![]() |
|
![]() |
#91 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2014
|
Alıntı:
Haddim olmayarak size ve sizin gibilere sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu arada 'sizi yanıltanlar' kimlerse fısıldamanız yeterli, hemen icabına bakarız. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
|
Sayın TCM, asıl ben teşekkür ederim. Forumda devamlılığınız takdire şayan. ![]() ![]() Yanıldığım konusunda isim vermeyeceğim. ![]() ![]() ![]() Facebook konusunda hemfikiriz. Sevgili abk, sizin de söylemiş olduğunuz gibi, zaman çok hızlı geçiyor. Ben foruma katıldığımda yeni kayın valide olmuştum. Şimdi ellerinizden öper, iki torunum var. Yaşlanıyoruz galiba. Bir de, siz benden iki yıl öndesiniz forumda. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Seneler
Seneler ne olur üstüme gelmeyin Saatler durun biraz ömrümü yitirmeyin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Keşke mümkün olsa. En azından zamanda yolculuk yapılabilse. ![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Yaşlılık mı
Ne yazıkki zamana hep yenik düşüyoruz. Burada, yaşlı-genç okuyunca merak edip Agaçlar.net üyeliğimin giriş tarihine baktım. İtiraf edeyim, sitenin sabıkalı üyelerindenim. Üyelerinden diyorum başkalarınında olduğunu bildiğimden! Sayın Malina kapıdan attı pencereden girdim. Pencereden attı bacadan sızdım. 2015 giriş olsada agaclar.net sitesini 2007 yılından buyana ziyaret etmekteyim. Geçmişte ; Ketir, Sedefcik, elim nikleride bana aitti. Daha 4-5 tane daha var ama yazamıyorum, başkası kullanıyordu. Sayın malina farkına varıp her iki tarafı uyarıp hesabını teke indirdi. Siteden çok arkadaşı facebook'ta arkadaş olarakta tanışıp real ortamda yakından tanıma fırsatı buldum. Bir çok arkadaşlarla yakinen görüşürüz. Demek istediğim bu sitenin iki gün sonra 14 yıllık müdavimi sayılırım. Rahmetli memet'i ve rahmetli İzzet Erişen'i yad ediyorum. Birisinin olumsuz söylemleri üzeri yazışarak haksızlık yaptığımı gecte olsa pişmanlığını yaşamaktayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
|
Merak
Alıntı:
İtiraf yazımı bayağı merak eden arkadaşlar var. Özelime birden çok posta gelmiş nedense gıyaben tanıdıklar. Tahminler 12 den isabet. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Ben de bayağı kıdemli olmuşum. En hoşuma giden şey ise zaman tünelinde dolaşmak. 12-13 sene önceki yazışmaları okuyup anılara dalmak. Bu zaman içerisinde birçok arkadaşımızı kaybettik. Ölenlere rahmet, kalanlara sağlık ve afiyet diliyorum. TANRI SİZLERİ KORUSUN. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|