agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Beğeni Düzeni3Beğeniler
  • 1 Gönderen malina
  • 2 Gönderen korhan_ulku

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 14-04-2008, 23:43   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
caucasus

Agaclar.net'e gelişiniz nasıl oldu ?

Agaclar.net'e geliş maceram, ilk olarak ben ağaçları, çiçekleri, hayvanları, haliyle doğayı ve doğa da yaşamayı çok seviyorum benim için doğa ve canlılar çok değerli. Yine her zaman ki gibi internet'te bir oraya bir buraya derken bir de bakmışım ki bir sitenin için de bulmuşum kendimi site çok güzel yardımlaşma bilgi belge herşey var site de biraz sörf yaptıktan sonra üye oldum. Zaten bundan sonrada o gün bu gündür buradayım.

Burada neler öğrendiniz ?


Burada herşeyden önce arkadaşlık, saygı, yardımlaşma, bilgi, belge, çeşitli çiçek ve bitkilerin isimlerini, hastalıklar ve tedavi yöntemleri, Türkçenin doğru kullanımı, (Her ne kadar da doğru kullanamasam da dikkat etmeye çelışıyorum), Doğaya gereken saygıyı ve sevgiyi göstermeyi gibi diyebilirim. Bir de unutmadan çok güzel bir aleri var arkadaşlar gerçekten çok güzel resimler çekmişler hepsine buradan teşekkür ediyorum.


Diğer üyeler sizden neler öğrendiler?

Diğer üyeler benden neler öğrendiler. Aslında bu soruyu sitedeki arkadaşlara sormak lazım bir de açık konuşmak gerekirse benim bilgi kapasitemin yeterli olduğunu zannetmiyorum ne de olsa benim branşımın dışında bir konu ben sadece hobi olarak katılmaya çalışıyorum.

Sizi tanıyalım

Dilim döndüğü kadar kendimi anlatmaya çalışayım ; Ben 1970 sakarya doğumluyum evliyim ( Ama daha evim yok ) Çok sevdiğim canımın içi bir oğlum var, elimden geldiği kadar doğa sevgisini aşılamaya çalışıyorum bilgimin yettiği kadar bitkiler hakkında bilgi vermeye, köye gittiğimiz de ağaç diktirmeye **** büyütmesini öğretmeye çalışıyorum. Sağolsun o da bazen beni dinliyor bazen de kaçıyor. geçen seneler de bir palmiye ve bir kaç da çam ağacı diktirdim, çamlarımız kurudu ancak palmiyemiz büyüyor. Özel zevklerimin arasında Balık tutmak, Ava gitmek, Treking, Tırmanma, Yüzme, Spor, Koşu, Bilardo, Bilgisayar, Kamp,Doğa ve Doğaya dair herşeye katılmayı severim.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?

Zamanımın çok az bir kısmını bitkilere ayırıyorum diyebilirim ev de 15 kadar saksım var onlar da zaten menekşe, deve tabanı, difenbahya, bariş çiçeği ve kılıç çiçeğinde oluşuyor. Bildiğim kadarıyla bunlar da fazla bakım istemeyen çiçek türleri onun için zamanı geldiğinde saksılarını değiştiriyorum,solan yapraklarını koparıp suluyorum. Köye gittiğim de 10 gün kadar bahçeden çıkmıyorum.


Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Aslın da şu olsa ya da bu olsa derken site bence herşeyiyle çok güzel bence yeterli Ancak şöyle birşey yazabilirim... Mesela anasayfada galeriye eklenen son fotoğraf bölümü vardı bence tekrardan eklenebilir. Başka mesela Ayın foğrafı, Ayın en çok online olan üyesi bilmiyorum buna benzer başka birşeyler de olabilir. Yazdığım gibi site bu haliyle çok güzel bence yeterli. Bir de emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?

Aslında diğer üyelere fazla birşey söylemek ne kadar doğru olur bilemiyorum çünkü onlardan önce ben neler yapıyorum diye kendime bakmam lazım diye düşünüyorum. Yanlız bazı arkadaşlar bir sefer giriyorlar bir daha ne zaman girecekleri belli olmuyor. Bilgi kapasitesi çok yüksek olup foruma katılmayan arkadaşlar var , bilgilerini bizlerle paylaşırlarsa bizlere yardımcı olurlarsa herkesin memnun kalacağını zannediyorum


Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?

Bitkilerle ilgilenmek beni olumlu olarak etkiliyor diyebilirim. Mesela çiçeklerin saksilerini değiştirirken toprakla uğraşmak, köklerini ayıklamak, benim için çok büyük bir zevk diyebilirim. Yaz tatilin de köye gittiğim de sabahtan akşama kadar çiçekler ve ağaçlarla uğraşırım bütün bahçenin temizliğinden tutun da aklınıza gelebilecek tüm işlerle uğraşmak beni son derece mutlu ediyor. Özel olarak ilgilendiğim bir bitki türü yok ancak çam ağaçları ve meyve ağaçlarını çok severim diyebilirim.

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?

Bizim köydeki evimizin bahçesin de 1, Ladin 1, Göknar 1, Ardıç 1, Sarı çam 3 Tane de diğer çamlardan var. Boyları ve yaşları değişiyor birisinin boyu yaklaşık 15 metre civarın da diyebilirim. Bu en yüksek olan çamın tepesin de adını daha sonradan sitenizden öğrendiğim Çam kese tırtılı yuvalarının olduğunu fark ettik, ancak ağacın yüksek olması alt dallarının budanmış olması itibariyle üzerine çıkarak müdahale etmek mümkün olmadı.Geyve orman işletmesini aradık önümüzdeki aylar için de ormana bir takım böceklerin salınacağı ve onları yiyerek tüketeceklerini söylediler, zaman geçti deiklerini yaptılar ancak ormandan bizim bhceye kadar elemedilerki ağacımız aynı şekilde duruyordu.

Ben bu siteden yardım aldım adını, nasıl yok edileceği, verebileceği zararlar, insanlara etkileri gibi. Ancak bizim tırtıllarımız bir ağaçta durmak yerine oradan ladinin üzerine ordan da diğer çem ağacına geçtiler. Bu arada ben de anneme bu konuda bilgi verdimmi bilmiyorum ancak bu yayılmacı politikayı gören Annem bir dur diyeyim demiş ve bulabildiği bir uzun sopayla ladinin dalında bulunan tırtıl yuvalarını dürtmeye, düşürmeye çalışmış vr başarmışda. İşte konuda burada başlıyor Tırtıl yuvalarını yaktıktan sonra haliyle akşam olup yatma vakti gelince elleri, yüzü şişiyor, boynu kaşınmaya başlıyor elini yüzünü yıkıyor ancak birtürlü baş edemiyor gecenin bir yarısa hastaneye gitmek zorun da kalıyor. Artık ''Çam Kese Tırtıllarıyla '' Uğraşmıyor hatta biz bile köye gidince korkup ellemiyoruz zaten ağacın yüksek olması nedeniylede elimizdende birşey gelmiyor. Unutmada '' Çam Kese Tırtıllarımız'' Halen iki çam ağacımızda ikamet etmekte ve kirada vermemektedirler. Çam ağaçlarımıza verdiği zarara gelice ağaçlarımız biraz kötü gözüküyorlar ama Ağacımız yeşillenmeye ve büyümey devam ediyor.

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?

Planlarımda değişiklik oldu mesela birşeyler yapmadan önce iyice araştırıp bir bilene sorup Mine pakkaner gibi bilgiye tamamen doyup aklıma yattıktan sonra o işe girişmek isterim. Körü körüne girip de batmaktansa aklılı ve bilgili davranıp karlı çıkmak gerekir diye düşünüyorum, örnek vermek gerekirse bizim bahçemiz de ağaçlar gelişi güzel dikilmiş ve içiçe girip duruyorlar ve kötü bir görünüş oluyor , zaten tam ranımanlı verimde alamıyoruz.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?

Agaclar.net toplantılarına maalesef katılamıyorum, katılan arkadaşların ise son derece memnun kaldıklarındanda eminim. Ben elimden geldiği kadar toplantılar ya da gezi resimlerine bakıp forumdaki yazıları okumaya çalışıyorum.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?

Önerebileceğim bir kitap yok ancak kitaptan çok bilgi, belge, resim ve birebir yadım alabilcek bir site ismi verebilirim '' http://www.agaclar.net''


Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?

Bu soruya '' Çam Kese Tırtılında '' Cevap verdiğimi düşünüyorum. Bunların için de Başta annem gelir ömrün de hep bir yerlerde çiçek alır, tohum alır, fidan alır bir yerlere diker durur sağ olsun bahçemiz her zaman yeşildir.

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?

Üye olduğum bir kaç site var mesela Youtube, Mynet, Panoramio, Define, balıkçılık gibi. Bence en güzeli bu site nedeni ise yazılan sorulara mutlaka kısa zamanda cevap veriliyor, yeterli bilgi, belge ulaştırılıyor. Bir de sürekli elimizin altın da bulunan evimizi, odamızı süsleyen bizlere yaşama sevinçi aşılayan bitkilerimizin, çiçeklerimizin bakımları ve yetiştirilmeleri hakkında yardımcı olunuyor bu da benim için yeterli diyorum.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Bitkilerle ilgili herhangi bir mesleki eğitim almadım ancak kulaktan dolma bilgiler ya da bu siteyi keşfettikten sonra kesin olarak bilgileniyorum. Bir kurs almak tabii ki isterim ancak şu an ne çalışma şartlarım ne de istanbul'da yaşamanın buna müsade edeceğini zannetmiyorum artık inşallah emekli olduktan sonra düşünebilirim.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?

Çok elastik bir soru tam olarak yazmak ne kadar doğru olur bilemiyorum, ancak zamanım olmadı mı bazen hiç girmiyorum ancak hemen hemen her gün giriyorum diyebilirim saat olarak yazmak gerekirse çok saat yazabilirim. Ne de olsa gayet güzel bir site.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

Bitkilierden başka ilgilendiğim; Balık tutmak,Ava gitmek, Gezmek, Bilgisayar, Spor diye yazabilirim .Tabii ki bunları da fırsat buldukça elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum.Evet unutmadan bir de canım kadar sevdiğim oğlum var onunla ilgilenmek benim için tüm zevklerin ve hobilerin üzerinde.

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?

Tabii ki katıldım Kanbersiz düğün mü olur ( herne kadar adım kanber olmasa da ) bence çok güzel bir bölüm bir çok arkadaşımın buradan bir birleriyle tohum değişimi yaptıklarına inanıyorum. Ben de bir çok arkadaşa bu site aracılığıyla gerek beyaz erguvan gerekse uzun kabak tohumlarından bir çok arkadaş yolladım açıkçası bu site için olmazsa olmazlardan birisi

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?


Benim üyelik sürecim de bir çok problem yaşadım bu problemleri aşarken her zaman destek aldığım ve sürekli yanımda bulunan malina vardı buradan yeri gelmişken kendisine teşekkür ediyorum. Bir de Vildan Hanım var kendisine de çok teşekkür ediyorum. Açıklayıcı bilgileri ve yardım severliği için. Sitede emeği geçen tüm arkadaşlarada teşekkür ederim.

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?

Gönüllüsü olduğum bir sivil toplum örgütü yok. Ben şahsım adına katılmak imkanım yok işimden dolayı katılamam.

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?

Hayır katılmam, katılmayı da düşünmüyorum neden derseniz bu gibi durumlarda illaki bir yerlerde problem oluyor ve bir şekilde yapmak istediğinizi yapamıyorsunuz ( ****** her protesto için geçerli değil ) kanunların verdiği ölçüde destek verilmeli ve bence katılınmalı diye düşünüyorum. Bunun yanında bir sürü akıl almaz protestolar ve provakasyonlar da oluyor bunlara da dikkat edilmeli katılmak isteyen arkadaş varsa bunlarada dikkat edilmeli diye düşünüyorum.

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?

Kesinlikle ve kesinlikle az buluyorum bu gibi konular yeterince ele alınmıyor, alındığı zaman ise herkesin off durumda olduğu ya da başka zamanlara kaydırılıyor. Bence bu ve bunun gibi eğitici ve öğretici programların her gün belli saatler de ve kesinlikle az olmamak şartıyla gerek görsel gerekse yazılı basın da sürekli olarak yayınlanması gerekli ve bunun mecburiyeti olması lazım.

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

Bence çok güzel bir uğra bulunmuş hem eğitici hem de öğretici olduğuna eminim birde bunların yanında çok da eğleniliyordur. İmkan olduğu sürece katılınmalı mümkünse Türkiye çapında daha da yaygınlaştırılmalı. Misal olarak okullar da ders olarak bile verilebilir

Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz;
ağaç: Ardıç
çiçek; Gül
kitap: Dijital kale
şarkı: Evlerinin önü boyalı direk
müzik grubu/müzik sanatçısı: Athena, Barışmanço
ressam: Yok
şair: Mehemt Akif ERSOY
film: Hababam sınıfı
web sitesi: agaclar.net

korhan_ulku beğendi.
malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2008, 11:57   #2
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Benim yazımda yayınlandığı için teşkkürler.Herşey gönlünüzce olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2008, 14:50   #3
Ağaç Dostu
 
Buket Aknar's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-03-2007
Şehir: Girne KKTC
Mesajlar: 2,471
Galeri: 53
caucasus; sizi yakından tanımak çok güzel.

Buket Aknar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2008, 15:49   #4
Ağaç Dostu
 
çekirdek's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-02-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 857
Galeri: 14
Aman, artık yeşil de giymeyin sevgili Caucasus..

çekirdek Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-04-2008, 23:34   #5
Ağaç Dostu
 
Vildan Sönmez's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-08-2005
Şehir: K.çekmece
Mesajlar: 5,186
Galeri: 1126
Arkadaşımızı ve agaçlar.net ile buluşmasını kendi anlatımı ile okumak güzeldi.
Malina ile adaş olduğumuz için bahsettiği Vildan Hanım'ın ben olduğumu düşünmedim önce.Çünkü bu iltifatlara layık olacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum.Ama yine de çoook teşekkür ederim arkadaşım,kardeşim.
Tanışmasak da ne de olsa Küçükçekmece gölü ve ağaçlar sevgisi ikimiz de de var.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina Mesajı Göster
Agaclar.net'e gelişiniz nasıl oldu ?
Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?[/B]

Benim üyelik sürecim de bir çok problem yaşadım bu problemleri aşarken her zaman destek aldığım ve sürekli yanımda bulunan malina vardı buradan yeri gelmişken kendisine teşekkür ediyorum. Bir de Vildan Hanım var kendisine de çok teşekkür ediyorum. Açıklayıcı bilgileri ve yardım severliği için. Sitede emeği geçen tüm arkadaşlarada teşekkür ederim.

web sitesi: agaclar.net

Vildan Sönmez Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2008, 00:25   #6
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Galeri: 119
Çam kese tırtılını sizden öğrendim. Mücadelenizde kolaylıklar diliyorum.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2008, 10:20   #7
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Buket Aknar Mesajı Göster
caucasus; sizi yakından tanımak çok güzel.
Buket hanım ben teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2008, 10:21   #8
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi çekirdek Mesajı Göster
Aman, artık yeşil de giymeyin sevgili Caucasus..
Haklısınız çekirdek bundan sonra yeşil giymem ama yeşili ve doğa yı artık daha çok sevip daha çok birlikte olmaya çaılşıyorum. Teşekkürler

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2008, 10:26   #9
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Vildan Sönmez Mesajı Göster
Arkadaşımızı ve agaçlar.net ile buluşmasını kendi anlatımı ile okumak güzeldi.
Malina ile adaş olduğumuz için bahsettiği Vildan Hanım'ın ben olduğumu düşünmedim önce.Çünkü bu iltifatlara layık olacak bir şey yaptığımı düşünmüyorum.Ama yine de çoook teşekkür ederim arkadaşım,kardeşim.
Tanışmasak da ne de olsa Küçükçekmece gölü ve ağaçlar sevgisi ikimiz de de var.
Ben teşekkür ederim. Küçükçekmece gölü sevgisi ikimizdede var haklısınız.Ben gölü ve çevresini çok seviyorum fırsat buldukça da gelip geziyorum. Tekrar teşekkür ederim vildan hanım.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2008, 10:27   #10
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi uzman16 Mesajı Göster
Çam kese tırtılını sizden öğrendim. Mücadelenizde kolaylıklar diliyorum.
Çam kese tırtılını ben de bu siteden ve arkadaşlardan öğrendim, mücadele etmeye çelışıyorum '' uzman16 '' teşekkür ederim.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 18-04-2008, 10:36   #11
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Zaman ayırıpta benim yazımı okuyan tüm arkadaşlara teşekkür ederim umarım güzel birşeyler yazabilmişimdir. Bir de herkese tek tek cevap yazdım umarım konuyu abartmamışımdır

Bir de benim yazıma eklemeyi unuttuğum bir kişidaha vardı ya ekleyemedim **** aklıma gelmedi bir bilene soralım bölümünden minepakkaner vardı kendisinden de çok bilgi aldım ancak yazıma ekleyemedim ben kendisin den özür diliyorum. Ancak buradan da kendisine çok teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 14-05-2008, 15:43   #12
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Ben de size vakit ayırıp bize kendinizi tanıttığınız için teşekkür ederim. Sizi tanımak çok güzel. Sevdiklerinizle özellikle canınızın içi oğluşunuzla birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-05-2008, 14:39   #13
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi M.Sema Mesajı Göster
Ben de size vakit ayırıp bize kendinizi tanıttığınız için teşekkür ederim. Sizi tanımak çok güzel. Sevdiklerinizle özellikle canınızın içi oğluşunuzla birlikte uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.
Teşekkür ederim. Tüm güzellikler sizinle olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-08-2008, 11:22   #14
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar!

Sizi tanıdığım için mutluyum. Hayatınız her zaman mutlu ve neşeli geçsin ne diyelim. Annenize ayrıca saygılar. Sizinle ne kadar gurur duysa azdır.

Saygıyla.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-08-2008, 13:49   #15
Ağaç Dostu
 
Sonja Varol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-03-2007
Şehir: Stuttgart
Mesajlar: 136
Doga dostlarini yakindan tanimak büyük bir mutluluk. Doga ile icice ailenizle mutlu bir yasam dilerim...
Sevgi ve selamlar.

Sonja Varol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2008, 11:08   #16
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Arkadaşlar teşekkür ederim, bir ömür boyu mutluluk ve sağlık dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-09-2008, 11:52   #17
Ağaç Dostu
 
cybel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-04-2008
Şehir: İZMİR,KARŞIYAKA
Mesajlar: 371
Galeri: 34
Sayın Caucasus ben neden daha önce bu bölümü görememişim. Kızdım kendime. Sizin hakkınızda daha detaylı bilgiye sahip oldum. Tanıştığımıza memnun oldum

cybel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-10-2008, 15:43   #18
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Ben de memnun oldum sizi de bu sayfada görmek güzel olacak

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2008, 00:35   #19
Ağaç Dostu
 
Mermaid's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-05-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 672
Galeri: 4
Merhaba Caucasus;
Sizi yakından tanımaktan çok mutlu oldum. Oğlunuzla birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.

Mermaid Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 03-10-2008, 23:25   #20
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Herşey gönlünüce olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-10-2008, 21:34   #21
Ağaç Dostu.
 
bahtiyar02's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-09-2006
Şehir: ADIYAMAN
Mesajlar: 2,457
Galeri: 3
sevgili caucasus dostum açık fikirli oluşunuzu taktirle karşılıyorum..mutlu başarılı bir yaşam dileğiyle sizi tanıdığıma sevindim.saygılar

bahtiyar02 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2008, 18:05   #22
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
sayın bahtiyar02 Güzel dilekleriniz için teşekkürler. Her şey gönlünüzce olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2008, 22:01   #23
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 19-06-2008
Şehir: Artvin
Mesajlar: 394
Galeri: 25
Sayın caucasus, samimi duygularla kendinizi tanıtmışsınız. Sizi tanımak memnuniyet verici. Halilhadim, Denizakvaryumu ve diğer arı sever arkadaşlarla yaptığınız paylaşımı severek takip ettik. Ailenize ve size mutluluklar diliyorum.

Emine Aktaş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-10-2008, 13:29   #24
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sayın Emine aktaş;
Samimiyetiniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Arıcılık benim son hobim kısmet olur da emekli olursam yapacağım tek iş arıcılık olacaktır. Tekrar teşekkürler. Tüm güzellikler sizlerle olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-10-2008, 15:30   #25
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
Galeri: 1
Sevgili caucasus, sizi tanımak çok güzel, inşallah bir gün toplantılarımızda da tanışırız.
(geç yazdım üzgünüm)

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-10-2008, 15:51   #26
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sevgili Papatyam canınız sağolsun, Ben toplantılara katılmak istiyorum ancak hayat şarları daha olanak sağlamadı, inşallah en yakın zaman da katılırım. Görüşmek üzere herşey gönlünüzce olsun.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-05-2012, 19:01   #27
Yeni Üye
 
korhan_ulku's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2012
Şehir: Ankara
Mesajlar: 26
Bende yeni katildim bu gruba hayirlisiyla ziraattan sizlerden ogrendiklerimle biseyler yapmaya calisicam ben bir ziraat muhendisi adayıyım sizin gibi bilgili kültürlü birini tanidigima çok sevindim cocugunuza dikim yaptirmaniz ayri bir guzellik bence tarim sizin bizim gibi hatta ziraatla ugrasip seven topraktan nefret etmeyenler sayesinde guzellesecek tanidigima çok mutlu oldum

korhan_ulku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-06-2012, 17:23   #28
Ağaç Dostu
 
caucasus's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-01-2006
Şehir: Mardin
Mesajlar: 2,271
Galeri: 787
Sayın, Korhan ULKU. bende sizi tanıdığıma memnun oldum. Sizlerin sayesin de bu Ülkedenin daha da güzel olacağına inanıyorum. Size okulunuz ve hayatınız da başarılar dilerim.

caucasus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024