agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Agaclar.net Kullanıcı Hizmetleri > İçimizden Biri
(https)




Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-02-2008, 12:16   #1
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,246
Galeri: 88
İklimsiz

Agaclar.net'e geliş maceranız nasıl oldu?

Çocukluğumun çiçeği "mumçiçeği" hakkında internette bilgi ararken agaclar.net'i buldum. Başlangıçta katılımım sadece okuyucu düzeyindeydi, forumlara yazı yazmaya biraz da çekiniyordum.

Bir gün agaclar.net den "neden katılmadığım" konusunda e-posta alınca doğrusunu isterseniz çok utandım. Önümüzde hazır kurulmuş bir sofra vardı ve biz açıktıkça bu sofradan canımızın istediğini yiyoruz gibi düşündüm. O gün bugün sitemizi ihmal etmiyorum, hatta açılış sayfam

Burada neler öğrendiniz?

Bildiğim mumçiçeği türünün "carnosa" olduğunu ve daha birçok türleri olduğunu, evimdeki saksı çiçeklerimin toprak,ışık,nem gibi ihtiyaçlarını, bitkilerden bir dal kırarak köklendirmenin adının çelik olduğunu ve bunu sadece su içersinde değil, toprakta da köklendirmenin mümkün olduğunu, köklendirme hormonu denen şeyi, Afrika menekşesiyle bardak menekşenin aynı şey olmadığını, çevremde gördüğüm fakat adını bilemediğim birçok ağacın adını forumlardaki resimler sayesine adını, saksı çiçeklerim için uygun toprak karışımını, balkon bahçeciliğini, daha önce ismini dahi duymadığım birçok çiçek ve meyveyi, soğuk katlama ve şaşırtmayı, orkide yetiştirmeyi, çiçeklerin topraklarında gördüğüm minik beyaz topların strafor parçacıkları olduklarını zannederken, bunların perlit olduğunu ve perlitin özelliklerini, torf ve Hindistancevizi torfunu sitemiz sayesinde öğrendim.

Diğer üyeler sizden neler öğrendi?

Siteye katılımım sadece amatörce. Bilgi edinmek için forumlara uğruyorum. Bir konu başlığında, bir şey sormuşsam verilecek yanıtları takip etmek için ister istemez aynı konuya tekrar dönüyorum. Benim diğer üyelerden çok öğrendiğim aşikâr ama diğer üyeler benden ne öğrendi derseniz burada elim ayağım tutulur işte  Bildiğim ne varsa paylaşmaya çalışıyorum.

Sizi tanıyalım

Adım Güler Boz, Giresun/Görele'de ikamet ediyorum. 43 yaşında, iki erkek çocuk annesiyim. Öncel işim annelik olmakla birlikte aileye ait eczanede çalışıyorum. KTÜ İşletme mezunuyum. İş dışındaki zamanımın tamamını kitap okumaya ve çiçeklerimin bakımına ayırmaktan son derece mutluyum. Felsefe, dinler tarihi, mitoloji ve tarih öncesi uygarlıklar özellikle tercih ettiğim konular.

Yaşadığım ilçede, bir ekiple aylık bir gazete çıkarıyoruz. Yöreye ait bazı internet sitelerinde köşe yazıları yazıyorum.

Zamanınızın ne kadarını bitkilere ayırıyorsunuz?

Bitkiler benden ne kadar zaman ayırmamı istiyorsa, esirgemiyorum onlardan. Her sabah mutlaka yanlarına uğrar bir günaydın der, ayrıntılı bir şekilde gözlemlerim onları. Konuşurum, bazen dertleşirim. Bu ziyaret akşam eve geldiğimde de tekrarlanır. Zaman dilimi vermek gerekirse günün 1- 1,5 saatini bitkilerime ayırıyorum.

Agaclar.net'te "şu da olsaydı" ya da "olmasaydı iyi olurdu" diyebileceğiniz neler var?

Sitemizde " şu da olsaydı" diyebileceğim her şey mevcut. "Olmasaydı iyi olurdu" ya gelince, site içeriğine değil memnuniyetsizliğim ama keşke aramıza yeni katılan bazı üyeler Türkçe yazım kurallarına biraz dikkat etseler. Aksi durum forumu okuyanlar açısından yorucu oluyor.

Diğer üyelere ne tür önerileriniz olabilir?

İlgilendikleri konu başlığındaki forumu başından sonuna kadar okumalarını öneririm diğer üyelere. Çünkü bu hatayı başlangıçta ben de yaptım. Bir soru sormuşlarsa, muhtemelen daha önce sorulmuş oluyor aynı soru. Ve katılmaktan, soru sormaktan çekinmesinler.

Bitkilerle ilgilenmek sizi nasıl etkiliyor? En çok ilgilendiğiniz türler hangileri?

Bitkilerle ilgilenmek bir sağaltım gibi geliyor bana. Onlara ayırdığım zamanda başka hiçbir şey düşünemiyorum. Gelişimlerini gözlemlemek, sularını, gübrelerini zamanında vermek çok severek yaptığım gönüllü bir uğraş. Kaktüsler ve sukulentlere ayrı bir ilgim olmakla birlikte, evimdeki tüm çiçekleri seviyorum.

Bitkilerle ilgilenirken yaşadığınız en ilgi çekici, trajik ya da komik olay hangisi?

Sitemizi tanımadan önce Afrika menekşelerini maalesef bir aydan fazla yaşatamıyordum. Bilgisizce verdiğim fazla su çürümelerine, dolayısıyla onları kaybetmeme yol açıyordu.

Tarım ilaçları satan bir yer salon çiçeklerime gübre diye mavi bir toz vermişti. 1 litre suya yarım çay kaşığı konularak hazırlanıyor ve su tamamen mavi oluyordu. Gene aynı günlerde, camsil şişesini çiçeklerimi fısfıslamak için içini boşaltıp mevcut camsili pet şişeye dökmüştüm. Gübreli su diye camsili çiçeklerime vermişim dalgınlıkla  Koku kendime gelmeme neden oldu, hemen güzelce sulayıp tüm çiçeklerimi olası vahim bir sondan kurtarmıştım 

Foruma katıldıktan sonra ileriye dönük planlarınızda değişiklikler oldu mu?

Forumlarda edindiğim bilgiler neticesinde, mevcut bitkilerime daha iyi bir bakım sağlayabildiğimi biliyorum. Yepyeni türlerle de tanışıp, evimi açtım. Amacım kitaplarım gibi onları da kadir kıymet bilecek birilerine emanet edebilmek.

Agaclar.net toplantılarına katılıyor musunuz? Gözlemlerinizi yazar mısınız?

Agaclar.net toplantılarına severek katılıyorum. Aynı çatı altında yazıştığımız arkadaşları daha yakından tanıma, birikim ve deneyimlerimizi yüzyüze paylaşma olanağı buluyoruz. Yeni ve kalıcı dostluklara ilk adım agaclar.net diyebilirim.

Bitkilerle ilgili yararlandığınız ve önereceğiniz kitaplar hangileri?

Her ay Ev Bahçe dergisi alıyorum.

Doğa ve çevre ile ilişkisini örnek aldığınız ya da örnek diye gösterebileceğiniz insanlar var mı?

Bu soruya cevabım tüm agaclar.net üyeleri.

Üye olduğunuz diğer forumlar hangileri? Agaclar.net'i onlardan ayıran özellikler ne?

Agaclar.net dışında başka forum üyeliğim yok.

Bitkilerle ilgili mesleki bir eğitim aldınız mı? Almak ister misiniz?

Bitkilerle ilgili mesleki eğitim almadım. Peyzaj mimarlığı eğitimi almak isterdim.

Zamanınızın ne kadarını agaclar.net'e ayırıyorsunuz?

Agaclar.net bir bağımlılık oldu artık  İnternette geçirdiğim zamanın neredeyse tamamını sitemize ayırıyorum. O kadar zaman ayırmama rağmen hala uğramadığım başlıklar olduğunu görüp, konu zenginliğine gıpta ediyorum. Saat vermek gerekirse 3-4 saat kadar.

Bitkilerden başka ilgilendiğiniz neler var?

El sanatlarıyla ilgiliyim. Dantel ve örgü örmeyi seviyorum.

Bitki, tohum, çelik paylaşımlarına katıldınız mı? Neler düşünüyorsunuz?

Elbette katıldım, her zaman da devam edecek bu katılım. Elimdekileri paylaşmayı seviyorum. Sadece bende olsun zihniyetine bir anlam veremiyorum.

Forumdaki hangi üyeler sizi olumlu yönde etkiliyor, neden?

Güler hanımın bahçesine hayranım. Çoğumuzun hayalini gerçekleştirmiş. Bizler için hayal olanı sabırla, özveriyle, emekle gerçeğe dönüştürmüş.

Gönüllüsü olduğunuz Sivil Toplum Örgütleri var mı? Hangileri?

Omurilik Felçlileri Derneği.

Doğa ve çevre konularında yapılan protestolara aktif olarak katılır mısınız, katılmak gerekir mi?

Katılmıyorum. Katılmak gerekir mi? Olumlu bir sonuç alınacağına inansam elbette…

TV ve radyoda bu konuları işleyen programları yeterli buluyor musunuz, nasıl olmalı?

Tuhaf gelecek belki ama hiç TV İzlemiyorum, National Geographic ve National Geographic Wild kanalları dışında.

Hobi bahçeleri hakkında neler düşünüyorsunuz?

İlk başlarda komik gelmişti Bizler köy çocukları olduğumuz ve hala tarımla iç içe olduğumuz için. Hobi bahçeleri bu kadar ilgi görüyorsa, teknoloji ve onun sunduğu olanaklar insanları mutlu edemiyor demek ki.

Hepsinden sadece birer tane yazın: En sevdiğiniz; ağaç, çiçek, kitap, şarkı, müzik grubu/müzik sanatçısı, ressam, şair, film, web sitesi.

Çınar
Gül
Nıetzche Ağladığında – Irwin D. Yalom
Gülpembe
Sezen Aksu
Nazım Hikmet
Schındler'in Listesi
Agaclar.net

Sormadığımız ama eklemek istediğiniz diğer şeyleri yazabilirsiniz.

Böyle bir sitenin kurulmasına ve yaşatılmasına emeği geçen herkese çok teşekkürler ediyorum.

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2008, 16:51   #2
Ağaç Dostu
 
Sonja Varol's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-03-2007
Şehir: Stuttgart
Mesajlar: 136
Sizi tanimak büyük bir kazanc diye düsünüyorum. Cok uzaklarda olsak bile umarim bir agaclar.net organizasyonunda karsilasiriz.



Bu güzel cicekleri kabul edermisiniz?

Sonja Varol Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-03-2008, 21:12   #3
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Çak zarifsiniz Sonja Varol, teşekkürler ediyorum. Çiçeklerinizi vazoya koydum

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 11-03-2008, 00:41   #4
Ağaç Dostu
 
Arjin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2008
Şehir: Konya
Mesajlar: 117
Bu siteye ilk geldigimde, masaustumde duran cicegin Plumeria oldugunu ogrenmistim. Herkes tohum alisverisi yapiyordu ve bu beni gercekten etkilemisti.Istemeye cekinmistim ama sansimi da denemek istedim ve sevgili Iklimsiz yeni olmami dusunmeden tohum gonderebilecegini soylediginde sasirmistim dogrusu.
Onun o masumane paylasimi beni bu siteye bagladi dersem yalan olmaz
Seninle ilgili bu koseyi gordugumde, tesekkur etmeden ve seni tanimaktan buyuk mutluluk duydugumu soylemeden edemedim.
Tesekkurler Iklimsiz, hep boyle kal..

Arjin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-03-2008, 12:27   #5
Ağaç Dostu
 
BenBen1967's Avatar
 
Giriş Tarihi: 09-10-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 1,280
Galeri: 3
İsmin çok hoşuma gitmişti .İklimsiz .Sanki iklimimi kendim yaparım der gibi . Sen olmasan ben captanın ne olduğunu hala öğrenememiştim.Dediğin gibi eldivenle nefes bile almadan nerdeyse tüm camları açarak kullanıyorum .

BenBen1967 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-03-2008, 11:19   #6
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 09-03-2008
Şehir: osmaniye
Mesajlar: 126
Hiç ummadığım anda bana çok güzel bir haber verdi çok şaşırdım hiç beklemiyordum yardımsever biri olduğunuz her halinizden belli oluyor.Paylaşım için tekrar teşekkürler.Hep sevgiyle kalın

nuran berna Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2008, 20:35   #7
Ağaç Dostu
 
uzman16's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-10-2007
Şehir: Bursa
Mesajlar: 1,578
Galeri: 119
Aklıma takıldı neden "İklimsiz" ? Bize ne anlatıyor adın?
Çok samimi bir yazı ve en çok sevdiğin kitap benim de en çok sevdiklerimden biri.

uzman16 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 24-03-2008, 20:53   #8
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Sevgili uzman16, adı geçen kitap kütüphanemin baş köşesinde, dört defa okudum. Daha da okurum, çünkü her okuyuşumda farklı bir lezzet buluyorum.

Aynı konu arkadaşlarım arasında gündeme gelmiş, bir kitabı birçok kere okumaya değinmiştim. Tıpkı şarkılar gibi, defalarca dinler, dinleriz. Aralarından bir tanesi aynen şöyle söylemişti: Niye, ilk okumanda birşey anlamadın mı?

İnandığı gibi yaşamalı insan, yoksa yaşadığı gibi inanamamalı. Bu savın, agaclar.net gibi bir sitede iklimsizle karşılık bulacağını düşündüm.

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 11:26   #9
Ağaç Dostu
 
Oğuzhan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-07-2006
Şehir: Karabük
Mesajlar: 4,526
Sevgili Güler abla
Hiç beklemediğim bir anda süpriz yaptınız.Bana mesaj atıp tohum paylaşımında bulundunuz.Teşekkür ederim.O zaman tanıma fırsatım oldu.İyikide tanımışım.Umarım bir gün tanışırız.Sevgiler .

Oğuzhan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 12:05   #10
Ağaç Dostu
 
caretta's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-06-2007
Şehir: Izmir
Mesajlar: 545
Galeri: 121
Sayın İklimsiz,
sizinle tanışmak çok güzeldi
"Selluka alamazsanız seneye ben size yollarım " Sevgi ve selam ile..

caretta Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 12:11   #11
Ağaç Dostu
 
papatyam's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-11-2006
Şehir: istanbul
Mesajlar: 2,608
Galeri: 1
Sevgili İklimsiz,
Sizi tanımak çok hoş.

Bir ara sohbet etmek te isterim

papatyam Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 13:06   #12
Ağaç Dostu
 
Süha Şendoğan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-06-2007
Şehir: Yalova
Mesajlar: 894
Galeri: 38
Sevgili İklimsiz,
Kusura bakma ismininizi bugün gördüm geç oldu biraz.
Sizi tanımaktan çok memnunum bitmez tükenmez sorularımın cevabını vermek tohum fide istemek için ilk başvurduğum kişilerden biri sizsiniz.
Sabırla verdiğiniz cevaplarınız için ve yardımlarınız için çok teşekkürler..

Süha Şendoğan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 13-05-2008, 14:08   #13
Ağaç Dostu
 
M.Sema's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-07-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 1,227
Galeri: 93
Sn İklimsiz, sizi tanımak, aynı çatı altında olmak çok güzel. Size de sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, uzun ve bol paylaşımlı bir ömür diliyorum.

M.Sema Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 21-05-2008, 22:15   #14
Ağaç Dostu
 
Sebahattin Sargın's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-12-2006
Şehir: Sakarya
Mesajlar: 4,157
Galeri: 345
Aferin bana yani ben burayada yazımı yazmamışım, çhık çhık...


Güler Hanımcığım o kadar iri, o kadar temiz kalpli ki anlatamam. Yazılarında bir anne sıcaklığı hissediyorum ben vallahi. İyi ki varsınız efendim...

Sevgiler

Sebahattin Sargın Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2008, 00:28   #15
Ağaç Dostu
 
Arzu Kasapoğlu's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-07-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,813
Galeri: 256
Güler'ciğim seni tanıdığım için çok mutluyum.

Seninle taşkıran çiçeği sayesinde tanışmıştık. Sonra bonsai toplantıları ve Trabzon'da ki buluşmalarımız derken birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı bulduk.

Çok iyi, temiz kalpli ve cömertsin. Hayatta herşey gönlünce olsun.

Arzu Kasapoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2008, 08:12   #16
Ağaç Dostu
 
eczadolabi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 18-11-2007
Şehir: ankara
Mesajlar: 162
Bende sayın İklimsiz'in deneysel çalışmalarından takip ediyorum.
Uygulamalarından dersler çıkarıyor, örnekler alıyorum.
Neredeyse tüm konularda O'na rastlamak mümkün. Gerçekten sitemizin yorulmaz askeri.
Sizi tanımak bir şans.

eczadolabi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2008, 08:25   #17
Ağaç Dostu
 
Kiraz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-02-2008
Şehir: istanbul
Mesajlar: 4,640
Galeri: 73
Sevgili İklimsiz,
Her ne kadar yüz yüze tanışmadıysak da, yazılarını okurken heyecanın, neşen, paylaşımcılığın, samimiyetin o kadar güzel hissediliyor ki ... Seni tanımak çok güzel.

Kiraz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2008, 09:40   #18
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Hepinize çok teşekkürler arkakadaşlar. Burada hepimiz bir aileyiz, hepimiz birbirimizden öğreniyor, öğrendiklerimizi paylaşıyor, daha iyiyi yakalamaya uğraşıyoruz.

Tek başımıza anlamımız olmazdı diye düşünüyorum. agaclar.net e bir kere daha teşekkürler.

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2008, 10:39   #19
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Ben de ta Giresun'dan sevecen bir dost edindiğim için çok mutluyum, umarım hayat da (Güler Hanım'ın bizlere olduğu gibi) ona karşı her konuda cömert olur, evlatlarıyla mutlu, sağlıklı bir hayat sürer.

Her şey gönlünce olsun Sevgili İKLİMSİZ

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-05-2008, 11:53   #20
Ağaç Dostu
 
zeonka's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-03-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 275
Bende yazılarını ve bizimle paylaştığı deneyimlerini yakından takip ediyorum.
Sn. İklimsizi yakından tanımak çok güzel.

zeonka Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2008, 15:56   #21
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 16-05-2007
Şehir: YALOVA
Mesajlar: 4,833
Merhabalar!

Siz her zaman yazınız çiziniz ve paylaşınız. Sizi gönülden kutluyorum. Formdaki mesajlarınızdaki gördüğüm doğallığa hayranım.

Saygıyla kalın Güler hanım.

cemal.S Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2008, 16:14   #22
Ağaç Dostu
 
malbman's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2008
Şehir: İzmir
Mesajlar: 3,599
Galeri: 15
İşte forumumuzun sıcak kalpli ablalarından biri. Aynı zamanda da bir öncü. Zira ne zaman yeni bir konu atılsa ortaya, sevgili iklimsiz kısacık bir süre içinde uygulamasını yapıyor da, fotoğraflarını bile ekliyor. (Bkz.Başaşağı domates). Diğer arkadaşlara verdiği bilgilerden bile sayısız bilgi edindim. Teşekkürler size.

malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2008, 21:10   #23
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Sayın cemal.S Yalova-Bursa ziyaretimde adınız çok geçti, kısmet olup tanışamadık. İşlerinizde başarılar, kolaylıklar dilerim.

Sayın malbman başaşağı domates denemem fiyaskoyla sonuçlandı maalesef, çünkü yukarı kıvrılmakta inat etti (yukarda birşey varmış gibi) İyiki varsınız agaclar.net dostları, sizleri seviyorum.

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2008, 22:12   #24
Ağaç Dostu
 
cemo's Avatar
 
Giriş Tarihi: 28-04-2008
Şehir: kdz ereğli
Mesajlar: 5,237
Galeri: 13
Sevgili Güler,elim ayağıma dolandığı anda, elini uzatan paylaşımcı,yardımsever insan.
Nasılda rahatlatmıştı beni
Sanırım bu siteyi Güler le daha bir sevdim.Bana kattıklarından dolayı sonsuz teşekkürler.
Umarım birgün bir yerde tanışma fırsatı yakalarım.
Seni uzaktan da olsa tanıdığım için çok mutluyum.
Sağlıkla ve mutlulukla kalasın.
Sevgiler


Düzenleyen cemo : 25-06-2008 saat 01:22 Neden: harf hatası
cemo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2008, 22:47   #25
Ağaç Dostu
 
öğretmen's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-02-2007
Şehir: sarıgöl
Mesajlar: 166
Sevgili kardeşim; Yüz yüze görüşmesek de seni tanıdığıma çok sevindim..Giresun' da bir kardeşim olduğunu biliyorum..Yüzün hep gülsün..Tanışmamıza vesile olduğu için AĞAÇLAR NET' e çok teşekkür ederim.

öğretmen Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-06-2008, 23:52   #26
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-09-2006
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 3,592
Sevgili İklimsiz;
Sevgili Kuzeyin kızı ;iyiki ailemizin kızısınız .Paylaşımlarınıza varlığınıza teşekkürler.

Mahmut Leventoğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2008, 00:08   #27
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Sayın Leventoğlu, asıl ben teşekkür ederim varlığınız için, klavyenizden süzülerek gelen her cümlenin sıkı takipçisiyim. Yolunuz, bahtınız açık olsun.

Sevgili öğretmen, adınız gibi gerçekten öğretmensiniz. Sıcacık, sevgi dolu, paylaşımcı, yardımsever, nazik... Kudret narı tohumlarıyla başlayan dostluğumuz, yaşadığımız sürece devam etsin istiyorum.

Sevgili cemo, forumdaki ilk günlerimi, acemiliklerimi anımsatıyorsunuz Sıkışıp kalındığında uzanan bir yardım elinin, ne kadar anlamlı olduğunu bildiğimden, kazanımlarımı paylaşmaktan mutlu oluyorum. İtiraf edeyim siz benden daha çabuk öğreniyorsunuz

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2008, 00:23   #28
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Çok teşekkürler sevgili eylems, umarım yakında sizi de tanırız

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2008, 12:28   #29
Ağaç Dostu
 
Nihal's Avatar
 
Giriş Tarihi: 16-07-2007
Şehir: Giresun-Ankara
Mesajlar: 322
Galeri: 1
Sizin gibi bir insanı tanımak ve Giresun'da olmanız benim için büyük şans.Sizden öğreneceğim çok şey var

Nihal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 08-06-2008, 12:45   #30
Ağaç Dostu
 
İklimsiz's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-03-2007
Şehir: Giresun
Mesajlar: 2,451
Galeri: 53
Canım benim, ne demek seve seve... Kızım sayılırsın

İklimsiz Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 09:42.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2024