediğimiz için duyarsızlaştık maalesef.

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?

Tabii ki yeterli değil, Rtük bu konuda kanallara zorunluluk getirmeli. TV ve radyolar bu konuda çeşitli yayınlar yaparak halkımızı bilinçlendirmeli. Bu konuda onlara çok büyük görevler düşüyor.

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Şehirde yaşayanlar ve imkanı olanlar çok güzel bir çalışma bence. Şehrin karmaşasından kaçıp orada bitkiler ile ilgilenmek insanı çok rahatlatacaktır. Bizimde bir hobi bahçemiz vardı agaclar.net olarak, ne oldu acaba?

Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz;

ağaç: Akça Ağaçlar
çiçek: Passiflora
kitap: Secret/ Rhonda Bryne
şarkı: Zombie/ The cranberries
müzik grubu: Evanescence
müzik sanatçısı: Angela Gossow
ressam: Fikret Mualla
şair: Cahit Sıtkı Tarancı
film: Elizabeth
web sitesi: agaclar.net

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 21:29   #2
Ağaç Dostu
 
envor's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-01-2008
Şehir: Manisa & Antalya
Mesajlar: 1,906
Galeri: 17
Seni tanıdığıma memnun oldum Sebahattin Sargın,Sebo'mu desem acaba?

envor Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 21:32   #3
Ağaç Dostu
 
Buket Aknar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2007
Şehir: Girne KKTC
Mesajlar: 2,471
Galeri: 53
Sevgili Sebo; enerjikliğin, organize kabiliyetinle ağaçlar,net'e ayrı bir renk katıyorsun. İyi ki varsın. İyi ki seni tanıdım.

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 21:37   #4
Ağaç Dostu
 
zenfree's Avatar
 
Giriş Tarihi: 20-03-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,657
Galeri: 341
Sebocuğum çok tatlısın. Seni çok seviyoruz biliyorsun değil mi?

zenfree Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 21:44   #5
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Galeri: 119
Sebo olmasaydı Bursa Ekibi toplantıları böyle keyifli olur muydu? Sanmam. O yaşından beklenmeyecek olgunlukta, müthiş organizasyon yeteneğine sahip, temiz kalpli, dünya iyisi pırıl pırıl bir genç. Hayat tüm güzellikleri sunsun sana.

İyi ki seni tanıdım Sebo.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 22:11   #6
Ağaç Dostu
 
caretta's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2007
Şehir: Izmir
Mesajlar: 545
Galeri: 121
Doğa sevgisini böyle genç yaşta yakalamış birine... tebrikler

Sizi tanıdığıma çok memnun oldum )

caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 22:24   #7
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Sebo'nun, yaşıtlarından çok farklı bir havası var değil mi arkadaşlar? Sanki büyümüş de küçülmüş

Hep böyle kal Sebo'cuğum. Değişimine bu günkü kişiliğin taban olsun.

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 22:32   #8
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Sevgili Envor;

Bende sizi tanıdığıma memnun oldum, Sebo demenizi tercih ederim

Buket Hanımcığım;

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim efendim, bende sizi tanıdığıma memnun oldum. Aranızda olmak benim için çok büyük bir zevk.

Sevgili Zenfree;

Teşşekkür ederim , beni sevdiğinizi biliyorum sizde benim sizi çok ama çok sevdiğimi biliyorsunuz değil mi?

Sevgili Uzman16;

Değerli hemşehrim övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim. O toplantılar sadece benim değil sizlerinde katılımıyla bu kadar güzel hale geldi. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

Sevgili Caretta;

Bende sizi tanıdığıma çok memnun oldum, güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Sevgili İklimsiz;

Öyle bir havam olduğunu herkes söylüyor ama inanın beni okulda görseniz kim bu dersiniz Bu günkü kişiliğim bana hep taban olarak kalacak eminim bundan Güler Hanımcığım. Sizi tanıdığımada çok memnun oldum.


Değerli Arkadaşlarım;

İzniniz ile şunu söylemek istiyorum, yaşıtlarından fazla olgunlukta olmak inanın bazen çok zor oluyor. Bazı yerlerde büyüklerinin vermesi gereken kararı sen verip büyük rolü üstlenmek insanın ruhunu yıpratıyor. Tabi bu bazen beni farklı yerlerde de diğer yaşıtlarımdan üstün tutuyor. Ama bazen gerçekten çok yorucu oluyor....


Düzenleyen Sebahattin Sargın : 10-12-2008 saat 23:34
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 23:03   #9
Ağaç Dostu
 
Selahattin Yılmaz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-05-2006
Şehir: Bursa
Mesajlar: 5,284
Galeri: 15
Sebahattin benimde gurur duyduğum bir öğrencim, o kendini aştı artık.

Selahattin Yılmaz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 23:06   #10
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Beni utandırıyorsunuz Hocam, teşekkür ederim. Benim kendimi geliştirmemde en çok sizin payınız var Hocam

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 23:33   #11
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Sabahattin Sargın, yazılarını takip etmeye çalışıyorum. Meraklı ve istekli olman çok güzel, bu enerjin yaşam boyu seninle kalsın.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-05-2008, 23:45   #12
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-07-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 1,587
Galeri: 92
Alıntı:
Agaclar.net'te olan saygı, samimiyet ve disiplin başka hiçbir forumda yok. Burada insanlar aile gibiler, birbirlerine güvenebiliyorlar.
Ne kadar yerinde bir tesbit Sebocum.
Gerçekten de burada insanlar bir aile gibiler ve birbirlerine güveniyorlar.

Sen de benim kocaman ailemin bir parçası olduğun için mutluyum.
İyi ki varsın...
İyi ki seni tanıdım sevgili Sebo.

Sevilay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 00:08   #13
Ağaç Dostu
 
tufan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-04-2008
Şehir: Bursa
Mesajlar: 136
Galeri: 1
Merhaba;
Sevgili Sebahattin arkadaşımla, ağaçlar-net' e üye olduktan çok kısa bir süre sonra tanışmaktan büyük mutluluk duyduğumu söylemek istedim. Umarım, uzun süreli bir arkadaşlığımız olacak. Mum çiçeğiyle tanışmama da vesile olduğundan ayrıca teşekkür ederim.
Bu hafta sonunda Ayvalık- Altınova'da olacağım, hafta içinde ise kendisine bir sürprizim olacak. Görüşmek üzere...

tufan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 01:19   #14
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Sebo, yine enerjinle ve ağırbaşlılığınla karşımızdasın, seni tanımak güzel. Bu arada farklı yönlerini de öğrendim, psikoloji, politika gibi..

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 08:37   #15
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
Galeri: 1
Sebocuğum, uzun uzun anlatmama gerek yok :P

seni çok seviyorum kardeşim, hep böyle kal.

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 09:19   #16
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Sebocuğum sen hiç bozulma ,uzun ve sağlıklı yaşa emi ! Seni hepimiz çok seviyoruz .Yaşamın boyunca hep başarılı ol. Bunları yazarken seni alkışlıyorum canım kardeşim.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 09:54   #17
Ağaç Dostu
 
fevziye's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2007
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 1,227
Galeri: 134
Sevgili Sebo, seni tanımak güzel, gerçekten yaşından çok daha olgun birisisin. Yaşından olgun davranmanın seni çok yorduğunu yazmışsın, bu konuda haklısın, benden sana tavsiye, gerektiği yerlerde gerektiği gibi davran ve yaşın gibi yaşa. Nasıl olsa büyüyeceksin. Hiç acele etme, sonra zaman geçince keşke şunu yapsaydım diyebilirsin. Yaşamında çok fazla keşkeler olmaması dileklerimle sevgiler.

fevziye Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 11:44   #18
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 08-06-2006
Şehir: Melbourne Australia
Mesajlar: 4,550
Galeri: 232
Sevgili Sebahattin, sevenlerin dostlarin o kadar guzel seyler yazdilar ki, soyleycek baska soz kalmamis gibi. Bir aile olarak dusundugun agaclar. net'in
sevilen genc bir uyesi ile paylasmak, ogrenmek, ogretmek ne guzel.

Ali H. ALI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 14:33   #19
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Seni zaten tanıyorduk, güleryüzlü, heyecanlı, bitki delisi.....

Sen de zaten farklı bir şey anlatmamışsın, yanılmıyormuşuz

Hayat boyu kıymetini bileceklerle karşılaşmasını dilerim. Sevgiler...

limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 16:21   #20
Ağaç Dostu
 
zeonka's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 275
Seni tanımak güzel Sebo,
Bu doğa ve insan sevgisi içinde olduğu sürece, seni hep özel ve güzel kılacaktır.

zeonka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 22:27   #21
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Sevgili Nurbahar Hanım;

İlginiz, güzel sözleriniz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim efendim.

Sevilay Hanımcığım;

Yaşam koçum mu desem acaba İnanın bende sizi tanıdığıma çok memnun oldum. Benim için çok değerlisiniz efendim, ilginiz ve güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Sevgili Tufan;

Bende sizi tanıdığıma çok memnun oldum, merak etmeyin arkadaşlığımız uzun olacaktır Mum çiçeği ile tanışmanıza vesile olduğum için bende sevindim. Süprizinizi çok merak ettim ben şimdi Güzel sözleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Sevgili Penelophe;

Ablacığım güzel sözlerin ve ilgin için çok teşekkür ederim.

Sevgili Papatyam;

Canım ablacığım bende seni çok seviyorum, merak etmeyin ben hep sizin sebonuz olarak kalacağım

Sevgili Mahmut ağabey;

Canım ağabeyciğim güzel sözlerin ve ilgin için çok teşekkür ederim. Bende sizi çok ama çok seviyorum

Sevgili Fevziye Hanım;

İlginiz, tavsiyeleriniz ve güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi tanımakta çok özel ve güzel benim için.

Sevgili Ali Hocam;

Hocam iyi ki varsınız, bizim için çok değerlisiniz bunu biliyorsunuz değil mi? Sizin gibi çok değerli bir hocamızdan değerli bilgiler öğrenmek bizim için çok önemli. Derin sevgi ve saygılarım ile...

Sevgili Limon;

İlgin, güzel sözleriniz ve dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bahçe ve bitkiler konusunda ki yazı ve uygulamalarınız ilgi ile takip ediyorum. Sizi tanıdığıma memnun oldum.

Sevgili Zeonka;

Sizi tanımakta benim için çok güzel. İlginiz ve güzel sözleriniz için çok teşekür ederim efendim.

Sevgiler


Düzenleyen Sebahattin Sargın : 09-10-2009 saat 22:55
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-05-2008, 22:40   #22
Ağaç Dostu
 
fatmadundar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-08-2007
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 567
Galeri: 82
Sevgili Sebahattin, seni burada tanımak güzeldi. Pazar günü tanışmak daha güzel olacak.

Yaşasın ağaçlar.net

fatmadundar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2008, 09:31   #23
Ağaç Dostu
 
Filiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-04-2007
Şehir: burdur
Mesajlar: 1,212
Galeri: 1
Kardeşim benim be..... ( O kadar içten söyledim kiii başka söze gerek yok sanırım )

Filiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2008, 12:39   #24
Ağaç Dostu
 
BenBen1967's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-10-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,280
Galeri: 3
Sebo seni tanımaktan çok mutlu oldum. Hattızatında oğlumla aynı yaştaymışsın ,oysa ben seni daha büyük sanıyordum . Nasılsa 40-45 birgün olacaksın ama asla 17 bir daha olamayacaksın .Boşver sen yaşını yaşa .Bu arada karadenizliler çok matrak insanlardır ,gülmeyi güldürmeyi çok severiz ( kendimden biliyorum ) ama otoriteyide elden bırakmayı sevmeyiz .

BenBen1967 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2008, 17:49   #25
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Galeri: 1126
Sevgili Sebo,
Biliyor musun,senin yazını merakla bekliyordum.
Ne mutlu Bursa ve Yalovalı arkadaşlara senin gibi aklı başında bir genci yakından tanıdılar.
Hayat boyu sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum.Sevdiklerin hep yanında olsun.

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2008, 18:08   #26
Ağaç Dostu
 
Sergül's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2007
Şehir: K.K.T.C.
Mesajlar: 199
Sebo, seni tanımak güzel. Genç arkadaşlarmıza örneksin kutlarım.

Sergül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2008, 19:03   #27
Ağaç Dostu
 
Birsen Şemseddin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-04-2007
Şehir: lefkoşa - KKTC
Mesajlar: 158
Galeri: 6
Sevgili Sebo, bu kadar genç olduğunu bilmiyordum. Zamanımız gençlerinin [Ağaçlar. Net]gibi ciddi sitelerle ilgilenmesi ve en önemlisi de bundan zevk elması çok güzel bir olay.Aramızda senin gibi gençlerin çoğalmasını dilerim.Sen de onlara örnek olursun.Başarılarla dolu bir yaşam dilerim.

Birsen Şemseddin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 07-05-2008, 20:52   #28
Moderatör
 
Güler's Avatar
 
Giriş Tarihi: 26-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 28,401
Galeri: 103
Sevgili Sebo, seninle ilgili düşüncelerimi buraya yazmaya kalksam sayfalar tutar.
Seni çok seviyorum, çok iyi, yaşından çok olgun davranışları olan tertemiz bir gençsin.
Hayatta arzu ettiğin herşeye kavuşursun inşallah, çok ama çok mutlu ol canım kardeşim.

Güler Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-05-2008, 00:48   #29
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Sevgili Fatma Dündar;

Sizi tanımakta güzeldi benim için, pazar günü görüşmek dileği ile...

Sevgili Filiz Ablacığım;

Benim canım ablacığım tek kelime ile her şeyi ifade etmişsin. Benim için çok değerlisin ablacığım, en kısa zamanda görüşmek dileği ile...

Sevgili Benben1967;

Ben de sizi tanıdığıma çok memnun oldum, anne tarafından hemşehri olduğumuza sevindim Tavsiyenize uyacağım ilginiz için teşekkür ederim efendim.

Sevgili Vildan Sönmez;

Güzel sözlerini ve ilginiz için çok teşekkür ederim. Siz bu sitede tanışmayı en çok istediğim üyelerden birisisiniz. Galerideki fotoğraflarınızı ilgi ile takip ediyor ve çok beğeniyorum. Allah herşeyi o güzel gönlünüze göre nasip etsin efendim.

Sevgili Sergül;

Sizi tanımak da benim için güzel , güzel sözünüz için teşekkür ederim.

Sevgili Birsen Şemseddin;

İlginiz ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim . Sevgi ve bitkilerle dolu mutlu bir hayat dilerim bende size...

Sevgili Güler Hanım;

İlginiz ve bu güzel sözleriniz için çok ama çok teşekkür ederim Güler Hanımcığım. Allah o içinizde ki mükemmel enerjiyi sizden hiç eksik etmesin, bende sizi çok seviyorum efendim.

Sevgi ve saygılarım ile...


Düzenleyen Sebahattin Sargın : 16-07-2009 saat 11:34
Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-05-2008, 01:03   #30
Ağaç Dostu
 
Ophrys's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-10-2006
Şehir: HATAY-İZMİR
Mesajlar: 2,272
Galeri: 25
Umarım övgülerini hakediyorumdur

Sevecen, kıpır kıpır, birçok gencin farkedemediği detayları görebilen bir gençsin.
Hep böyle kalırsın umarım.
İyi ki varsın

Sevgiler

Ophrys Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024